Een vrouw met schoudertas loopt voor de wand met woorden

Rijnstate erkend als regionaal duizeligheidscentrumDe samenwerking tussen Neurologie en Keel-, Neus, en Oorheelkunde op het gebied van duizeligheid bestaat al enige jaren, maar sindskort is Rijnstate officieel een regionaal duizeligheidscentrum.

Op de website www.duizeligheidscentra.nl is meer informatie te vinden over duizeligheid en kunnen patiënten zorgverleners vinden die expertise op dit gebied hebben. De centra moeten voldoen aan kwaliteitseisen waardoor de kwaliteit van zorg voor de duizelige patiënt verbeterd wordt.

Als u last heeft van duizeligheid kunt u contact opnemen met uw huisarts. Op basis van uw klachten kan hij of zij u eventueel doorverwijzen voor verder onderzoek in ons duizeligheidscentrum.

In Rijnstate zijn vanuit Keel-, Neus- en Oorheelkunde Anja Meulenbroeks en Caroline Verhagen verbonden aan het duizeligheidsspreekuur en vanuit Neurologie zijn dit Sarah Vermeer en Bas Stunnenberg.

Kijk voor meer informatie ook op onze pagina over duizeligheid.

Sluiten

Welke informatie wilt u downloaden?

De pagina die u nu bekijkt, is automatisch aangevinkt om te downloaden. Ziet u hieronder nog meer pagina’s staan? Dan kunt u zelf aanvinken welke pagina’s u wilt toevoegen.

De huidige pagina

Lettergrootte PDF
Deel PDF via: