Digitale begeleiding bij een coloscopieVoor volwassen patiënten in Rijnstate die een coloscopie met sedatie ondergaan, is er vanaf nu een behandelapp beschikbaar: de Patient Journey App. Deze app voorziet de patiënt gedurende het behandeltraject op het juiste moment van relevante informatie.

Voordelen

In deze behandelapp, de Patient Journey App, zijn alle stappen die de patiënt zet vóór, tijdens en na het onderzoek verwerkt. Vanaf het inplannen van het onderzoek tot en met de aandachtspunten voor de dagen na het onderzoek. Inloggen in de behandelapp kan door de patiënt en/of zijn naaste(n) gedaan worden zonder dat daar een DigiD inlog voor nodig is. Dit is mogelijk, omdat het algemene patiëntinformatie betreft. Daarnaast ontvangt de patiënt pushberichten die hem helpen herinneren aan acties die bij de coloscopie horen.
Tot slot kan de patiënt informatie terug- en vooruit lezen en zijn alle contactgegevens terug te vinden van de polikliniek Maag-, Darm- en Leverziekten van Rijnstate.

Meer informatie

Krijgt u binnenkort een coloscopie in Rijnstate en wilt u graag gebruik maken van de app? Installeer dan de Patient Journey App op uw telefoon of tablet. De app is te downloaden via App Store en Google Play. Op deze pagina leest u hoe u dit kunt doen. 

Sluiten

Welke informatie wilt u downloaden?

De pagina die u nu bekijkt, is automatisch aangevinkt om te downloaden. Ziet u hieronder nog meer pagina’s staan? Dan kunt u zelf aanvinken welke pagina’s u wilt toevoegen.

De huidige pagina

Lettergrootte PDF
Deel PDF via: