Afspraak en opname
Moeder en kind staan bij ontvangstbalie Arnhem

Ik ga naar de polikliniek

Wat neem ik mee naar mijn afspraak?

Heeft u een afspraak op de polikliniek, neem dan altijd het volgende mee:

Belangrijk voordat u naar het ziekenhuis komt

Komt u voor uw werk in contact met levende varkens, vleeskalveren of vleeskuikens? Bent u opgenomen geweest in een buitenlandse zorginstelling? Woont of werkt u in een asielzoekerscentrum? Meld dit altijd voor uw bezoek aan het ziekenhuis vanwege het risico op MRSA. Lees hier meer over MRSA. 

Heeft u toestemming gegeven voor het uitwisselen van gegevens over uw medicatie?

Het is voor uw veiligheid belangrijk dat uw arts een actueel overzicht heeft van de medicijnen die u gebruikt. Als u toestemming heeft gegeven kan uw arts deze gegevens opvragen bij het Landelijk Schakelpunt (LSP). Op deze pagina leggen we aan u uit waarom dit belangrijk is. Heeft u geen toestemming gegeven? Dan kunt u dat alsnog doen via de website www.volgjezorg.nl of mondeling bij de balie van uw apotheek. 

Eerste keer naar Rijnstate

Komt u voor het eerst naar Rijnstate, dan moet u zich laten inschrijven. Dit doet u bij de registratiebalie in de centrale hal van het ziekenhuis. U ontvangt dan een Rijnstatekaart met een streepjescode waar uw persoonlijke gegevens op staan. Het inschrijven duurt ongeveer tien minuten. 

Hoe kan ik mijn gegevens wijzigen?

Als uw gegevens wijzigen, bijvoorbeeld als u verhuist of verandert van zorgverzekeraar of huisarts, dan is het belangrijk dat wij dit weten. U kunt deze gegevens aanpassen bij de registratiezuil in de centrale hal of digitaal via Mijn Rijnstate.

Aanmelden bij de polikliniek

Vooraf aan uw afspraak, moet u zich bij de meeste poliklinieken aanmelden bij de aanmeldzuil van uw poli-kliniek. Voor Arnhem en Zevenaar gaat dit net anders dan voor Elst.
Waar heeft u een afspraak?

Arnhem/ Zevenaar Elst
Patiënte staat bij aanmeldzuil en kijkt op het scherm

Gesprek met de arts

In tien minuten een gesprek voeren met uw arts is een hele kunst. Tijdens het gesprek worden belangrijke dingen besproken over uw gezondheid en uw behandeling. Bijvoorbeeld of u wel of niet geopereerd wordt. Gebruik onze tips voor bij de arts om u goed voor te bereiden op uw gesprek.

Gastvrouwen en gastheren

Binnen in de ontvangsthal van al onze poliklinieken zijn gastvrouwen en gastheren aanwezig om te helpen bij de aanmeldzuilen en om u naar de polikliniek te brengen of te verwijzen. Heeft u een vraag, dan kunt u ook bij hen terecht. Op onze locatie in Arnhem staan ook buiten bij de hoofdingang gastvrouwen en gastheren. Zij zorgen ervoor dat alles op het voorplein netjes verloopt, helpen patiënten met in- en uitstappen en of andere dingen waar u hulp bij nodig heeft.

Sluiten

Welke informatie wilt u downloaden?

De pagina die u nu bekijkt, is automatisch aangevinkt om te downloaden. Ziet u hieronder nog meer pagina’s staan? Dan kunt u zelf aanvinken welke pagina’s u wilt toevoegen.

De huidige pagina

Lettergrootte PDF
Deel PDF via: