Praktische informatie
Patiënte met arts en verpleegkundige in behandelkamer

Faciliteiten

Apotheek

Poli-apotheek

Bij onze poli-apotheek kunt u direct na een polikliniekbezoek terecht voor uw geneesmiddelen. Ook na uw ontslag uit het ziekenhuis kunt u hier uw medicatie ophalen. Als u Rijnstate Arnhem binnenkomt via de hoofdingang, vindt u de Rijnstate Poli-apotheek Arnhem meteen aan de linkerkant.

Openingstijden Poli-apotheek Rijnstate Arnhem

Maandag t/m vrijdag
8.30 tot 18.00 uur

Openingstijden Poli-apotheek Rijnstate Elst

Maandag t/m vrijdag
8.30 tot 17.30 uur

Dienstapotheek

Buiten de openingstijden van de poli-apotheken kunt u voor spoedgevallen terecht bij de Dienstapotheek Arnhem. U vindt de Dienstapotheek Arnhem naast onze Spoedeisende Hulp in Rijnstate Arnhem. Volg bij Rijnstate Arnhem de borden Spoedeisende Hulp.

Maandag t/m vrijdag
18.00 tot 8.00 uur
Op zaterdag, zondag en feestdagen is de Dienstapotheek 24 uur per dag geopend.

Route naar Dienstapotheek RIjnstate Arnhem

Elektrische oplaadpaal

In de parkeergarage (P1) van Rijnstate Arnhem vindt u vier elektrische oplaadpalen. Heeft u een elektrische auto en bent u in (de buurt van) Rijnstate Arnhem, dan kunt u uw auto daar opladen.

Geboorteloket

U bent verplicht om de geboorte van uw kindje binnen drie dagen aan te geven in de gemeente waar het kindje geboren is. De vader of de moeder doet persoonlijk aangifte. Als dit door omstandigheden niet kan, doet iemand anders die bij de geboorte aanwezig is geweest aangifte. Degene die aangifte doet moet zich kunnen legitimeren. Bekijk hoe u aangifte kunt doen op de website van de gemeente Arnhem

Golfkar begeleidingsservice

Heeft u moeite met lopen? Wij brengen u met onze golfkar graag van de hoofdingang van Rijnstate Arnhem naar uw afspraak in het ziekenhuis. Onze golfkar rijdt naar alle afdelingen op de begane grond. Als u op een andere verdieping moet zijn, wordt u naar de dichtstbijzijnde lift gebracht. 

Hoe werkt deze service?

Informatiepunt Financiën

Medewerkers van het Informatiepunt Financiën informeren u graag over bijvoorbeeld de kosten die u kunt verwachten voor een behandeling, uw eigen risico of wat u moet betalen als u niet verzekerd bent. U vindt het Informatiepunt Financiën in Rijnstate Arnhem.

Lees meer over het informatiepunt

Kapel

Op de begane grond van ons ziekenhuis in Zevenaar vindt u dichtbij 't Trefpunt de kapel. Deze kapel is overdag open voor iedereen die wil bidden of zich wil bezinnen.

Kapsalon

In de centrale hal in Rijnstate Arnhem vindt u dames- en herenkapsalon Knip-Inn. Zowel patiënten als bezoekers kunnen van deze voorziening gebruik maken. Ook mindervaliden kunnen hier terecht. Naast het knippen van uw haar kan de kapper u ook adviseren over onder andere haarstukjes en pruiken.

Het is aan te raden om van tevoren een afspraak te maken via 088 - 005 7308 of 06 - 242 851 25. De kapsalon is op dinsdag en donderdag van 9.30 tot 16.00 uur geopend. Een afspraak buiten deze tijden is ook mogelijk. Neem dan van tevoren even telefonisch contact op. 

Kunst

Op verschillende plaatsen in ons ziekenhuis hangen kunstwerken. Op onze locatie in Arnhem vindt u grenzend aan de centrale hal, in de A-vleugel op de begane grond, een tentoonstellingsruimte waar onze Kunstcommissie ongeveer zes tentoonstellingen per jaar organiseert. Kijk voor meer informatie over kunst bij Rijnstate op www.kunst.rijnstate.nl of bel met de Kunstcommissie via telefoonnummer 088 - 005 8899.

Oeverhuis

Soms, als u veel in het ziekenhuis bent om bij uw familielid of geliefde te zijn die (ernstig) ziek is, heeft u behoefte aan rust. Het is dan fijn om u even terug te kunnen trekken. Om niet elke keer helemaal de weg naar huis te hoeven afleggen, kunt u ook in ons ziekenhuis verblijven. Dit kan in Het Oeverhuis. U kunt hier terecht op verwijzing van een arts of verpleegkundige, of op eigen verzoek. U betaalt slechts een kleine bijdrage. Voor de eerste drie nachten is dit voor één persoon 25 euro per kamer per nacht en daarna 15 euro per nacht. Bij twee personen is de bijdrage 30 euro per kamer per nacht voor de eerste drie nachten en daarna 20 euro. Lees meer over Het Oeverhuis op www.hetoeverhuis.nl.

Restaurant

Onze locatie in Arnhem is voorzien van een restaurant. Hier kunt u een kop koffie, snacks, lunch, salade of warme maaltijd kopen.

Openingstijden restaurant Rijnstate Arnhem
Maandag t/m vrijdag van 8.00 tot 19.30 uur

Op zaterdag, zondag en feestdagen van 12.00 tot 19.30 uur

Rijnstate Elst
Onze locatie in Elst is voorzien van een restaurant. Hier kunt u een kop koffie, snack, of bijvoorbeeld een broodje kopen. 

Rijnstate Zevenaar
Op deze locatie staat een automaat, waaruit u tegen betaling een gezonde snack kunt halen.

Rolstoelen

Op al onze locaties staan bij de hoofdingang rolstoelen (met een muntjesslot) waarvan u gebruik kunt maken.

Stiltecentrum

Als u stilte zoekt of een moment voor uzelf wilt, kunt u in Rijnstate Arnhem naar ons stiltecentrum op de begane grond. Het centrum is dag en nacht open voor bezinning, meditatie en gebed. Als u wilt, kunt u er ook een kaarsje aansteken.

Wifi

Op onze locaties in Arnhem, Elst en Zevenaar is gratis wifi beschikbaar. U kunt gebruik maken van het netwerk KPN. Heeft u vragen over of problemen met de KPN Hotspots, dan kunt u contact opnemen met KPN via het gratis telefoonnummer 0800 - 0414. 
Om gebruik te kunnen maken van het internet, moeten patiënten hun eigen laptop, tablet of mobiele telefoon meenemen. Hiervoor wordt geen ondersteuning geboden vanuit het ziekenhuis.

Winkel

In Rijnstate Arnhem bevindt zich een winkel waar u onder andere kranten, tijdschriften, cadeaus en schepijs kunt kopen.

Openingstijden winkel Rijnstate Arnhem
Maandag t/m vrijdag van 8.00 tot 19.30 uur
Op zaterdag, zondag en feestdagen is de winkel geopend van 12.00 tot 19.30 uur

Sluiten

Welke informatie wilt u downloaden?

De pagina die u nu bekijkt, is automatisch aangevinkt om te downloaden. Ziet u hieronder nog meer pagina’s staan? Dan kunt u zelf aanvinken welke pagina’s u wilt toevoegen.

De huidige pagina

Lettergrootte PDF
Deel PDF via: