Over Rijnstate
Een vrouw met schoudertas loopt voor de wand met woorden

Wetenschap en innovatie

Medisch-wetenschappelijk onderzoek is van groot belang om de vooruitzichten van patiënten te verbeteren. Denk bijvoorbeeld aan het ontwikkelen van een effectiever geneesmiddel, een nieuw medisch hulpmiddel, een grotere nauwkeurigheid bij diagnostiek of een betere operatietechniek die leidt tot sneller herstel.

Kennis opdoen en verspreiden

Rijnstate is behalve een zorggerichte ook een kennisgerichte organisatie. De wetenschappelijke activiteiten richten zich onder meer op geneesmiddelenonderzoek en verpleegkundig onderzoek. Daarnaast zijn er ook onderzoeken gericht op de bedrijfsvoering van het ziekenhuis. Kennisdeling krijgt aandacht in symposia en congressen die binnen Rijnstate worden georganiseerd, vaak ook voor vakgenoten uit andere ziekenhuizen.

Meer weten?

Kijk dan op de pagina's over:

Het Rijnstate Vriendenfonds maakt meer mogelijk!

Ook het Rijnstate Vriendenfonds besteedt veel aandacht aan vernieuwing en aan onderzoek. Het Rijnstate Vriendenfonds is opgericht om meer mogelijk te maken voor onze patiënten. Het gaat dan om projecten waarvoor geen geld is binnen de reguliere budgetten in de zorg.

Lees meer op de website van het Vriendenfonds en help mee!

Sluiten

Welke informatie wilt u downloaden?

De pagina die u nu bekijkt, is automatisch aangevinkt om te downloaden. Ziet u hieronder nog meer pagina’s staan? Dan kunt u zelf aanvinken welke pagina’s u wilt toevoegen.

De huidige pagina

Lettergrootte PDF
Deel PDF via: