Over Rijnstate
Groepsfoto medewerkers Rijnstate

Werken bij Rijnstate

Rijnstate biedt ziekenhuiszorg van topklinische kwaliteit, vanuit diverse locaties. Dit doen we samen. Met ruim 6.000 collega’s en vrijwilligers bieden we de beste zorg voor patiënten. Ook jij bent welkom in Rijnstate! Kies voor een baan waarin jij de beste zorg verleent of mogelijk maakt. In een inspirerende werkomgeving, met ruimte om ideeën in te brengen en jezelf te ontwikkelen. Samen met ons.

 

Twee verpleegkundigen staand met liften op de achtergrond

Rijnstate is een ambitieuze organisatie, met medewerkers die voortdurend werken aan manieren om zorg op alle fronten steeds prettiger, soepeler en effectiever te maken.
Met de inzet van wetenschap en onderzoek werken we aan vernieuwingen die ertoe doen in de praktijk. Dit doen we vanuit onze kernwaarden: Professionaliteit, Gastvrijheid, Ondernemerschap en Lef. Zij zijn het uitgangspunt voor hoe we omgaan met onze patiënten, met elkaar en onze omgeving.

Meer weten over Rijnstate als werkgever? Of benieuwd naar onze vacatures? Kijk op werkenbijrijnstate.nl.

Sluiten

Welke informatie wilt u downloaden?

De pagina die u nu bekijkt, is automatisch aangevinkt om te downloaden. Ziet u hieronder nog meer pagina’s staan? Dan kunt u zelf aanvinken welke pagina’s u wilt toevoegen.

De huidige pagina

Lettergrootte PDF
Deel PDF via: