Afspraak en opname
Moeder en kind staan bij ontvangstbalie Arnhem

Ik word opgenomen

Als u weet dat u voor opname naar het ziekenhuis moet, is het verstandig om u hier goed op voor te bereiden. Wat moet u meenemen? Met wie krijgt u in het ziekenhuis te maken? En wat komt er allemaal kijken bij een operatie?

Zodra u weet dat u moet worden opgenomen, komt u op een wachtlijst. Dit kan enige tijd duren. Als uitstel van behandeling schadelijk is voor uw gezondheid, wordt u vanzelfsprekend zo snel mogelijk opgenomen. Ook houden we zo veel mogelijk rekening met wat u wilt. Een medewerker van de afdeling Opnameplanning laat u telefonisch of schriftelijk weten op welke dag u in het ziekenhuis wordt verwacht.

Contact met Opnameplanning

Als u vragen heeft over de wachttijd of wensen wilt doorgeven ten aanzien van de opnamedatum (in verband met vakanties en dergelijke), kunt u op werkdagen tussen 8.30 en 14.00 uur bellen met de Opnameplanning via telefoonnummer 088 - 005 7700.

Veilige behandeling

Natuurlijk doen we er alles aan om u goed en veilig te behandelen. Maar zonder uw hulp kunnen we dat niet. Geef het bijvoorbeeld aan als u iets niet begrijpt of als medicijnen er anders uitzien dan u gewend bent. Op de patiëntveiligheidskaart ziet u snel en overzichtelijk hoe u mee kunt helpen aan een veilige behandeling.

Informatie over zorg na opname in het ziekenhuis

Sluiten

Welke informatie wilt u downloaden?

De pagina die u nu bekijkt, is automatisch aangevinkt om te downloaden. Ziet u hieronder nog meer pagina’s staan? Dan kunt u zelf aanvinken welke pagina’s u wilt toevoegen.

De huidige pagina

Lettergrootte PDF
Deel PDF via: