Praktische informatie
Mevrouw pakt ballon aan van medewerker van winkel Vermaat met personen op achtergrond

Ik ga op bezoek

Draag een mondneusmasker als u op bezoek komt bij uw naaste en verkoudheidsklachten of luchtwegklachten heeft

U vindt de mondneusmaskers bij de ingang van het ziekenhuis. Namens onze patiënten: bedankt voor uw medewerking!

Voor patiënten die in het ziekenhuis liggen, is bezoek van familie en vrienden heel belangrijk. Een ziekenhuisopname is hoe dan ook ingrijpend. In zo’n situatie is de behoefte aan contact met de mensen die je dierbaar zijn nog groter dan anders. Wij doen er alles aan om een gastvrij ziekenhuis te zijn voor zowel de patiënten als de bezoekers.

Gaat u bij iemand in het ziekenhuis op bezoek? Bekijk dan eerst even onze bezoektijden en bezoekregels.

Op welke kamer of afdeling ligt de patiënt?

In Rijnstate hebben we veel respect voor de privacy van onze patiënten. We geven daarom de informatie over kamer of afdeling alléén aan de patiënt zelf of aan zijn of haar geregistreerde contactpersoon. We vragen hiervoor uw begrip. Als u niet weet op welke kamer of afdeling uw familielid, vriend of kennis ligt, vraag dit dan aan de patiënt zelf of aan de contactpersoon van de patiënt.

Bellen met een patiënt

Soms bent u niet in de gelegenheid om op bezoek te gaan bij een familielid of vriend in het ziekenhuis. Er zijn dan andere manieren om contact op te nemen. U kunt bijvoorbeeld bellen met iemand die bij ons in het ziekenhuis ligt. Bellen met een patiënt kan op bijna alle afdelingen. Vanwege de privacy van patiënten geven medewerkers van de recepties geen telefoonnummers door.

Algemeen telefoonnummer Rijnstate Arnhem: 088 - 005 8888
Algemeen telefoonnummer Rijnstate Zevenaar: 088 - 005 8887

Sluiten

Welke informatie wilt u downloaden?

De pagina die u nu bekijkt, is automatisch aangevinkt om te downloaden. Ziet u hieronder nog meer pagina’s staan? Dan kunt u zelf aanvinken welke pagina’s u wilt toevoegen.

De huidige pagina

Lettergrootte PDF
Deel PDF via: