Ik ga op bezoek
Patiënte met arts en verpleegkundige in behandelkamer
Laatste informatie over het coronavirus

Bezoektijden

Om patiënten, bezoekers en medewerkers te beschermen tegen het coronavirus, zijn de bezoektijden en bezoekregels voor patiënten die in het ziekenhuis liggen aangepast. Op dit moment is er tussen 18.00 en 20.00 uur op de meeste afdelingen nog 1 bezoeker per patiënt per dag welkom. De regels gelden zowel doordeweeks (maandag tot en met vrijdag) als in het weekend (zaterdag en zondag). Stem met uw naaste af wie er op die dag op bezoek mag komen. 

We zien scherper toe op de naleving van de huidige bezoekregeling. Dit betekent dat u op de begane grond bij liftpleinen A en B twee bezoekbegeleiders vindt. De bezoekbegeleider vraagt u voor welke patiënt u komt.

Er gelden aparte bezoektijden en bezoekregels voor:

 • Afdelingen waar patiënten liggen die (mogelijk) het coronavirus hebben
  We adviseren patiënten wel zoveel mogelijk te (video)bellen. Bent u eerste contactpersoon van iemand die corona heeft en heeft u vragen? Elke dag belt de verpleegkundige u tussen 10.00 en 14.00 uur met een update. 
 • Intensive Care
  Als de situatie het toelaat mogen bij een acute opname op de afdeling IC/MC maximaal 2 bezoekers bij de patiënt aanwezig zijn, voor maximaal een half uur. Overige naasten kunnen niet op de afdeling blijven. Daarnaast zijn er per patiënt maximaal 2 bezoekers welkom per dag, tussen 18.00 en 20.00 uur. 
 • Afdeling Kinderen/Jongeren
  Op de afdeling Kinderen/Jongeren mogen alleen ouders/verzorgers op bezoek komen, kom bij voorkeur alleen.
 • Afdeling Geboortezorg
  Op de afdeling Geboortezorg en op de verloskamers is alleen de partner welkom. Over het tijdstip worden in overleg met de afdeling afspraken gemaakt. De partner (of begeleider) mag blijven slapen.
Sluiten

Welke informatie wilt u downloaden?

De pagina die u nu bekijkt, is automatisch aangevinkt om te downloaden. Ziet u hieronder nog meer pagina’s staan? Dan kunt u zelf aanvinken welke pagina’s u wilt toevoegen.

De huidige pagina

Lettergrootte PDF
Deel PDF via:

Komt u binnenkort naar Rijnstate?

Bekijk alle belangrijke informatie