Ik ga op bezoek
Mevrouw pakt ballon aan van medewerker van winkel Vermaat met personen op achtergrond

Bezoektijden

Draag een mondneusmasker als u op bezoek komt bij uw naaste en verkoudheidsklachten of luchtwegklachten heeft

U vindt de mondneusmaskers bij de ingang van het ziekenhuis. Namens onze patiënten: bedankt voor uw medewerking!

Komt u op bezoek? Op dit moment zijn bezoekers welkom tussen 14.00 en 15.00 uur en tussen 17.30 en 20.00 uur, met maximaal 2 bezoekers tegelijk bij de patiënt. Deze tijden gelden zowel doordeweeks (maandag tot en met vrijdag) als in het weekend (zaterdag en zondag). Daarnaast vragen wij uw aandacht voor onze bezoekregels.

Er gelden aparte bezoektijden voor:

 • Spoedeisende Hulp
  Op de Spoedeisende Hulp verandert de bezoekregeling niet: daar mag 1 bezoeker per patiënt meekomen.
 • Afdeling Geboortezorg
  Op de afdeling Geboortezorg zijn 4 volwassen bezoekers per patiënt per dag toegestaan. Kom niet met meer dan twee volwassenen tegelijk. Broertjes en zusjes zijn welkom met minimaal 1 ouder/verzorger. Over het tijdstip wordt in overleg met de afdeling afspraken gemaakt. De partner (of begeleider) mag blijven slapen.
 • Kindergeneeskunde/Kindercentrum
  Voor ouders of verzorgers van patiënten in het Kindercentrum gelden geen aparte bezoektijden, u bent de hele dag (door) welkom. Overig bezoek is welkom tussen 10.00 en 12.00 uur en tussen 14.00 en 20.00 uur. Kom in het Kindercentrum met niet meer dan twee volwassenen tegelijk. In het Kindercentrum mag maximaal 1 ouder of verzorger blijven slapen.
  Bij kinderen die in isolatie worden verpleegd, mogen naast volwassenen alleen broertjes en zusjes op bezoek komen. Andere kinderen zijn hier niet welkom. Voor broertjes en zusjes geldt dat zij niet in het speelgebied mogen komen als hun broertje of zusje in isolatie verpleegd wordt.
 • Intensive Care/Medium Care
  Als de situatie het toelaat mogen bij een acute opname op de afdeling IC/MC maximaal 2 bezoekers bij de patiënt aanwezig zijn. Overige naasten kunnen niet op de afdeling blijven. De bezoektijden zijn dagelijks van 14.00 tot 15.00 uur en van 17.00 tot 20.00 uur.
 • Verloskamers: bij de bevalling mag naast de partner nog één persoon aanwezig zijn.
 • Afdeling Geriatrie: de bezoektijden zijn dagelijks van 18.00 tot 20.00 uur, en in het weekend en op feestdagen aanvullend ook van 11.00 tot 12.00 uur.
 • Afdeling Psychiatrie: de bezoektijden zijn dagelijks van 18.00 tot 20.00 uur, en in het weekend en op feestdagen aanvullend ook van 13.00 tot 17.00 uur.
 • Afdeling PACU (Post Anesthesia Care Unit): de bezoektijden zijn van 18.00 tot 20.00 uur. Per dag mag een patiënt maximaal 2 bezoekers ontvangen (onderling afwisselen mag dus niet).
 • De Dagverpleging kent geen bezoektijden. Hier is het niet mogelijk om patiënten te bezoeken.

 

Bent u verkouden? Dan vragen we u een mondneusmasker te dragen. U kunt een mondneusmasker pakken bij binnenkomst in ons ziekenhuis.

Sluiten

Welke informatie wilt u downloaden?

De pagina die u nu bekijkt, is automatisch aangevinkt om te downloaden. Ziet u hieronder nog meer pagina’s staan? Dan kunt u zelf aanvinken welke pagina’s u wilt toevoegen.

De huidige pagina

Lettergrootte PDF
Deel PDF via: