1. Onze medewerkers in actie
Over Rijnstate

Onze medewerkers in actie

Roparun - Frits van Dijk

Frits van Dijk, anesthesiemedewerker op onze OKC in Arnhem en Zevenaar, loopt dit jaar voor het eerst mee in de Roparun. De Roparun is een estafetteloop van meer dan 500 kilometer van Parijs en Hamburg naar Rotterdam. Mensen leveren in teamverband een sportieve prestatie en halen op die manier geld op voor mensen met kanker.

Lees meer

Gemeenteraadslid Arnhem - Daniël Becker

Daniël is gemeenteraadslid van de gemeente Arnhem. Hier zet hij zich voor de ChristenUnie op vrijwillige basis in voor de bevolking van Arnhem. Hij vindt het vooral leuk om zich binnen de politiek te richten op de sociale kant, zoals de zorg. Daarnaast controleert hij het politieke beleid. Ook neemt hij initiatieven over de regels in de gemeente Arnhem.

Lees meer

Tropenarts in opleiding - Erik Wehrens

Onze maatschappen Gynaecologie, Kindergeneeskunde en Chirurgie bieden jaarlijks de mogelijkheid aan vier artsen Internationale Gezondheidszorg en Tropengeneeskunde (AIGT) om een deel van hun opleiding te volgen in Rijnstate. Hiermee dragen wij concreet bij aan oplossen van het tekort aan artsen in ontwikkelingslanden.

Lees meer
Anouk Huisman - AMREF

Africa Classic - Anouk Huisman

Anouk Huisman, het hoofd van onze Dagverpleging, fietst van 7 tot en met 14 oktober 2017 samen met een vriendin de Africa Classic. Dit is een mountainbiketocht van 6 dagen, 400 kilometers en 4500 hoogtemeters rondom de Kilimanjaro in Tanzania. Als startbewijs moest Anouk 5.000 euro sponsorgeld bij elkaar hebben gebracht. 

Lees meer
Ines van Rosenstiel en Nadine van Dijk

Medical Checks for Children – Ines van Rosenstiel en Nadine van Dijk

Kinderarts en tevens oprichtster van Medical Checks for Children, Ines von Rosenstiel, vertelt samen met haar collega Nadine van Dijk, spoedeisendehulparts, over de medische missies die zij opzetten. Ze zijn net terug in Nederland: Ines ging in maart 2017 naar de Dominicaanse Republiek, Nadine zat toen in Kenia

Lees meer
Monstertocht Meppel - Mont Ventoux

Monstertocht Meppel - Mont Ventoux - Dineke Hofman en Marijke Cordemeijer

Dineke Hofman en Marijke Cordemeijer, beiden werkzaam op onze Spoedeisende Hulp deden in de zomer van 2016 mee aan de Monstertocht Meppel - Mont Ventoux. Zij maakten deel uit van een team van veertien enthousiaste mensen die in tien dagen van Meppel naar de Mont Ventoux fietsten om op 30 augustus 2016 deze berg op te fietsen.

Lees meer