Over Rijnstate

Onze medewerkers in actie

Geraldine Braamhuis

Vrijwilliger Oncologisch Centrum - Geraldine van Hal

Als vrijwilliger in het Oncologisch Centrum van Rijnstate ziet Geraldine van Hal veel patiënten komen en gaan. Geraldine is er voor alle patiënten en hun naasten om aan hen steun te bieden of gewoon even een praatje te maken. ”Soms komen patiënten even naar mij toe om ‘hoi’ te zeggen, terwijl ze niet in het Oncologisch Centrum hoeven te zijn”.

Lees meer

Stichting Orthopedische Hulpprojecten - Corné van Loon en Sandra Waller Diemont

Update: helaas zijn Corné van Loon en Sandra Waller Diemont door privéomstandigheden uiteindelijk niet afgereisd naar Ghana. Zij hopen er volgend jaar weer bij te zijn. De rest van het team is daar inmiddels hard aan het werk om de kinderen te helpen. 

Van 21 november 2019 tot en met 2 december 2019 zijn Corné van Loon, orthopedisch chirurg in Rijnstate en Sandra Waller Diemont, operatie-assistent in Rijnstate, in Ghana. Ze zijn daar om samen met lokale orthopedisch chirurg Prosper Moh kinderen met standsafwijkingen aan de benen te opereren. 

Lees meer
Annemiek Nap mont ventoux

Africa Classic - Annemiek Nap

Gynaecoloog Annemiek Nap heeft zich aangemeld voor de zesdaagse sponsorfietstocht Africa Classic, van 13 t/m 20 oktober 2018 in Tanzania. Het doel is het inzamelen van geld voor Amref Flying Doctors.

Lees meer
Irene Poppe onderwijskundige Rijnstate

Irene Poppe collecteert: zelf heb ik zo lang als ik weet ‘last van mijn buik'

Irene Poppe (31) werkt als onderwijskundige in Rijnstate. Tijdens de collecteweek van de Maag Lever Darm Stichting zet ze zich in om te collecteren. Waarom? Dat lees je in haar verhaal.

Lees meer
Team Care4Tina China Johan Vehof

Care4Tina - Johan Vehof

Ieder jaar reist Johan Vehof met stichting Care4Tina naar Xian in China om twee weken medische hulp te verlenen aan kinderen met een vorm van schisis (hazenlip). Het team is net terug van de negende missie en heeft 45 kinderen kunnen helpen!

Lees meer

Roparun - Frits van Dijk

Frits van Dijk, anesthesiemedewerker op onze OKC in Arnhem en Zevenaar, loopt dit jaar voor het eerst mee in de Roparun. De Roparun is een estafetteloop van meer dan 500 kilometer van Parijs en Hamburg naar Rotterdam. Mensen leveren in teamverband een sportieve prestatie en halen op die manier geld op voor mensen met kanker.

Lees meer
Sluiten

Welke informatie wilt u downloaden?

De pagina die u nu bekijkt, is automatisch aangevinkt om te downloaden. Ziet u hieronder nog meer pagina’s staan? Dan kunt u zelf aanvinken welke pagina’s u wilt toevoegen.

De huidige pagina

Lettergrootte PDF
Deel PDF via: