1. Onze medewerkers in actie
Over Rijnstate

Onze medewerkers in actie

Africa Classic - Annemiek Nap

Gynaecoloog Annemiek Nap heeft zich aangemeld voor de zesdaagse sponsorfietstocht Africa Classic, van 13 t/m 20 oktober 2018 in Tanzania. Het doel is het inzamelen van geld voor Amref Flying Doctors.

Lees meer
Irene Poppe onderwijskundige Rijnstate

Irene Poppe collecteert: zelf heb ik zo lang als ik weet ‘last van mijn buik'

Irene Poppe (31) werkt als onderwijskundige in Rijnstate. Tijdens de collecteweek van de Maag Lever Darm Stichting zet ze zich in om te collecteren. Waarom? Dat lees je in haar verhaal.

Lees meer
Team Care4Tina China Johan Vehof

Care4Tina - Johan Vehof

Ieder jaar reist Johan Vehof met stichting Care4Tina naar Xian in China om twee weken medische hulp te verlenen aan kinderen met een vorm van schisis (hazenlip). Het team is net terug van de negende missie en heeft 45 kinderen kunnen helpen!

Lees meer

Roparun - Frits van Dijk

Frits van Dijk, anesthesiemedewerker op onze OKC in Arnhem en Zevenaar, loopt dit jaar voor het eerst mee in de Roparun. De Roparun is een estafetteloop van meer dan 500 kilometer van Parijs en Hamburg naar Rotterdam. Mensen leveren in teamverband een sportieve prestatie en halen op die manier geld op voor mensen met kanker.

Lees meer

Gemeenteraadslid Arnhem - Daniël Becker

Daniël is gemeenteraadslid van de gemeente Arnhem. Hier zet hij zich voor de ChristenUnie op vrijwillige basis in voor de bevolking van Arnhem. Hij vindt het vooral leuk om zich binnen de politiek te richten op de sociale kant, zoals de zorg. Daarnaast controleert hij het politieke beleid. Ook neemt hij initiatieven over de regels in de gemeente Arnhem.

Lees meer

Tropenarts in opleiding - Erik Wehrens

Onze maatschappen Gynaecologie, Kindergeneeskunde en Chirurgie bieden jaarlijks de mogelijkheid aan vier artsen Internationale Gezondheidszorg en Tropengeneeskunde (AIGT) om een deel van hun opleiding te volgen in Rijnstate. Hiermee dragen wij concreet bij aan oplossen van het tekort aan artsen in ontwikkelingslanden.

Lees meer