Over Rijnstate

Onze medewerkers in actie

Lotte Koopmans neemt deel aan WK Mountainbiken

Op zaterdag 28 augustus 2021 neemt Lotte Koopmans deel aan het WK Mountainbiken in Italië. Lotte werkt sinds een jaar als arts (arts niet in opleiding) bij Kindergeneeskunde in Rijnstate. Lotte: “De combinatie tussen topsporter en arts is vrij uniek. Het is ook best intens moet ik zeggen. Het werken in het ziekenhuis vind ik óók heel leuk.”

Lees meer
Geraldine Braamhuis

Vrijwilliger Oncologisch Centrum - Geraldine van Hal

Als vrijwilliger in het Oncologisch Centrum van Rijnstate ziet Geraldine van Hal veel patiënten komen en gaan. Geraldine is er voor alle patiënten en hun naasten om aan hen steun te bieden of gewoon even een praatje te maken. ”Soms komen patiënten even naar mij toe om ‘hoi’ te zeggen, terwijl ze niet in het Oncologisch Centrum hoeven te zijn”.

Lees meer
Irene Poppe onderwijskundige Rijnstate

Irene Poppe collecteert: zelf heb ik zo lang als ik weet ‘last van mijn buik'

Irene Poppe (31) werkt als onderwijskundige in Rijnstate. Tijdens de collecteweek van de Maag Lever Darm Stichting zet ze zich in om te collecteren. Waarom? Dat lees je in haar verhaal.

Lees meer
Team Care4Tina China Johan Vehof

Care4Tina - Johan Vehof

Ieder jaar reist Johan Vehof met stichting Care4Tina naar Xian in China om twee weken medische hulp te verlenen aan kinderen met een vorm van schisis (hazenlip). Het team is net terug van de negende missie en heeft 45 kinderen kunnen helpen!

Lees meer

Roparun - Frits van Dijk

Frits van Dijk, anesthesiemedewerker op onze OKC in Arnhem en Zevenaar, loopt dit jaar voor het eerst mee in de Roparun. De Roparun is een estafetteloop van meer dan 500 kilometer van Parijs en Hamburg naar Rotterdam. Mensen leveren in teamverband een sportieve prestatie en halen op die manier geld op voor mensen met kanker.

Lees meer

Tropenarts in opleiding - Erik Wehrens

Onze maatschappen Gynaecologie, Kindergeneeskunde en Chirurgie bieden jaarlijks de mogelijkheid aan vier artsen Internationale Gezondheidszorg en Tropengeneeskunde (AIGT) om een deel van hun opleiding te volgen in Rijnstate. Hiermee dragen wij concreet bij aan oplossen van het tekort aan artsen in ontwikkelingslanden.

Lees meer
Sluiten

Welke informatie wilt u downloaden?

De pagina die u nu bekijkt, is automatisch aangevinkt om te downloaden. Ziet u hieronder nog meer pagina’s staan? Dan kunt u zelf aanvinken welke pagina’s u wilt toevoegen.

De huidige pagina

Lettergrootte PDF
Deel PDF via: