Over Rijnstate
Wachtruimte met patiënten zittend en arts en verpleegkundige lopend

Over onze locaties


Zorg bieden we het liefst zo dicht mogelijk bij onze patiënten aan. We werken daarom nauw samen met andere zorgverleners in de buurt, zoals huisartsen en fysiotherapeuten. Ook helpen we onze patiënten zoveel mogelijk zodat zij zelf goed weten om te gaan met hun aandoening en veel vanuit huis kunnen doen. Zo veel mogelijk zorg vindt dus dicht bij huis plaats. Dit vraagt van ons dat we onze locaties zo efficiënt mogelijk inrichten. We streven ernaar om dure voorzieningen en apparatuur zoveel mogelijk te concentreren op een van onze locaties. We vinden het hierbij belangrijk om gemakkelijk toegankelijk te blijven voor alle inwoners van onze regio.

Rijnstate Arnhem zijaanzicht

Rijnstate Arnhem

Acute en zeer complexe zorg

Rijnstate Arnhem ontwikkelt zich tot een medisch behandelcentrum met de modernste technologie. Hier vindt alle acute en complexe zorg plaats, dicht bij een groot en modern operatiekamercomplex en een vernieuwde Intensive Care. Alle patiënten die direct toegang moeten hebben tot deze dure voorzieningen, ontvangen we in Rijnstate Arnhem. De komende jaren vernieuwen we onder andere de poliklinieken op deze locatie.

Bereikbaarheid Rijnstate Arnhem

Rijnstate Zevenaar vooraanzicht met entree

Rijnstate Zevenaar

Minder complexe en niet-spoedeisende zorg

Rijnstate Zevenaar blijft een belangrijke toegangspoort voor medisch-specialistische zorg voor de inwoners van Duiven, Montferland en Zevenaar. Zij kunnen hier terecht voor een spreekuur van vrijwel alle specialismen die we in huis hebben. Rijnstate Zevenaar is een groot centrum voor behandelingen die niet-spoedeisend zijn, zoals heup- en knieoperaties, galblaasoperaties en niersteenoperaties, waarbij patiënten voor een korte periode kunnen worden opgenomen. 

Op deze locatie is er geen Spoedeisende Hulp.

Bereikbaarheid Rijnstate Zevenaar

Rijnstate Arnhem-Zuid vooraanzicht

Rijnstate Arnhem-Zuid

Met de opening van Rijnstate Elst op maandag 26 juni 2023, zijn de poliklinieken van Rijnstate Arnhem-Zuid verhuisd. Patiënten kunnen hier nog wel terecht voor een afspraak op de polikliniek Mondziekten, Kaak- en Aangezichtschirurgie (MKA) of voor bloedafname en het inleveren van materialen. Daarnaast zijn Beter Horen, Praktijk Rigtering, Consultatiebureau VGGM en Livit Orthopedie nog in het pand gevestigd.

Bereikbaarheid Rijnstate Arnhem-Zuid

Rijnstate Elst

Dagziekenhuis voor onderzoek en behandeling

Op maandag 26 juni 2023 is Rijnstate Elst geopend! Een gloednieuw pand met slimme techniek voor de beste zorg in onze regio. Patiënten kunnen er terecht voor poliklinische behandelingen. Rijnstate Elst is een dagziekenhuis: na onderzoek en poliklinische behandeling gaan de patiënten weer naar huis. Moet iemand toch worden opgenomen? Dan kan dat in Rijnstate Arnhem of Zevenaar.

In Rijnstate Elst is er naast de beste zorg ook aandacht voor duurzaamheid en zorginnovatie. Duurzaamheid, bijvoorbeeld in bouw. Zo haalt deze locatie als eerste ziekenhuis in Europa zijn energie uit waterstof. In het horecagedeelte van Bakker Bart staat gezondheid centraal: verse producten, van lokale aanbieders.

Bereikbaarheid Rijnstate Elst

Sluiten

Welke informatie wilt u downloaden?

De pagina die u nu bekijkt, is automatisch aangevinkt om te downloaden. Ziet u hieronder nog meer pagina’s staan? Dan kunt u zelf aanvinken welke pagina’s u wilt toevoegen.

De huidige pagina

Lettergrootte PDF
Deel PDF via: