Over Rijnstate
Wachtruimte met patiënten zittend en arts en verpleegkundige lopend

Rijnstate bouwt voor de beste zorg

 

Overlast

De bouwwerkzaamheden veroorzaken overlast voor onze bezoekers en patiënten. We proberen deze tot een minimum te beperken. Als bepaalde delen van het ziekenhuis niet toegankelijk zijn, zorgen we ervoor dat u uw weg toch kunt vinden door middel van bewegwijzering en extra toezicht. We hopen op uw begrip en medewerking.
Ervaart u als patiënt, bezoeker of buurtbewoner overlast als gevolg van de bouw en wilt u dit melden? Stuur dan een e-mail naar bouw@rijnstate.nl.

Rijnstate bouwt voor de beste zorg

Nieuws

Hieronder vindt u interessante nieuwsberichten.
Gewijzigde situatie voorzijde Rijnstate Arnhem

Rijnstate bouwt aan de voorzijde van het ziekenhuis aan een nieuw Centrum voor Vrouw en Kind.  We willen patiënten en bezoekers zo goed en veilig mogelijk wijzen naar de hoofdingang. Daarom nemen we een aantal de maatregelen. In dit bericht leest u welke dat zijn.

Lees meer
Huisartsenpost Velp verhuist op 21 januari naar Arnhem-Noord

Op 21 januari opent Huisartsenpost Arnhem-Noord haar deuren naast de Spoedeisende Hulp in Rijnstate. Huisartsenpost Velp is vanaf dat moment gesloten. Huisartsenposten Arnhem-Zuid en Zevenaar blijven ongewijzigd geopend.

Lees meer
Sluiten

Welke informatie wilt u downloaden?

De pagina die u nu bekijkt, is automatisch aangevinkt om te downloaden. Ziet u hieronder nog meer pagina’s staan? Dan kunt u zelf aanvinken welke pagina’s u wilt toevoegen.

De huidige pagina

Lettergrootte PDF
Deel PDF via: