1. Rijnstate bouwt voor de beste zorg
Over Rijnstate
Moeder en kind staan bij ontvangstbalie Arnhem

Rijnstate bouwt voor de beste zorg

Rijnstate werkt er hard aan om ook in de toekomst de beste zorg te kunnen blijven bieden. De komende jaren vinden verschillende verbouwingen en nieuwbouwactiviteiten plaats bij Rijnstate. Zo komt er onder andere een Rijnstate Centrum voor Vrouw en Kind en worden de Intensive Care en het Operatiekamercomplex vernieuwd. Begin 2019 is de huisartsenpost met dienstenapotheek bij ons ziekenhuis in Arnhem geopend.

Overlast

De bouwwerkzaamheden veroorzaken overlast voor onze bezoekers en patiënten. We proberen deze tot een minimum te beperken. Als bepaalde delen van het ziekenhuis niet toegankelijk zijn, zorgen we ervoor dat u uw weg toch kunt vinden door middel van bewegwijzering en extra toezicht. We hopen op uw begrip en medewerking.
Ervaart u als patiënt, bezoeker of buurtbewoner overlast als gevolg van de bouw en wilt u dit melden? Stuur dan een e-mail naar bouw@rijnstate.nl.

Bouwinformatiepunt in Rijnstate Arnhem

Wij informeren u graag over onze bouwprojecten. Niet alleen op deze website, maar ook in het ziekenhuis. Op de begane grond in Rijnstate Arnhem is een bouwinformatiepunt ingericht, waar u meer kunt zien over alle verbouwings- en vernieuwingstrajecten. Neemt u gerust een kijkje!

Rijnstate bouwt voor de beste zorg