Over Rijnstate
Wachtruimte met patiënten zittend en arts en verpleegkundige lopend

Rijnstate bouwt voor de beste zorg

Tijdelijke ingang Rijnstate Arnhem

De hoofdingang van Rijnstate Arnhem wordt verbouwd. We gebruiken daarom een tijdelijke ingang tot aan het najaar van 2024. Deze vindt u links van de hoofdingang. Houd rekening met iets meer reistijd.

Rijnstate verbouwt, vernieuwt en verduurzaamt

Rijnstate bouwt aan de toekomst! Na de oplevering van onze nieuwe locatie in Elst en de opening van het IC-dakterras, blijft Rijnstate bouwen aan betere zorg. 

Op deze manier passen we ons ziekenhuis aan op de zorgvraag van de toekomst. Verbeterde zorgprocessen en nieuwe apparatuur betekenen een flinke sprong vooruit in onze dienstverlening. Sneller en slimmer. En dat niet alleen: we vernieuwen, om tegelijk te verduurzamen. Minder vierkante meters beperken bijvoorbeeld de kosten van energie. 

Bouwproject Start Geplande oplevering
Hoofdingang November 2023 Voorjaar 2024
Poliklinieken Zomer 2024 Eind 2027
Atrium 2025 2026
Spoedeisende Hulp (SEH),
Acute Opname Afdeling (AOA) en klinieken
2026 2031
Radiologie en Nucleaire geneeskunde 2024 2031

 

Overlast

De bouwwerkzaamheden veroorzaken overlast voor onze bezoekers en patiënten. We proberen deze tot een minimum te beperken. Als bepaalde delen van het ziekenhuis niet toegankelijk zijn, zorgen we ervoor dat u uw weg toch kunt vinden door middel van bewegwijzering en extra toezicht. We hopen op uw begrip en medewerking.

Ervaart u als patiënt, bezoeker of buurtbewoner overlast als gevolg van de bouw en wilt u dit melden? Stuur dan een e-mail naar bouw@rijnstate.nl.

Nieuws

Hieronder vindt u interessante nieuwsberichten.
Hoogste punt van nieuwe hoofdingang Rijnstate Arnhem bereikt

De acht stevige houten dragers die deze week op hun plek zijn gezet, vormen het begin van de nieuwe luifel van Rijnstate Arnhem. Daarmee bereiken we het hoogste punt van onze nieuwe hoofdingang, die we in de zomer van 2024 in gebruik nemen.

Lees meer
In februari overlast door sloopwerkzaamheden

Voordat iets opgebouwd kan worden, moet het soms eerst worden afgebroken. Dat geldt ook voor de hoofdingang van Rijnstate Arnhem. Deze weken zijn er sloopwerkzaamheden. De bekende gele palen worden weggehaald, de gevel wordt opengebroken en de stoep en vloer worden eruit gedrild.

Lees meer
Loopbrug tijdelijke ingang Rijnstate Arnhem
Tijdelijke looproute met loopbrug geopend

Rijnstate verbouwt en vernieuwt. Bouwverkeer rijdt af en aan op ons voorterrein in Arnhem. Om de tijdelijke entree veilig te kunnen bereiken, hebben we een tijdelijke looproute aangelegd. Met loopbrug!

Lees meer
Sluiten

Welke informatie wilt u downloaden?

De pagina die u nu bekijkt, is automatisch aangevinkt om te downloaden. Ziet u hieronder nog meer pagina’s staan? Dan kunt u zelf aanvinken welke pagina’s u wilt toevoegen.

De huidige pagina

Lettergrootte PDF
Deel PDF via: