Over Rijnstate
Wachtruimte met patiënten zittend en arts en verpleegkundige lopend

Rijnstate bouwt voor de beste zorg

Rijnstate verbouwt, vernieuwt en verduurzaamt

Rijnstate bouwt aan de toekomst! Na de oplevering van onze nieuwe locatie in Elst en de opening van het IC-dakterras, blijft Rijnstate bouwen aan betere zorg. 

De aanpassing van de hoofdentree is het begin van een flinke reeks verbouwingen aan het ziekenhuis in Arnhem-Noord. Tot en met 2030 nemen we onder meer het buitengebied onder handen, verbouwen we het Atrium, de poliklinieken en een aantal verpleegafdelingen en breiden we de afdeling Radiologie uit.

Op deze manier passen we ons ziekenhuis aan op de zorgvraag van de toekomst. Verbeterde zorgprocessen en nieuwe apparatuur betekenen een flinke sprong vooruit in onze dienstverlening. Sneller en slimmer. En dat niet alleen: we vernieuwen, om tegelijk te verduurzamen. Minder vierkante meters beperken bijvoorbeeld de kosten van energie. 

Overlast

De bouwwerkzaamheden veroorzaken overlast voor onze bezoekers en patiënten. We proberen deze tot een minimum te beperken. Als bepaalde delen van het ziekenhuis niet toegankelijk zijn, zorgen we ervoor dat u uw weg toch kunt vinden door middel van bewegwijzering en extra toezicht. We hopen op uw begrip en medewerking.

Ervaart u als patiënt, bezoeker of buurtbewoner overlast als gevolg van de bouw en wilt u dit melden? Stuur dan een e-mail naar bouw@rijnstate.nl.

Rijnstate bouwt voor de beste zorg
Sluiten

Welke informatie wilt u downloaden?

De pagina die u nu bekijkt, is automatisch aangevinkt om te downloaden. Ziet u hieronder nog meer pagina’s staan? Dan kunt u zelf aanvinken welke pagina’s u wilt toevoegen.

De huidige pagina

Lettergrootte PDF
Deel PDF via: