Een vrouw met schoudertas loopt voor de wand met woorden

In februari overlast door sloopwerkzaamhedenVoordat iets opgebouwd kan worden, moet het soms eerst worden afgebroken. Dat geldt ook voor de hoofdingang van Rijnstate Arnhem. Deze weken zijn er sloopwerkzaamheden. De bekende gele palen worden weggehaald, de gevel wordt opengebroken en de stoep en vloer worden eruit gedrild.

De sloopwerkzaamheden zorgen helaas ook voor overlast. Vooral Dialyse, Kindergeneeskunde en de Poli-apotheek – en natuurlijk de centrale hal en receptie – zullen geluidsoverlast hebben. Maar in het hele ziekenhuis kunnen de bouwgeluiden te horen zijn. Ook kan het in en rondom de hal tochtiger zijn, omdat de gevel wordt opengebroken.

Tot zondag 11 februari is de meeste overlast.

Waar doen we het voor?

De oude ingang was aan vervanging toe. Dat grijpen we aan om de nieuwe ingang meteen een stuk duurzamer te maken. Als het klaar is, volgens planning najaar 2024, kunnen we er weer jaren mee doen.

Deze animatie laat zien hoe de nieuwe ingang eruit zal zien.

Sluiten

Welke informatie wilt u downloaden?

De pagina die u nu bekijkt, is automatisch aangevinkt om te downloaden. Ziet u hieronder nog meer pagina’s staan? Dan kunt u zelf aanvinken welke pagina’s u wilt toevoegen.

De huidige pagina

Lettergrootte PDF
Deel PDF via: