Een vrouw met schoudertas loopt voor de wand met woorden

Rijnstate Arnhem neemt tijdelijke entree in gebruikVandaag, vrijdag 10 november, heeft Rijnstate Arnhem de tijdelijke ingang gebruik genomen. De hoofdingang zit dicht en wordt vanaf maandag 13 november verbouwd. Vanwege die verbouwing is ook de aanrijroute naar de ingang en naar de Kiss&Ride veranderd.

Moet u voor een afspraak in ons ziekenhuis zijn? Of moet u iemand ophalen bij de ingang? Vertrek dan op tijd van huis. Vanwege de verbouwing aan onze entree kan het druk zijn, doordat de situatie is veranderd.

De nieuwe route naar de Kiss&Ride en de tijdelijke ingang wordt aangegeven met borden. Volg de bewegwijzering ter plaatsen.

Bent u slecht ter been? Bij de tijdelijke entree staan rolstoelen klaar. Ook staan daar onze vrijwilligers om bezoekers of patiënten te begeleiden in de richting van de hal.

 

Tijdelijke ingang Rijnstate Arnhem tot aan het najaar van 2024

Bekijk meer informatie over het parkeren en een plattegrond via deze pagina:

Adressen en bereikbaarheid Rijnstate Arnhem

 

Aanpassen op zorg van de toekomst

Rijnstate vernieuwt, verbouwt en verduurzaamt. Na de verbouwing van de entree zullen ook onder andere de poliklinieken en klinieken worden aangepakt. Met de verbouwing past Rijnstate de zorg aan op de vraag van de toekomst: meer ruimte voor digitalisering, betere en modernere apparaten en verbeterde ruimtes waarin patiënten een behandeling of onderzoek ondergaan.

Volg de verbouwplannen

Sluiten

Welke informatie wilt u downloaden?

De pagina die u nu bekijkt, is automatisch aangevinkt om te downloaden. Ziet u hieronder nog meer pagina’s staan? Dan kunt u zelf aanvinken welke pagina’s u wilt toevoegen.

De huidige pagina

Lettergrootte PDF
Deel PDF via: