Een vrouw met schoudertas loopt voor de wand met woorden

Rijnstate zet hoogleraren in het zonnetje met kunstwerkWe willen vernieuwingen realiseren die ertoe doen. En wetenschappelijk onderzoek uitvoeren waar onze patiënten profijt van hebben. We zijn trots op on­ze hoog­le­ra­ren, die met hun on­der­zoek de zorg voor on­ze pa­ti­ën­ten pret­ti­ger, soe­pe­ler en ef­fec­tie­ver ma­ken. Daarom zetten we ze in het zonnetje.

Bron van kennis

Iedere hoogleraar van Rijn­sta­te krijg een kunstwerk van beeldend kunstenaar Anu­li Croon ca­deau. Een por­tret van de hoog­le­raar neemt ver­vol­gens de plek van het uit­ge­ko­zen kunst­werk in. De portretten zijn te zien in Rijnstate Arnhem.

Er zijn tien unie­ke kunst­wer­ken ge­maakt: af­beel­din­gen van ge­nees­kun­di­ge plan­ten. De plan­ten staan sym­bool voor een bron van ken­nis.

De hoogleraren van Rijnstate met hun gekozen kunstwerk van Anuli Croon. Hoogleraar Wim Oyen ontbreekt op deze foto.

Hoogleraren geven wetenschappelijk onderzoek in Rijnstate een extra impuls

In Rijnstate werken zeven hoogleraren, die met hun baanbrekende en vernieuwende onderzoek in samenwerking met verschillende universiteiten werken aan de ‘zorg van de toekomst’. Hans Schoo, lid Raad van Bestuur: "Bij een topklinisch ziekenhuis hoort onderzoek. Door onze hoogleraren krijgt dit een extra impuls. Daar zijn we trots op en willen we graag uiting aan geven. De medische staf is nauw betrokken bij dit initiatief. Daar zijn we blij mee."

Sluiten

Welke informatie wilt u downloaden?

De pagina die u nu bekijkt, is automatisch aangevinkt om te downloaden. Ziet u hieronder nog meer pagina’s staan? Dan kunt u zelf aanvinken welke pagina’s u wilt toevoegen.

De huidige pagina

Lettergrootte PDF
Deel PDF via: