Een vrouw met schoudertas loopt voor de wand met woorden

Nieuwe menukaart voor het KindercentrumNa de menukaarten voor volwassenen, is nu ook de menukaart voor kinderen en jongeren vernieuwd. Passend bij de doelgroep en ons gezonde voedingsaanbod. Patries, lid van onze Kinderadviesraad, kreeg het laatste woord en mocht kiezen welke menukaart het moest gaan worden.

En voor Patries was er geen twijfel mogelijk: dít moet de nieuwe menukaart gaan worden voor kinderen en jongeren! Waarom? De menukaart staat vol met gerechten die niet alleen gezond, maar vooral ook lekker zijn. Er is gekozen voor een speelse vormgeving. Ook heeft Ko de Giraffe, de mascotte van het Kindercentrum, weer een plek gekregen op de menukaart.

Belangrijke rol voor onze Kinderadviesraad 

Rijnstate vindt het belangrijk dat kinderen de mogelijkheid krijgen om mee te denken over onderwerpen die voor hen belangrijk zijn.

Patries, lid van onze Kinderadviesraad, met de nieuwe menukaart voor het Kindercentrum.

Als kinderen hun tips, ideeën en adviezen met ons delen, kunnen we de zorg en het verblijf in ons ziekenhuis voor kinderen (nog) beter maken. Daarom hebben we sinds september 2020 een Kinderadviesraad.

Fátima Parejo, teammanager Eten & Drinken, is trots: "Het was ontzettend mooi om te zien hoe enthousiast de menukaart werd ontvangen door de Kinderadviesraad. Wat is het fijn dat ze er zijn, want zo weten we zeker dat de menukaart aansluit op de wensen en behoeften van kinderen en jongeren."

De Kinderadviesraad bestaat op dit moment uit 7 enthousiaste kinderen en is altijd op zoek naar nieuwe leden. Kijk voor meer informatie op de pagina van de Kinderadviesraad.

Sluiten

Welke informatie wilt u downloaden?

De pagina die u nu bekijkt, is automatisch aangevinkt om te downloaden. Ziet u hieronder nog meer pagina’s staan? Dan kunt u zelf aanvinken welke pagina’s u wilt toevoegen.

De huidige pagina

Lettergrootte PDF
Deel PDF via: