SEH en operatiekamers weer open na tijdelijke stop door wateroverlastDe lekkage in het waterleidingsysteem van Rijnstate is gerepareerd. De operatiekamers in Rijnstate zijn allemaal in gebruik en ook de SEH is weer geopend voor onze patiënten.

In de nacht van zondag 13 op maandag 14 augustus werd in Rijnstate Arnhem een lekkage ontdekt in de waterleiding. Deze zorgde voor wateroverlast op diverse afdelingen voor acute zorg, waaronder de Spoedeisende Hulp (SEH) en een aantal operatiekamers. Om deze reden werd de SEH tijdelijk gesloten voor patiënten.

Patiënten die in de tussentijd acute zorg nodig hadden, zijn door de ambulancedienst naar omliggende ziekenhuizen gebracht. 

De oorzaak van de lekkage is een technisch mankement. ,,Ik ben blij dat we de situatie zo snel onder controle hebben gekregen,’’ zegt Hans Schoo bestuurder van Rijnstate. ,,Iedereen is weer veilig aan het werk en alle afdelingen draaien weer. Dank aan de veiligheidsregio, de brandweer, de politie en onze collega ziekenhuizen voor hun hulp. En uiteraard aan alle betrokken medewerkers van ons ziekenhuis.’’

Sluiten

Welke informatie wilt u downloaden?

De pagina die u nu bekijkt, is automatisch aangevinkt om te downloaden. Ziet u hieronder nog meer pagina’s staan? Dan kunt u zelf aanvinken welke pagina’s u wilt toevoegen.

De huidige pagina

Lettergrootte PDF
Deel PDF via: