Een vrouw met schoudertas loopt voor de wand met woorden

Mammapoli Rijnstate bestaat 25 jaarMet zo’n 400 nieuwe borstkankerpatiënten per jaar is Rijnstate een van de grootste centra voor borstkanker van Nederland. In 1998 was Rijnstate een van de eerste ziekenhuizen in Nederland die een mamma(care)polikliniek oprichtte. Dat betekent dat de Mammapoli van Rijnstate inmiddels 25 jaar bestaat. Een mooi moment om terug te blikken én vooruit te kijken.

Alles onder één dak

Beeldvorming, pathologisch anatomisch onderzoek, operaties, (directe) plastische reconstructies, chemotherapie, hormonale therapie, radiotherapie, nabehandeling en psychosociale zorg zijn allemaal onder één dak beschikbaar. Dankzij de nauwe samenwerking met die disciplines, kunnen we patiënten van de polikliniek eendagsdiagnostiek bieden. Daarbij krijgen patiënten die een afwijking voelen in de borst of worden doorverwezen vanuit het bevolkingsonderzoek, in één dag alle beeldvorming – en vaak dezelfde dag nog de uitslag.

Koploper in borst(kanker)zorg

Ramon van Eekeren, oncologisch chirurg en eigenaar mammacareketen: “Op dit moment zijn we één van de grootste Mammapoli’s van Nederland. Door het grote aantal patiënten dat onze Mammapoli bezoekt, hebben wij veel ervaring met verschillende groepen borstkankerpatiënten. Bijvoorbeeld jonge vrouwen, mannen, oudere patiënten en patiënten met erfelijke borstkanker. Daardoor zijn we in de afgelopen 25 jaar uitgegroeid tot koploper in het leveren van uitstekende borst- en borstkankerzorg.”

Benieuwd hoe de mammacare-polikliniek eruitziet en hoe patiënten het ervaren? Bekijk dan onderstaande video.

Behandeling van kanker

Voor de behandeling van bijna alle vormen van kanker kunt u bij Rijnstate terecht. Goed georganiseerde patiëntenzorg en aantoonbaar hoge kwaliteit zijn belangrijke kenmerken van onze zorg voor mensen met kanker.

Sluiten

Welke informatie wilt u downloaden?

De pagina die u nu bekijkt, is automatisch aangevinkt om te downloaden. Ziet u hieronder nog meer pagina’s staan? Dan kunt u zelf aanvinken welke pagina’s u wilt toevoegen.

De huidige pagina

Lettergrootte PDF
Deel PDF via: