Rijnstate
Verpleegkundige zit naast een kind dat met een oorspiegel in de oren van een pop kijkt

Leveranciers

De verantwoordelijkheid voor het leveranciersbeleid binnen Rijnstate ligt bij de afdeling Inkoop.

De afdeling is verantwoordelijk voor het aanleveren van inkoopdeskundigheid en voor het leveren van de gevraagde producten en diensten. Deze zijn te omschrijven als de zeven stappen van het inkoopproces: specificeren, selecteren, contracteren, implementeren, bestellen, bewaken en evalueren. Hieronder vallen strategische en tactische inkoop, operationele inkoop (bestellen en orderbewaking), functioneel beheer van de financiële en logistieke systemen en beheer en uitgifte van goederen (magazijnfunctie).

Voorwaarden

Leverancierscontracten worden altijd door tussenkomst van de afdeling Inkoop afgesloten. Enige afwijking hierop is niet toegestaan. Op alle overeenkomsten zijn de volgende vaste voorwaarden van toepassing:

In deze documenten staan onder andere de regels voor het indienen van offertes, het doen van proefplaatsingen en het sponsorbeleid.

Factuur indienen

In onderstaand document vindt u alle informatie over het indienen van een factuur.

Contact

U kunt de afdeling Inkoop bereiken via e-mail: inkoop@rijnstate.nl

Sluiten

Welke informatie wilt u downloaden?

De pagina die u nu bekijkt, is automatisch aangevinkt om te downloaden. Ziet u hieronder nog meer pagina’s staan? Dan kunt u zelf aanvinken welke pagina’s u wilt toevoegen.

De huidige pagina

Lettergrootte PDF
Deel PDF via: