Adressen en bereikbaarheid
Medewerkster met headset in klant contact centrum

Rijnstate Arnhem

Algemene contactgegevens Rijnstate Arnhem

Telefoon: 088 - 005 8888
Fax: 088 - 005 7878
Bellen vanuit het buitenland: 0031 - 26 378 8888

Telefoonnummers poliklinieken

Looproutes poliklinieken

Bezoekadres

Wagnerlaan 55
6815 AD Arnhem

Plan uw route naar Rijnstate Arnhem via Google Maps

Postadres

Postbus 9555
6800 TA Arnhem

Parkeren bij Rijnstate Arnhem

Parkeren bij Rijnstate Arnhem wordt verzorgd door Interparking. U kunt uw auto betaald parkeren op het parkeerterrein van het ziekenhuis. Patiënten en bezoekers kunnen met de auto afgezet worden bij de hoofdingang. Vervolgens kan de bestuurder de auto parkeren op P1 of P2. Komt u met de motor? U kunt dan parkeren op P2 (links en rechts van de slagboom zijn enkele plaatsen voor motoren).

Wat kost het parkeren?

Parkeren kost 30 eurocent per tien minuten of 2 euro per uur. Een dagkaart kost 8 euro en een weekkaart 24 euro. Een dag- of weekkaart is te verkrijgen via de betaalautomaat. Het is mogelijk om met contant geld of pin (ook contactloos) te betalen.

De parkeertarieven zijn conform de richtlijnen van de gemeente Arnhem. Wij hanteren parkeertarieven om te voorkomen dat er andere mensen dan bezoekers van ons ziekenhuis parkeren. Wij willen graag dat u als bezoeker van ons ziekenhuis de zekerheid van een parkeerplek heeft. Het parkeergeld wordt gebruikt om het beheer en onderhoud van ons parkeerterrein te financieren.

Parkeerservice

Rijnstate Arnhem heeft een parkeerservice. U stapt voor de hoofdingang van het ziekenhuis uit en wij parkeren uw auto voor u. Hierdoor hoeft u niet meer van de parkeerplaats naar het ziekenhuis te lopen en kunt u meteen naar uw afspraak in het ziekenhuis.

Hoe werkt de parkeerservice?

Waar zijn de parkeerplaatsen voor invaliden?

Parkeerplaatsen voor invaliden bevinden zich in P1 (verdieping 0) en op P2. De plekken zijn extra ruim en aangeduid met borden.

Plattegrond parkeerterrein

P1 en P2 zijn beschikbaar voor patiënten en bezoekers.
P3, P4, P5, P6 en P8 zijn bedoeld voor medewerkers. 

Parkeerplattegrond van Rijnstate Arnhem

Bekijk de uitgebreide parkeerplattegrond.

Elektrische auto opladen

In de parkeergarage (P1) vindt u vier elektrische oplaadpalen. Heeft u een elektrische auto en bent u in (de buurt van) Rijnstate Arnhem, dan kunt u uw auto daar opladen. De oplaadpalen zijn eigendom van ParknCharge. Meer informatie over de tarieven van het opladen vindt u op de website van ParknCharge.

Openbaar vervoer

Rijnstate Arnhem is met het openbaar vervoer goed te bereiken. Vanaf het Centraal Station in Arnhem wordt u met de buslijnen 3 (naar Burgers' Zoo/Openluchtmuseum) en 8 (naar Velp via Openluchtmuseum) voor de deur van het ziekenhuis afgezet. Meer informatie over de vertrektijden en het openbaar vervoer kunt u vinden op www.9292.nl of www.breng.nl of opvragen via 0900 - 9292 (1 euro per minuut met een maximum van 20 euro).

Ziekenvervoer

Het kan zijn dat de zorgverzekeraar het vervoer naar en van het ziekenhuis vergoedt. Dat hangt onder meer af van de ziekte die iemand heeft. 

Kijk voor de voorwaarden voor ziekenvervoer op de site van Zorginstituut Nederland

Golfkar begeleidingsservice

Heeft u moeite met lopen? Wij brengen u met onze golfkar graag van de hoofdingang van Rijnstate Arnhem naar uw afspraak in het ziekenhuis. Onze golfkar rijdt naar alle afdelingen op de begane grond. Als u op een andere verdieping moet zijn, wordt u naar de dichtstbijzijnde lift gebracht. 

Lees meer over de golfkar begeleidingsservice

Sluiten

Welke informatie wilt u downloaden?

De pagina die u nu bekijkt, is automatisch aangevinkt om te downloaden. Ziet u hieronder nog meer pagina’s staan? Dan kunt u zelf aanvinken welke pagina’s u wilt toevoegen.

De huidige pagina

Lettergrootte PDF
Deel PDF via: