1. Rijnstate Arnhem
Adressen en bereikbaarheid
Medewerkster met headset in klant contact centrum

Rijnstate Arnhem

Algemene contactgegevens Rijnstate Arnhem

Telefoon: 088 - 005 8888
Fax: 088 - 005 7878
Bellen vanuit het buitenland: 0031 - 26 378 8888

Telefoonnummers poliklinieken

Looproutes poliklinieken

Bezoekadres

Wagnerlaan 55
6815 AD Arnhem

Plan uw route naar Rijnstate Arnhem via Google Maps

Postadres

Postbus 9555
6800 TA Arnhem

Parkeren bij Rijnstate Arnhem

U kunt uw auto betaald parkeren op het parkeerterrein van het ziekenhuis. De eerste vijftien minuten is het parkeren gratis, als u binnen die vijftien minuten het parkeerterrein weer verlaat. Daarna kost het 0,30 eurocent per tien minuten. Een dagkaart kost 7 euro en een weekkaart 21 euro. Een dag- of weekkaart is te verkrijgen via de betaalautomaat. Het is mogelijk om met contant geld of pin (ook contactloos) te betalen.

Patiënten en bezoekers kunnen met de auto afgezet worden bij de hoofdingang en vervolgens kan de bestuurder de auto parkeren op P1 of P2.

De parkeertarieven zijn conform de richtlijnen van de Gemeente Arnhem. Wij hanteren parkeertarieven om te voorkomen dat er andere mensen dan bezoekers van ons ziekenhuis parkeren. Wij willen graag dat u als bezoeker van ons ziekenhuis de zekerheid van een parkeerplek heeft. Het parkeergeld wordt gebruikt om het beheer en onderhoud van ons parkeerterrein te financieren.

P1 en P2 zijn beschikbaar voor patiënten en bezoekers.
P3, P4, P5, P6 en P8 zijn bestemd voor medewerkers.

Parkeren voor invaliden

Parkeerplaatsen voor invaliden bevinden zich in P1 (verdieping 0) en op P2. De plekken zijn extra ruim en aangeduid met borden.

Parkeerplattegrond van Rijnstate Arnhem

Bekijk de uitgebreide parkeerplattegrond.

Elektrische auto opladen

Rijnstate Arnhem beschikt over een elektrische oplaadpaal links naast de hoofdingang. Heeft u een elektrische auto en bent u in (de buurt van) Rijnstate Arnhem, dan kunt u uw auto daar opladen.

Openbaar vervoer

Rijnstate Arnhem is met het openbaar vervoer goed te bereiken. Vanaf Centraal Station Arnhem wordt u met de buslijnen 3 en 8 voor de deur van het ziekenhuis afgezet. Meer informatie over de vertrektijden en het openbaar vervoer kunt u vinden op www.9292.nl of www.breng.nl of opvragen via 0900 - 9292 (0,90 eurocent per minuut met een maximum van 18 euro).