Uw mening telt
Medewerkster met headset in klant contact centrum

Compliment, vraag of tip

Wij doen er alles aan om u zo goed mogelijk van dienst te zijn en we hopen dat u tevreden bent over uw bezoek aan ons ziekenhuis. Als u dit met ons wilt delen, kunt u onderstaand formulier invullen. Wilt u dat een bepaalde medewerker of afdeling dit compliment ontvangt? Vermeld dan duidelijk de naam van de persoon of de afdeling. Ook als u tips heeft om onze zorg of dienstverlening te verbeteren horen wij dit graag. Dit geeft ons de kans om te blijven verbeteren.

Heeft u een medische vraag? U kunt een e-consult sturen naar de zorgverleners waar u op dit moment onder behandeling bent via Mijn Rijnstate. Heeft u een andere vraag? Bij onze veelgestelde vragen vindt u antwoord op een heel aantal vragen. Heeft u geen antwoord op uw vraag gevonden, stel uw vraag dan via onderstaand contactformulier.
Uw e-mailadres gebruiken we alleen om contact met u op te nemen naar aanleiding van dit compliment. Uw e-mailadres wordt niet bewaard.

Met een Recaptcha beveiligen wij onze formulieren tegen spam.
Sluiten

Welke informatie wilt u downloaden?

De pagina die u nu bekijkt, is automatisch aangevinkt om te downloaden. Ziet u hieronder nog meer pagina’s staan? Dan kunt u zelf aanvinken welke pagina’s u wilt toevoegen.

De huidige pagina

Lettergrootte PDF
Deel PDF via: