Praktische informatie
Patiënte met arts en verpleegkundige in behandelkamer
Laatste informatie over het coronavirus

Bloedprikken

Rondom de feestdagen heeft een aantal bloedafnamelocaties afwijkende openingstijden. Vanaf 20 december 2021 kunt u op de website van ZekerWeten bekijken of de tijden van de door u gekozen locatie gewijzigd zijn.

Diagnostiek en het coronavirus

Lees hier de veelgestelde vragen over het coronavirus en wat dit betekent voor diagnostische onderzoeken, zoals de bloedafname.

Voor bloedafname kunt u zonder afspraak naar de locaties van Rijnstate (Arnhem, Zevenaar, Velp en Arnhem-Zuid) of naar één van de prikposten bij u in de buurt. Bekijk voordat u van huis vertrekt eerst de actuele openingstijden van de prikposten onder het kopje 'Openingstijden prikposten'. In de zomerperiode kunnen de openingstijden afwijken.

Diagnostische onderzoeken die voor u worden aangevraagd door een huisarts of verloskundige (eerstelijn) voeren we uit onder de naam ZekerWeten, diagnostiek@rijnstate. Dit geldt ook voor bloedafname. Waar u eerder met een formulier van Rijnstate op pad werd gestuurd staat nu de naam ZekerWeten, vermeld. De bloedafnamelocaties zijn ongewijzigd. Meer weten over ZekerWeten? Kijk op www.zekerweten.nl.

Openingstijden bloedprikken Rijnstate

Rijnstate Arnhem

Wagnerlaan 55 in Arnhem
Maandag t/m vrijdag van 7.00 tot 17.00 uur
Zaterdag van 8.00 tot 11.30 uur

Rijnstate Arnhem-Zuid

Marga Klompélaan 6 in Arnhem
Maandag t/m vrijdag van 7.00 tot 17.00 uur

Vrouw wordt bloed geprikt door medewerker van lab

Rijnstate Zevenaar

Hunneveldweg 14a in Zevenaar
Maandag t/m vrijdag van 7.00 tot 17.00 uur

Rijnstate Velp

President Kennedylaan 100 in Velp
Maandag t/m vrijdag van 7.00 tot 17.00 uur

Openingstijden prikposten

Bekijk openingstijden van alle prikposten

Bloedafname aan huis

Bent u ernstig ziek en kunt u niet naar een prikpost komen? Dan kan een medewerker bij u thuis komen om bloed af te nemen.

U kunt uw huisarts of specialist (de aanvrager van het laboratoriumonderzoek) vragen om hierover contact met ons contact op te nemen.

Sluiten

Welke informatie wilt u downloaden?

De pagina die u nu bekijkt, is automatisch aangevinkt om te downloaden. Ziet u hieronder nog meer pagina’s staan? Dan kunt u zelf aanvinken welke pagina’s u wilt toevoegen.

De huidige pagina

Lettergrootte PDF
Deel PDF via: