Over Rijnstate

Nieuwsoverzicht

Hier vindt u alle nieuwsberichten van Rijnstate.

Promotie-onderzoek Jenske Vermeulen draagt bij aan kennis over het voorspellen van hart- en vaatziekten bij vaatverwijding in de buikslagader

Op donderdag 30 november 2023 promoveert Jenske Vermeulen, als één van de eerste promovendi van het Radboud Rijnstate promotiefonds, aan de Radboud Universiteit Nijmegen met haar proefschrift Vaatgezondheid van patiënten met een verwijding van de buikslagader. Hoe kunnen we de ontwikkeling van hart- en vaatziekten voorspellen?

Lees meer
Brug in het Atrium van Arnhem

Uw zorgverzekering in 2024: stand van zaken contracten met zorgverzekeraars

Uw zorgverzekeraar moet u uiterlijk in november informeren over de premies, de polissen en welke zorgaanbieders wel of niet gecontracteerd zijn voor 2024. Voor u is het belangrijk om te weten of wij een contract hebben met de zorgverzekeraar van uw keuze. Zo weet u zeker of u ook in 2024 zoveel mogelijk in uw vertrouwde ziekenhuis terecht kunt.

Lees meer

Rijnstate zet hoogleraren in het zonnetje met kunstwerk

We willen vernieuwingen realiseren die ertoe doen. En wetenschappelijk onderzoek uitvoeren waar onze patiënten profijt van hebben. We zijn trots op on­ze hoog­le­ra­ren, die met hun on­der­zoek de zorg voor on­ze pa­ti­ën­ten pret­ti­ger, soe­pe­ler en ef­fec­tie­ver ma­ken. Daarom zetten we ze in het zonnetje.

Lees meer

Het Virtueel Zorgcentrum wint De Maas Implementatieprijs 2023

Het Virtueel Zorgcentrum heeft de "de Maas implementatieprijs" van het RadboudUMC & HAN gewonnen. Deze prijs wordt jaarlijks uitgereikt voor vernieuwing in de praktijk georganiseerd door een verpleegkundige. Verpleegkundigen Jennifer Overeem en Marloes van Kouwen namen de prijs in ontvangst tijdens het jaarlijkse congres ‘Hoe innoveer en transformeer jij als verpleegkundige?’ 

Lees meer

Rijnstate Arnhem neemt tijdelijke entree in gebruik

Vandaag, vrijdag 10 november, heeft Rijnstate Arnhem de tijdelijke ingang gebruik genomen. De hoofdingang zit dicht en wordt vanaf maandag 13 november verbouwd. Vanwege die verbouwing is ook de aanrijroute naar de ingang en naar de Kiss&Ride veranderd.

Lees meer

Onderzoek naar nieuwe techniek voor maagverkleining

Waar normaal gesproken een operatie nodig is voor een maagverkleining, is er een nieuwe techniek waarmee deze behandeling endoscopisch uitgevoerd kan worden. Meerdere afdelingen in Rijnstate werken samen om te onderzoeken hoe effectief deze nieuwe behandeling is, specifiek bij patiënten met overgewicht en diabetes mellitus.

Lees meer
Sluiten

Welke informatie wilt u downloaden?

De pagina die u nu bekijkt, is automatisch aangevinkt om te downloaden. Ziet u hieronder nog meer pagina’s staan? Dan kunt u zelf aanvinken welke pagina’s u wilt toevoegen.

De huidige pagina

Lettergrootte PDF
Deel PDF via: