1. Nieuwsoverzicht
Over Rijnstate

Nieuwsoverzicht

Hier vindt u alle nieuwsberichten van Rijnstate.

Vanaf 21 januari 2019: huisartsenpost, spoedeisende hulp en dienstapotheek op één plek

Op maandag 21 januari 2019 om 17.00 uur openen Huisartsenpost Arnhem-Noord en Dienstapotheek Arnhem hun deuren bij de Spoedeisende Hulp in Rijnstate Arnhem. Huisartsenpost Velp zal vanaf dat moment gesloten zijn.

Lees meer
Moeder en kind staan bij ontvangstbalie Arnhem

Rijnstate plaats 5 topklinische ziekenhuizen in AD Ziekenhuis Top 100

Vandaag publiceert het Algemeen Dagblad haar jaarlijkse onderzoek naar de top 100 ziekenhuizen.  Dit jaar maakt het AD onderscheid in topklinische en streekziekenhuizen. We zijn trots dat Rijnstate opnieuw hoog scoort met plaats 5 van de topklinische ziekenhuizen, de hoogste score van de topklinische ziekenhuizen in onze regio.

Lees meer

Award voor innovatieve blaaskankerbehandeling

Op het wereldcongres over blaaskanker, het ‘Global Congres on Bladder Cancer 2018’, dat plaatsvond op 20 en 21 september in Madrid, hebben Rijnstate en Radiotherapiegroep een bijzondere prijs in de wacht gesleept.

Lees meer
Vrouw achter laptop Mijn Rijnstate

Mijn Rijnstate krijgt binnenkort nieuw uiterlijk

Vanaf 14 december 2018 ziet Mijn Rijnstate er anders uit dan u gewend bent. De inhoud van Mijn Rijnstate verandert niet. Al uw gegevens worden gewoon meegenomen naar de nieuwe omgeving. Mijn Rijnstate blijft de vertrouwde beveiligde website voor onze patiënten.

Lees meer

Zorghonden als maatje psychiatrische patiënten Rijnstate

Het is een wat ongebruikelijk beeld, een hond in een ziekenhuis. Of het moet een blindengeleidehond zijn, die zijn baasje begeleidt. Maar als Mirah Boll deze vrijdag met haar twee viervoeters in Rijnstate Arnhem loopt, levert dat al snel verbaasde blikken op. Toch hebben ook de herders Pip en Yuna ook een zorgfunctie. Zij worden elke week ingezet op de afdeling Psychiatrie, waar ze de patiënten de nodige afleiding bieden.

Lees meer
Brug in het Atrium van Arnhem

Rijnstate is financieel gezond!

De publiciteit rond failliete ziekenhuizen kan bij patiënten vragen oproepen over de continuïteit van zorg bij Rijnstate, zeker naar aanleiding van berichten over 'systeemziekenhuizen'.

Lees meer