Over Rijnstate

Nieuwsoverzicht

Hier vindt u alle nieuwsberichten van Rijnstate.

Hoogleraar Frank Bosch geeft openbaar college

Rijnstate start met de Rijnstate Collegetour, een serie webinars voor een breed publiek, waarin de hoogleraren van Rijnstate vertellen over hun vakgebied. Op dinsdagavond 26 oktober geeft Frank Bosch, hoogleraar acute interne geneeskunde, een kort college over echografie. 

Lees meer

Leerunit mogelijke oplossing voor personeelstekort op de Spoedeisende Hulp

Rijnstate vond een oplossing om de krapte op de arbeidsmarkt voor de Spoedeisende Hulp (SEH) wat terug te dringen. Aanleiding is het groeiende tekort aan geschoold personeel en de druk op medewerkers die het opleiden met zich meebrengt.

Lees meer

Rijnstate doet mee aan Nationale Groente- en Fruitdag

Rijnstate wil een voorbeeldfunctie hebben wat betreft goede voeding. Daarom doen wij op 14 oktober mee aan de Nationale Groente- en Fruitdag.

Lees meer
Specialisten lopen op de brug in het Atrium Arnhem

Belangrijke informatie voor vrouwen met vragen over borstimplantaten

Met enige regelmaat verschijnen in de media artikelen over de veiligheid van borstimplantaten. Recent besteedde het televisieprogramma Radar aandacht aan dit onderwerp.

Lees meer

Inès von Rosenstiel ontvangt koninklijke onderscheiding

Vandaag heeft Inès von Rosenstiel, medisch specialist in Rijnstate, een koninklijke onderscheiding gekregen uit handen van burgemeester Ahmed Marcouch. Zij is benoemd tot Officier in de Orde van Oranje-Nassau.

Lees meer

Rijnstate breidt 'immunotherapie thuis' uit bij borstkanker

Vanaf begin oktober gaat het mobiel medisch team van Rijnstate@home immunotherapie voor borstkankerpatiënten thuis geven. Het gaat om ongeveer 480 behandelingen per jaar met het middel Trastuzumab. Een mooie mijlpaal in deze internationale borstkankermaand.

Lees meer
Sluiten

Welke informatie wilt u downloaden?

De pagina die u nu bekijkt, is automatisch aangevinkt om te downloaden. Ziet u hieronder nog meer pagina’s staan? Dan kunt u zelf aanvinken welke pagina’s u wilt toevoegen.

De huidige pagina

Lettergrootte PDF
Deel PDF via: