Over Rijnstate

Nieuwsoverzicht

Hier vindt u alle nieuwsberichten van Rijnstate.

AVG: wat kunt en moet u ermee?

In de wet Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) zijn de belangrijkste regels vastgelegd die gaan over het beschermen van gegevens van patiënten. Wat betekent die wet nu eigenlijk en wat kunt en moet u ermee?

Lees meer
Specialisten lopen op de brug in het Atrium Arnhem

Beperkte openingstijden op Hemelvaartsdag

Op Hemelvaartsdag, 26 mei, wordt in Rijnstate gewerkt volgens een zondagsdienst. Dat betekent dat onze poliklinieken en onderzoeksafdelingen in Arnhem, Zevenaar, Velp en Arnhem-Zuid gesloten zijn. Ook de bloedafname en de afdeling Radiologie zijn op Hemelvaartsdag op alle locaties dicht.

Lees meer

Online uitzending ‘Blaaskanker en roken: ben jij al gestopt?’

Wist jij dat roken blaaskanker kan veroorzaken? Veel mensen weten dat niet, terwijl blaaskanker grote gevolgen heeft voor het dagelijks leven. Denk aan onvruchtbaarheid en het krijgen van een stoma. Rijnstate organiseerde er daarom een online uitzending over in de blaaskankermaand.

Lees meer

Wereld IBD-dag: de wereld kleurt paars

Op 19 mei is het Wereld IBD-dag; IBD staat voor Inflammatory Bowel Disease. Hieronder vallen de chronische darmziekten Morbus Crohn en colitis ulcerosa. Die dag kleurt de wereld paars om aandacht te vragen voor deze chronische aandoeningen. Want ook al zijn deze niet direct zichtbaar aan de buitenkant, ze kunnen wel een grote impact hebben op het dagelijks leven van een patiënt.

Lees meer
Verkeersbord werkzaamheden aan de weg

Knooppunt Velperbroek dicht vanwege onderhoudswerkzaamheden

Rijkswaterstaat voert dit weekend onderhoudswerkzaamheden uit aan het knooppunt Velperbroek (A12). Het knooppunt en de op- en afritten zijn vanaf vrijdagavond 13 mei 22.00 uur tot maandagochtend 16 mei 05.00 uur volledig afgesloten voor verkeer.

Lees meer

Rijnstate kiest Berna Sleijster tot Nurse of the Year 2022

Berna Sleijster is vandaag, op de Dag van de Zorg, verkozen tot Nurse of the Year 2022. Ze werkt op de afdeling Medium Care en is voorzitter van het Verpleegkundig Platform. Berna onderscheidt zich vooral door de manier waarop ze het verpleegkundig vak in de schijnwerpers zet.

Lees meer
Sluiten

Welke informatie wilt u downloaden?

De pagina die u nu bekijkt, is automatisch aangevinkt om te downloaden. Ziet u hieronder nog meer pagina’s staan? Dan kunt u zelf aanvinken welke pagina’s u wilt toevoegen.

De huidige pagina

Lettergrootte PDF
Deel PDF via: