1. Nieuwsoverzicht
Over Rijnstate

Nieuwsoverzicht

Hier vindt u alle nieuwsberichten van Rijnstate.

Vijfjarige samenwerkingsovereenkomst met Johnson & Johnson Medical draagt bij aan betere patiëntenzorg

Rijnstate en Johnson & Johnson Medical gaan een vijfjarige samenwerking aan. De komende vijf jaar levert Johnson & Johnson bijna alle medische instrumenten voor orthopedische, oncologische en bariatrische ingrepen van het ziekenhuis.

Lees meer
Topzorg van de toekomt

Rijnstate onderzoekt huisvestingslocaties

Rijnstate ontwikkelt zich tot een kennis- en expertisecentrum in een netwerk van zorgpartners. We willen een toonaangevende organisatie zijn door de zorg te innoveren en onze samenwerking in de regio en met sterke partijen te verstevigen. Omdat de Nederlandse gezondheidszorg en onze positie hierin voortdurend veranderen, denken wij na over de inzet van onze locaties.

Lees meer

Huisartsenpost Velp verhuist op 21 januari naar Arnhem-Noord

Op 21 januari opent Huisartsenpost Arnhem-Noord haar deuren naast de Spoedeisende Hulp in Rijnstate. Huisartsenpost Velp is vanaf dat moment gesloten. Huisartsenposten Arnhem-Zuid en Zevenaar blijven ongewijzigd geopend.

Lees meer
Twee verpleegkundigen staand met liften op de achtergrond

Open dag voor verpleegkundigen op zaterdag 2 februari

Wil jij ervaren wat Rijnstate jou als ervaren of toekomstig verpleegkundige te bieden heeft? Schrijf je dan in voor onze open dag op zaterdag 2 februari in Rijnstate Arnhem!

Lees meer
Verpleegkundige zit naast een kind dat met een oorspiegel in de oren van een pop kijkt

Kinderopvang ’t Ballonnetje in Rijnstate Arnhem definitief gesloten

Vanaf 21 december 2018 is kinderopvang ’t Ballonnetje in Rijnstate Arnhem definitief gesloten.

Lees meer
Team palliatieve zorg

Rijnstate ontvangt erkenning voor hoogwaardige palliatieve zorg

De European Society for Medical Oncology (ESMO) heeft deze maand aan Rijnstate voor de tweede keer de accreditatie ‘ESMO Designated Center of Oncology and Palliative Care’ toegekend. Dit is een speciale erkenning voor kankercentra met geïntegreerde oncologische en palliatieve zorg van een hoog niveau.

Lees meer