Over Rijnstate

Nieuwsoverzicht

Hier vindt u alle nieuwsberichten van Rijnstate.

Rauwkost: gezond én lekker!

Wij willen onze patiënten stimuleren om ook meer groenten te eten. Daarom bieden wij sinds kort alle patiënten die in ons ziekenhuis liggen, naast de warme maaltijd, ook rauwkost aan.

Lees meer

Rijnstate leidt onderzoek naar betere zorg voor patiënten met grote kans op complicaties na operatie

Rijnstate heeft onlangs een subsidie van 1,2 miljoen euro ontvangen voor een onderzoek naar de invoering van een multidisciplinair overleg, dat plaatsvindt voor een operatie bij patiënten met een hoog operatierisico. De vakgroep Anesthesiologie voert dit onderzoek de komende vier jaar uit in veertien ziekenhuizen.

Lees meer

Bijna 750 nieuwe bedden voor patiënten Rijnstate

Rijnstate start vanaf 18 januari met het vervangen van al haar standaard bedden, inclusief matrassen en nachtkastjes. De oude bedden waren na ruim 25 jaar toe aan vervanging. Een bijzonder moment dus!

Lees meer

Rijnstate erkend als regionaal duizeligheidscentrum

De samenwerking tussen Neurologie en Keel-, Neus, en Oorheelkunde op het gebied van duizeligheid bestaat al enige jaren, maar sindskort is Rijnstate officieel een regionaal duizeligheidscentrum.

Lees meer
kleurrijke afbeelding hersenen

Innovatie op de stroke-unit

Goed nieuws! Patiënten die intensieve bloeddrukverlaging moeten krijgen, kunnen vanaf nu op de Stroke Unit blijven. Op deze unit worden patiënten opgenomen die net een herseninfarct of hersenbloeding hebben gehad en waar een intensieve bewaking door neurologen en verpleegkundigen plaatsvindt. 

Lees meer

Rijnstate past beleid mondneusmaskers aan (update 29 december)

Sinds vrijdag 3 december vragen we iedereen die ons ziekenhuis bezoekt een chirurgisch mondneusmasker te dragen. Deze maatregel geldt voor iedere bezoeker vanaf 10 jaar. Rijnstate volgt hierin het dringende advies van het RIVM. U krijgt het chirurgisch mondneusmasker bij binnenkomst van één van onze medewerkers. Het dragen van een eigen mondneusmasker is dus niet langer toegestaan. Deze aanscherping is nodig om onze patiënten, bezoekers en medewerkers te blijven beschermen tegen het coronavirus. Wij hopen op uw begrip.

Lees meer
Sluiten

Welke informatie wilt u downloaden?

De pagina die u nu bekijkt, is automatisch aangevinkt om te downloaden. Ziet u hieronder nog meer pagina’s staan? Dan kunt u zelf aanvinken welke pagina’s u wilt toevoegen.

De huidige pagina

Lettergrootte PDF
Deel PDF via:

Komt u binnenkort naar Rijnstate?

Bekijk alle belangrijke informatie