1. Nieuwsoverzicht
Over Rijnstate

Nieuwsoverzicht

Hier vindt u alle nieuwsberichten van Rijnstate.
Verpleegkundige zit naast een kind dat met een oorspiegel in de oren van een pop kijkt

Kinkhoestvaccinatie voor zwangere vrouwen

Vanaf maandag 16 december kunnen aanstaande moeders een gratis vaccinatie krijgen tegen kinkhoest vanaf het moment dat ze 22 weken zwanger zijn. De prik wordt dan opgenomen in het Rijksvaccinatieprogramma. Ook Rijnstate vindt het belangrijk om zwangere vrouwen te laten weten dat ze zich kunnen laten vaccineren om hun baby te beschermen. 

Lees meer
Patiënte met arts en verpleegkundige in een behandelkamer

11 december: informatiestand ‘Ik regel mijn zorg goed' in Rijnstate Arnhem

In deze tijd van het jaar krijgt iedereen weer een aanbod van zijn zorgverzekeraar. Het is belangrijk om dit nieuwe aanbod goed te bekijken. Ook als u niets aan uw zorgverzekering wilt veranderen. Uw zorgverzekeraar kan de polisvoorwaarden namelijk aangepast hebben. Op woensdag 11 december staat er een informatiestand in de centrale hal van Rijnstate Arnhem. Hier kunt u terecht met vragen over bijvoorbeeld overstappen van zorgverzekeraar, uw eigen risico en zorgtoeslagen.

Lees meer
Medewerkster met headset in klant contact centrum

Telefoonstoring Ziggo opgelost: Rijnstate weer bereikbaar

Door een storing bij Ziggo was Rijnstate vanochtend even niet optimaal bereikbaar. Een deel van de telefoonnummers van Rijnstate maakt gebruik van deze provider. Inmiddels is de storing bij Ziggo opgelost en zijn we weer gewoon bereikbaar.

Lees meer

Denk mee in de Kinderadviesraad

Rijnstate wil graag een Kinderadviesraad starten. Door kinderen een stem te geven in besluitvorming en beleid, kunnen we de zorg voor kinderen beter laten aansluiten op de wensen en behoeften van kinderen en hun familie.

Lees meer
Balie Oncologisch Centrum

Robert van Schijndel nieuwe programmadirecteur A.R.T.Z.

Per 18 november 2019 is Robert van Schijndel benoemd tot programmadirecteur A.R.T.Z. Hij gaat zich inzetten om dit samenwerkingsverband tussen verschillende ziekenhuizen verder te verdiepen en waar mogelijk te verbreden.

Lees meer
Koffertje met pop, ziekenhuisspullen en boekje

Extra aandacht voor vroeggeboorte op Wereldprematurendag

Op zondag 17 november is het Wereld Prematuren Dag. Op deze dag willen de Samenwerkende Organisaties voor Couveusekinderen (SOCK) vroeggeboorte onder de aandacht brengen om couveuseouders een hart onder de riem te steken en bekendheid over vroeggeboorte te vergroten.  Wereldwijd worden bekende gebouwen paars verlicht op deze dag, de kleur van Wereld Prematuren Dag. Ook in Rijnstate staan we 17 november stil bij vroeggeboorte en de gevolgen hiervan.

Lees meer
Sluiten

Welke informatie wilt u downloaden?

De pagina die u nu bekijkt, is automatisch aangevinkt om te downloaden. Ziet u hieronder nog meer pagina’s staan? Dan kunt u zelf aanvinken welke pagina’s u wilt toevoegen.

De huidige pagina

Lettergrootte PDF
Deel PDF via: