Over Rijnstate

Nieuwsoverzicht

Hier vindt u alle nieuwsberichten van Rijnstate.

Post wordt digitaal bij Rijnstate

Vanaf vrijdag 15 mei sturen we bij Rijnstate bij voorkeur onze post digitaal naar patiënten. Zeker nu we in tijden van corona steeds meer op afstand met elkaar in contact zijn. Via het patiëntenportaal Mijn Rijnstate kunt u steeds meer de regie krijgen over uw eigen zorgproces. Daarom vraagt Rijnstate aan u of u ook geen post meer wilt ontvangen.

Lees meer

Controle op klachten coronavirus voor bezoek aan Rijnstate

Op alle Rijnstate locaties controleren we patiënten, begeleiders en bezoekers op klachten die te maken kunnen hebben met het coronavirus. Als het nodig is, krijgt u een mondneusmasker op voordat u het ziekenhuis in gaat. Begeleiders mogen alleen mee naar binnen als dat echt nodig is en zij geen klachten hebben. Door deze maatregel proberen we onze patiënten, bezoekers en medewerkers te beschermen en de kans op verspreiding van het coronavirus te verkleinen. 

Lees meer
Linda Wernsen-Nijmeijer zwanger

Ook voor zwangeren: kom zoveel mogelijk alleen naar je afspraak

In Rijnstate hanteren wij het beleid ‘geen begeleider mee naar uw afspraak, behalve in specifieke situaties’. Dit is bijvoorbeeld de uitgebreide 20 weken echo of de vlokkentest/vruchtwaterpunctie.

Lees meer

Rijnstate start gewone zorg stap voor stap op

Het aantal coronapatiënten dat bij ons is opgenomen daalt. Daarom breiden we de gewone zorg weer stap voor stap uit. We gaan meer patiënten uitnodigen voor afspraken of operaties in ons ziekenhuis. Om dit veilig te kunnen doen hebben we de zorg zo ingericht dat iedereen 1,5 meter afstand van elkaar kan houden. Ook controleren we bij de ingangen op klachten die te maken kunnen hebben met het coronavirus.

Lees meer

Rijnstate en Philips zetten extra stap in samenwerking om corona-patiënten die zorg nodig hebben te volgen

Rijnstate en Philips bouwen sinds 2018 gezamenlijk aan de kliniek van de toekomst. De volgende stap is een samenwerking met DrieGasthuizenGroep en Onze Huisartsen in de regio Arnhem om de zorg voor patiënten te verbeteren. Door een combinatie van metingen met draagbare sensoren en vragenlijsten kunnen corona-patiënten op afstand worden gevolgd. Met behulp van deze geïntegreerde oplossing van software en hardware kan Rijnstate beter samenwerken met deze zorgorganisaties in de regio.

Lees meer

Bedankt voor alle steunbetuigingen tijdens deze tijd van corona

Deze week staat in de Gelderlander en in de Arnhemse Koerier een advertentie om iedereen te bedanken voor de vele steunbetuigingen die we afgelopen periode hebben mogen ontvangen.

Lees meer
Sluiten

Welke informatie wilt u downloaden?

De pagina die u nu bekijkt, is automatisch aangevinkt om te downloaden. Ziet u hieronder nog meer pagina’s staan? Dan kunt u zelf aanvinken welke pagina’s u wilt toevoegen.

De huidige pagina

Lettergrootte PDF
Deel PDF via: