Over Rijnstate

Nieuwsoverzicht

Hier vindt u alle nieuwsberichten van Rijnstate.

Tijdelijk helikopterplatform bij Rijnstate voor sneller vervoer patiënten

Vanaf woensdag 1 april heeft Rijnstate een tijdelijke helikopterlandingsplaats op haar terrein. Door de coronacrisis moeten er snel patiënten tussen ziekenhuizen vervoerd kunnen worden in heel Nederland. Het platform komt naast Rijnstate Arnhem op de plek waar tot voor kort de oude zusterflat stond.

Lees meer
Medewerkster met headset in klant contact centrum

Telefoonstoring Ziggo opgelost: Rijnstate weer bereikbaar

Door een landelijke telefoonstoring bij Ziggo waren we aan het eind van de ochtend en begin van de middag slecht bereikbaar. Een deel van onze telefoonnummers maakt gebruik van deze provider. Inmiddels is de storing bij Ziggo opgelost en zijn we weer gewoon bereikbaar.

Lees meer

Klachten bij zwangeren, kraamvrouwen of pasgeborenen

Bent u zwanger of pas bevallen en voelt u zich niet goed? Of heeft u een pasgeboren kindje en maakt u zich zorgen over zijn of haar gezondheid? Neem dan contact op met uw verloskundige of uw zorgverlener in Rijnstate. Ook tijdens deze periode van corona kunt u dag en nacht bij ons terecht en zijn wij er voor u.

Lees meer

Aangepaste bezoektijden en bezoekregels vanaf zaterdag 28 maart

Om patiënten, bezoekers en medewerkers te beschermen tegen het coronavirus, zijn onze bezoekregels en bezoektijden vanaf 28 maart opnieuw aangepast.

Lees meer
Vrouw achter laptop Mijn Rijnstate

Website Rijnstate beter toegankelijk door nieuwe functies

Rijnstate vindt het belangrijk dat de informatie voor patiënten voor zoveel mogelijk mensen toegankelijk en begrijpelijk is. Dat geldt ook voor de informatie op onze website. Daarom hebben we een aantal nieuwe opties aan de website toegevoegd.

Lees meer

Rijnstate laat zien hoe het ziekenhuis voorbereid is op het coronavirus

Het is goed om te weten dat ziekenhuizen goed voorbereid zijn op het coronavirus. Er worden extra maatregelen genomen om de kans op verspreiding van het virus naar kwetsbare patiënten te verkleinen en om klaar te zijn voor opname van meer coronapatiënten. Maar wat betekent het in de praktijk?

Lees meer
Sluiten

Welke informatie wilt u downloaden?

De pagina die u nu bekijkt, is automatisch aangevinkt om te downloaden. Ziet u hieronder nog meer pagina’s staan? Dan kunt u zelf aanvinken welke pagina’s u wilt toevoegen.

De huidige pagina

Lettergrootte PDF
Deel PDF via: