Over Rijnstate

Nieuwsoverzicht

Hier vindt u alle nieuwsberichten van Rijnstate.
Rijnstate Arnhem zijaanzicht

Parkeerservice Rijnstate Arnhem wordt weer opgestart

Vanaf zaterdag 6 augustus start Rijnstate Arnhem weer met een parkeerservice voor patiënten en bezoekers. In verband met corona is dit een tijd lang niet mogelijk geweest. De parkeerservice bevindt zich voor de hoofdingang van het ziekenhuis. Het doel van deze service is de zorg voor het parkeren van de auto uit handen te nemen en de loopafstand naar de polikliniek of afdeling te verkorten.

Lees meer

Nu ook thuisbehandeling mogelijk voor patiënten met leukemie of MDS

In mei 2021 startte Rijnstate met thuistoediening van chemokuren en immunotherapie voor mensen met kanker. Sinds die tijd zijn er in totaal bijna 500 thuistoedieningen verzorgd voor kankerpatiënten met zes verschillende middelen. Begin augustus voegen we daar het middel Vidaza aan toe voor patiënten met een bepaalde vorm van leukemie of MDS (Myelodysplastisch syndroom).

Lees meer

Draag een mondneusmasker als u op bezoek komt in ons ziekenhuis

Nog steeds nemen wij elke dag nieuwe patiënten op met het coronavirus. Het virus is dus niet weg. Dat betekent dat we in Rijnstate nog steeds heel alert zijn en er alles aan doen om het ziekenhuis een veilige omgeving te laten zijn voor patiënten, bezoekers en medewerkers.

 

Lees meer

Verkeershinder door groot onderhoud aan John Frostbrug in Arnhem

Rijkswaterstaat voert tot 10 september werkzaamheden uit aan de John Frostbrug in Arnhem. 

Lees meer
Patiënt is thuis ingelogd Mijn Rijnstate via een tablet

Mijn Rijnstate weer toegankelijk na gepland onderhoud

Gebruikt u ons patiëntenportaal Mijn Rijnstate? Houd er dan rekening mee dat u Mijn Rijnstate niet kunt gebruiken van donderdag 14 juli 17.00 uur tot en met vrijdagochtend 15 juli. Ook het starten van een videoconsult met een arts is dan niet mogelijk. Dit heeft te maken met een grote geplande upgrade van ons elektronisch patiëntendossier HiX. Inmiddels is Mijn Rijnstate weer toegankelijk en kunt u gewoon inloggen.

Lees meer

Rijnstate en Philips sluiten overeenkomst op het gebied van echografie

Rijnstate en Philips hebben een langetermijnovereenkomst getekend over het leveren van echografie-apparatuur. Philips gaat verschillende echografie-apparaten leveren voor drie Rijnstate-locaties, verspreid over zeventien afdelingen. 

Lees meer
Sluiten

Welke informatie wilt u downloaden?

De pagina die u nu bekijkt, is automatisch aangevinkt om te downloaden. Ziet u hieronder nog meer pagina’s staan? Dan kunt u zelf aanvinken welke pagina’s u wilt toevoegen.

De huidige pagina

Lettergrootte PDF
Deel PDF via:

Komt u op bezoek bij uw naaste?

Draag dan een mondneusmasker.

De mondneusmaskers zijn gratis te verkrijgen bij de hoofdingang van ons ziekenhuis en op alle verpleegafdelingen.

Namens onze patiënten: dank voor uw medewerking!