Over Rijnstate

Nieuwsoverzicht

Hier vindt u alle nieuwsberichten van Rijnstate.

Rijnstate en Gemeente Overbetuwe ondertekenen koop- en realisatieovereenkomst

Donderdag 25 februari tekenden wethouder Wijnte Hol en Hans Schoo, lid Raad van Bestuur van Rijnstate, de koop- en realisatieovereenkomst. Hiermee leggen zij afspraken vast over de verkoop en levering van het stuk grond op de Spoorlaan in Elst. Dit brengt de start van de bouw van een polikliniek weer een stap dichterbij.

Lees meer

Bijzondere samenwerking Rijnstate Vriendenfonds en dichter Fred Eggink

Voormalig verslaggever Fred Eggink schreef het afgelopen jaar twee bundels met 100 gedichtjes over het dagelijks leven in coronatijd. Opbeurende en actuele gedichtjes waarmee de schrijver een uniek tijdsbeeld schetst. De tweede bundel "Finish zonder streep" is op 10 februari jl. officieel gelanceerd.

Lees meer

Corona versnelt ontwikkeling verpleegkundigen Rijnstate

Corona toont aan dat de investeringen die Rijnstate de afgelopen jaren in haar verpleegkundigen heeft gedaan, hun vruchten afwerpen. In Rijnstate pakken verpleegkundigen volop zelf de regie omtrent de coronazorg. Zowel aan het bed als in het beleidsteam. En dat is niet alleen goed voor onze verpleegkundigen; ook onze  patiënten varen daar wel bij. Dit blijkt uit het onderzoekrapport van het landelijk onderzoeksprogramma RN2Blend* dat op woensdag 17 februari officieel aan Rijnstate is overhandigd.

Lees meer

Afspraken in Rijnstate op maandag 15 februari gaan door

Maandag 15 februari 2021 geldt in heel Nederland tot 12.00 uur code rood vanwege ijzel en kans op gladde wegen. Heeft u een afspraak in Rijnstate? Uw afspraak gaat gewoon door, tenzij u zich daar niet veilig bij voelt of het voor u lastig is om het ziekenhuis te bereiken.

Lees meer

Bouwovereenkomst getekend voor nieuwbouw Elst

,,Op de mooie stappen die we de afgelopen maanden hebben gezet op weg naar onze nieuwbouw in Elst.’’ Die woorden sprak Willem-Jan Hanegraaf, programmamanager Vernieuwbouw van Rijnstate uit tijdens de toost op de ondertekening van de overeenkomst met Bouwbedrijf Berghege.

Lees meer
Medewerkster met headset in klant contact centrum

Telefoonstoring Rijnstate opgelost

De technische storing die maandagochtend 8 februari voor problemen zorgde bij de telefooncentrale van Rijnstate, is opgelost. Rijnstate is telefonisch weer bereikbaar.

Lees meer
Sluiten

Welke informatie wilt u downloaden?

De pagina die u nu bekijkt, is automatisch aangevinkt om te downloaden. Ziet u hieronder nog meer pagina’s staan? Dan kunt u zelf aanvinken welke pagina’s u wilt toevoegen.

De huidige pagina

Lettergrootte PDF
Deel PDF via: