Over Rijnstate
Wachtruimte met patiënten zittend en arts en verpleegkundige lopend

Organisatie

Rijnstate is hét ziekenhuis in de regio Arnhem, Overbetuwe en de Liemers. We bieden uitstekende ziekenhuiszorg van topklinische kwaliteit op de locaties Arnhem, Zevenaar, Elst en Arnhem-Zuid. Bij Rijnstate kunt u terecht voor 28 verschillende specialismen.

Grootste werkgever in de regio

Er werken ruim 6.000 mensen bij Rijnstate. Samen richten zij zich op de 450.000 inwoners in het verzorgingsgebied. Hiermee zijn wij een van de grootste zorgaanbieders van Nederland en de grootste werkgever in de regio. Alles over werken bij Rijnstate is te vinden op werkenbijrijnstate.nl

Bedrijfsgegevens

KvK-nummer: 9096140
RSIN-nummer: 8128649
BTW-nummer: NL008128649B01

ANBI-gegevens

Stichting Rijnstate Ziekenhuis
RSIN-nummer: 008128649
Bekijk ANBI-gegevens 2022

Klokkenluidersregeling

Rijnstate vindt het belangrijk dat (oud)medewerkers op een zorgvuldige en veilige manier melding kunnen doen van (een vermoeden van) een misstand binnen de organisatie. De klokkenluidersregeling beschrijft de manier waarop een medewerker een (mogelijke) misstand kan melden en hoe vervolgens de afwikkeling van een dergelijke melding verloopt. Ook biedt de regeling de medewerker die een (mogelijke) misstand meldt, bescherming als de melding volgens deze procedure wordt gedaan.

Sluiten

Welke informatie wilt u downloaden?

De pagina die u nu bekijkt, is automatisch aangevinkt om te downloaden. Ziet u hieronder nog meer pagina’s staan? Dan kunt u zelf aanvinken welke pagina’s u wilt toevoegen.

De huidige pagina

Lettergrootte PDF
Deel PDF via: