Wetenschap en innovatie
Lege stoelen in diverse kleuren die opgesteld staan voor een congres

Symposia en congressen

Leren, opleiden en onderzoek vormen een cruciaal onderdeel van Rijnstate als topklinisch ziekenhuis en ‘teaching hospital’. Met regelmaat organiseren we daarom binnen Rijnstate bijeenkomsten, zoals congressen, symposia en werkconferenties. Maar we zijn er ook online, zoals met webinars en podcasts. Vaak vinden deze plaats in Rijnstate Arnhem, waar we over de benodigde faciliteiten beschikken.

Op de hoogte blijven?

Wilt u op de hoogte blijven van de congressen, symposia en evenementen die Rijnstate voor (zorg)professionals organiseert? Meld u dan nu aan en ontvang de uitnodigingen via e-mail.

Congressen & Evenementen

Congressen & Evenementen, onderdeel van de afdeling Marketing & Communicatie, biedt professionele ondersteuning bij de organisatie van interne, regionale en landelijke bijeenkomsten. Deze zijn gericht op diverse professionals in de zorg, zoals (medisch) specialisten, managers en verpleegkundigen.

Congressen & Evenementen adviseert bij de ontwikkeling, vorm, opbouw en inhoud van een bijeenkomst. Zij helpt bij het opstellen van een (congres)begroting, verzorgt de accreditatieaanvraag en sponsorcontracten en geeft advies over de adequate inzet van communicatiemiddelen. Daarnaast begeleidt Congressen & Evenementen het drukwerk en verzorgt ze de (financiële) deelnemersadministratie van de bijeenkomst.

Podcast

Rijnstate publiceert regelmatig podcasts over verschillende thema's.

Rijnstate podcasts

Meer weten?

In de agenda kunt u zien welke symposia en congressen binnenkort plaatsvinden. Wilt u een bijeenkomst organiseren of meer informatie? Neem dan contact op met Congressen & Evenementen.

Contact

E-mail: evenementen@rijnstate.nl
Telefoon: 088 - 005 7840

Sluiten

Welke informatie wilt u downloaden?

De pagina die u nu bekijkt, is automatisch aangevinkt om te downloaden. Ziet u hieronder nog meer pagina’s staan? Dan kunt u zelf aanvinken welke pagina’s u wilt toevoegen.

De huidige pagina

Lettergrootte PDF
Deel PDF via: