Onze medewerkers in actie

Collega's van de SEH lopen SGO Run voor wetenschappelijk onderzoekOm de kwaliteit van zorg op de Spoedeisende Hulp (SEH) verder te verbeteren, wordt wetenschappelijk onderzoek gedaan. Daar is geld voor nodig. Om geld op te halen voor dit doel, trokken collega’s van de SEH van Rijnstate, het Canisius Wilhelmina Ziekenhuis (CWZ) en het Radboud UMC hun hardloopschoenen aan. 

Op 27 mei 2023 liepen zij namelijk de SGO Run: een estafette-sponsorloop met als doel geld op te halen voor wetenschappelijk onderzoek op het gebied van Spoedeisende Geneeskunde. Daarnaast is het ook een leuke manier om de banden binnen de regio te versterken.

Onze enthousiaste collega’s, getraind en ongetraind, liepen die dag een afstand van 70 kilometer. Ze vertrokken vanaf de nieuwe locatie van Rijnstate in Elst. Vanaf daar bracht de route hen door het mooie Gelderse landschap naar de SEH van Rijnstate in Arnhem. Na een rondje over het ambulancedek, renden ze via Elst om de rivier over te steken naar Nijmegen. Daar werden ze feestelijk onthaald in het CWZ.

De lopers trokken onderweg veel bekijks en er is gezamenlijk meer dan 3.300 euro opgehaald. Landelijk gezien is er die dag zelfs zo'n 33.000 euro verzameld voor het SGO Fonds. Hiermee wordt onder andere een promotietraject voor onderzoek met betrekking tot Spoedeisende Geneeskunde gefinancierd. Met uiteindelijk als doel om de zorg voor de acute patiënt te verbeteren.

Steunen?

Ook bijdragen? Dat kan via de website van de SGOrun.

Sluiten

Welke informatie wilt u downloaden?

De pagina die u nu bekijkt, is automatisch aangevinkt om te downloaden. Ziet u hieronder nog meer pagina’s staan? Dan kunt u zelf aanvinken welke pagina’s u wilt toevoegen.

De huidige pagina

Lettergrootte PDF
Deel PDF via: