1. Mijn Rijnstate
Praktische informatie
Twee verpleegkundigen staand met handen in de zij en liften op de achtergrond

Mijn Rijnstate

Als patiënt van Rijnstate heeft u toegang tot ons patiëntenportaal Mijn Rijnstate. Dit is een beveiligde website. U kunt hier informatie uit uw medisch dossier inzien, uitslagen van onderzoeken bekijken, online een afspraak inplannen of een e-consult starten: een medisch consult per e-mail. Mijn Rijnstate is op dit moment beschikbaar voor patiënten van 16 jaar en ouder. In de toekomst is het ook mogelijk om in te loggen als gemachtigde voor een kind of voor een andere patiënt.

In slechts enkele stappen kunt u gebruik maken van Mijn Rijnstate. Dit kan vanaf elke plek. De belangrijkste voorwaarde is dat u beschikt over een computer of tablet met internet en een DigiD. Ook heeft u een mobiele telefoon nodig, in verband met controle via sms. Dat is een extra beveiligingsstap van DigiD. Als u een smartphone heeft, kunt u ook inloggen met de DigiD-app.

Inloggen in Mijn Rijnstate

Eerste keer inloggen? Houd de folder bij de hand

In de folder van Mijn Rijnstate staat meer informatie over het gebruik van Mijn Rijnstate en de verschillende onderdelen ervan. Wij adviseren u om de folder bij de hand te houden als u voor het eerst gebruik maakt van Mijn Rijnstate. Heeft u de folder niet? Download hem dan nu.

Heeft u vragen of ervaart u problemen met het gebruik van Mijn Rijnstate? Misschien kunnen de antwoorden op de veelgestelde vragen u helpen. Heeft u alsnog vragen? Neem dan contact op met de Helpdesk van Rijnstate via online@rijnstate.nl of via 088 - 005 7988.

Nieuws

Hieronder vindt u interessante nieuwsberichten.
Twee verpleegkundigen staand met liften op de achtergrond
Mijn Rijnstate niet meer toegankelijk voor Windows XP en Android 2.3.7

Als patiënt van Rijnstate heeft u toegang tot ons patiëntenportaal Mijn Rijnstate. Dit is een beveiligde website. In verband met de veiligheid van uw gegevens is Mijn Rijnstate voor een aantal verouderde besturingssystemen niet meer toegankelijk.

Lees meer