1. Mijn Rijnstate
Praktische informatie
Twee verpleegkundigen staand met handen in de zij en liften op de achtergrond

Mijn Rijnstate

Als patiënt van Rijnstate heeft u toegang tot ons patiëntenportaal Mijn Rijnstate. Dit is een beveiligde website. U kunt hier informatie uit uw medisch dossier inzien, uitslagen van onderzoeken bekijken, online een afspraak inplannen of een e-consult starten: een medisch consult per e-mail. Mijn Rijnstate is op dit moment beschikbaar voor patiënten van 16 jaar en ouder. In de toekomst is het ook mogelijk om in te loggen als gemachtigde voor een kind of voor een andere patiënt.

In slechts enkele stappen kunt u gebruik maken van Mijn Rijnstate. Dit kan vanaf elke plek. De belangrijkste voorwaarde is dat u beschikt over een computer of tablet met internet en een DigiD. Ook heeft u een mobiele telefoon nodig, in verband met controle via sms. Dat is een extra beveiligingsstap van DigiD. Als u een smartphone heeft, kunt u ook inloggen met de DigiD-app.

Inloggen in Mijn Rijnstate

Eerste keer inloggen? Houd de folder bij de hand

In de folder van Mijn Rijnstate staat meer informatie over het gebruik van Mijn Rijnstate en de verschillende onderdelen ervan. Wij adviseren u om de folder bij de hand te houden als u voor het eerst gebruik maakt van Mijn Rijnstate. Heeft u de folder niet? Download hem dan nu.

Heeft u vragen of ervaart u problemen met het gebruik van Mijn Rijnstate? Misschien kunnen de antwoorden op de veelgestelde vragen u helpen. Heeft u alsnog vragen? Neem dan contact op met de Helpdesk van Rijnstate via online@rijnstate.nl of via 088 - 005 7988.

Patiëntervaringen

Lees de ervaringen van onze patiënten.
‘Geweldig om de brieven van de specialist te lezen’
Karin - Mijn Rijnstate

De Arnhemse Karin (61) komt al zo’n twintig jaar in Rijnstate. Tegen wil en dank is ze er kind aan huis: elke maand heeft ze wel een afspraak. Ze is erg betrokken bij haar eigen zorg en is graag goed op de hoogte. De beveiligde website Mijn Rijnstate vindt ze dan ook een uitkomst.

Lees verder ofBekijk alle patiëntervaringen

Nieuws

Hieronder vindt u interessante nieuwsberichten.
Mijn Rijnstate even wat minder goed bereikbaar

Het hele afgelopen jaar hebben we in Rijnstate hard gewerkt aan de overstap naar een nieuw ziekenhuisinformatiesysteem. Dat heeft effect op letterlijk alle processen in het ziekenhuis. Het heeft ook invloed op Mijn Rijnstate, de beveiligde website voor onze patiënten. Daar kunt u wel iets van gaan merken.

Lees meer
Vrouw achter laptop Mijn Rijnstate
Mijn Rijnstate krijgt binnenkort nieuw uiterlijk

Vanaf 14 december 2018 ziet Mijn Rijnstate er anders uit dan u gewend bent. De inhoud van Mijn Rijnstate verandert niet. Al uw gegevens worden gewoon meegenomen naar de nieuwe omgeving. Mijn Rijnstate blijft de vertrouwde beveiligde website voor onze patiënten.

Lees meer
Twee verpleegkundigen staand met liften op de achtergrond
Mijn Rijnstate niet meer toegankelijk voor Windows XP en Android 2.3.7

Als patiënt van Rijnstate heeft u toegang tot ons patiëntenportaal Mijn Rijnstate. Dit is een beveiligde website. In verband met de veiligheid van uw gegevens is Mijn Rijnstate voor een aantal verouderde besturingssystemen niet meer toegankelijk.

Lees meer