Praktische informatie
Mijn Rijnstate vrouw met tablet
Laatste informatie over het coronavirus

Mijn Rijnstate

Als patiënt van Rijnstate heeft u toegang tot Mijn Rijnstate. Op deze beveiligde website kunt u informatie uit uw medisch dossier inzien, uitslagen van onderzoeken bekijken of online een afspraak plannen. U kunt ook een e-consult starten. Dat is een medisch consult per e-mail via een beveiligde internetomgeving. Mijn Rijnstate is beschikbaar voor al onze patiënten. Ook kunt u toegang krijgen tot Mijn Rijnstate van een andere patiënt. Bijvoorbeeld uw kind, een patiënt die u wettelijk vertegenwoordigt, een ouder of iemand anders die u (tijdelijk) bijstaat. Dit gaat met een machtiging.

In slechts enkele stappen kunt u gebruikmaken van Mijn Rijnstate. Dit kan vanaf elke plek. De belangrijkste voorwaarde is dat u beschikt over een computer, een laptop, een tablet of een smartphone met internet. Daarnaast heeft u DigiD nodig: een persoonlijke inlogcode voor de overheid en de zorg. Deze bestaat uit een gebruikersnaam en een wachtwoord. Met DigiD kunt u veilig gebruikmaken van alle functies op de website. Ook heeft u een telefoon nodig (vaste lijn of mobiel), in verband met controle via sms. Dat is een extra beveiligingsstap van DigiD. Als u een smartphone heeft, kunt u ook inloggen met de DigiD-app.

Direct inloggen

Eerste keer inloggen? Houd de folder bij de hand

Lees meer over hoe u kunt inloggen.

In de folder van Mijn Rijnstate staat meer informatie over het gebruik van Mijn Rijnstate en de verschillende onderdelen ervan. Wij adviseren u om de folder bij de hand te houden als u voor het eerst gebruik maakt van Mijn Rijnstate. Heeft u de folder niet? Download hem dan nu.

Heeft u vragen of ervaart u problemen met het gebruik van Mijn Rijnstate? Misschien kunnen de antwoorden op de veelgestelde vragen u helpen. Heeft u alsnog vragen? Neem dan contact op met de Helpdesk van Mijn Rijnstate via ons vragenformulier. U kunt ook bellen met de Helpdesk: 088 - 005 7988.

Patiëntervaringen

Lees de ervaringen van onze patiënten.
‘Geweldig om de brieven van de specialist te lezen’
Karin - Mijn Rijnstate

De Arnhemse Karin (61) komt al zo’n twintig jaar in Rijnstate. Tegen wil en dank is ze er kind aan huis: elke maand heeft ze wel een afspraak. Ze is erg betrokken bij haar eigen zorg en is graag goed op de hoogte. De beveiligde website Mijn Rijnstate vindt ze dan ook een uitkomst.

Lees verder of Bekijk alle patiëntervaringen

Nieuws

Hieronder vindt u interessante nieuwsberichten.
Mijn Rijnstate vrouw met tablet
Problemen met inloggen op Mijn Rijnstate? Controleer uw software.

De overheid gaat binnenkort de certificaten vervangen die gebruikt worden om de DigiD-inlogschermen te beveiligen. Vanaf 13 mei 2019 kunt u daardoor met verouderde systemen niet meer inloggen op Mijn Rijnstate, de beveiligde website voor onze patiënten. U krijgt dan een melding met het advies om de software van uw apparaat te updaten. Vanaf 11 juni ziet u alleen nog een wit scherm.

Lees meer
Vrouw achter laptop Mijn Rijnstate
Mijn Rijnstate krijgt binnenkort nieuw uiterlijk

Vanaf 14 december 2018 ziet Mijn Rijnstate er anders uit dan u gewend bent. De inhoud van Mijn Rijnstate verandert niet. Al uw gegevens worden gewoon meegenomen naar de nieuwe omgeving. Mijn Rijnstate blijft de vertrouwde beveiligde website voor onze patiënten.

Lees meer
Twee verpleegkundigen staand met liften op de achtergrond
Mijn Rijnstate niet meer toegankelijk voor Windows XP en Android 2.3.7

Als patiënt van Rijnstate heeft u toegang tot ons patiëntenportaal Mijn Rijnstate. Dit is een beveiligde website. In verband met de veiligheid van uw gegevens is Mijn Rijnstate voor een aantal verouderde besturingssystemen niet meer toegankelijk.

Lees meer
Sluiten

Welke informatie wilt u downloaden?

De pagina die u nu bekijkt, is automatisch aangevinkt om te downloaden. Ziet u hieronder nog meer pagina’s staan? Dan kunt u zelf aanvinken welke pagina’s u wilt toevoegen.

De huidige pagina

Lettergrootte PDF
Deel PDF via: