Waar staan we voor?
Patiënte met arts en verpleegkundige in een behandelkamer
Laatste informatie over het coronavirus

Rijnstate. Voorop in zorg voor jou.

Rijnstate wil vooroplopen. Daarom werken we voortdurend aan manieren om onszelf en onze dienstverlening merkbaar te verbeteren. En als we geloven dat iets inderdaad tot betere zorg kan leiden, dan gaan we er ook echt voor.

We willen vernieuwingen realiseren die tastbaar zijn. Dus wetenschap en onderzoek inzetten die ertoe doen in de praktijk. Om onze zorg op alle fronten steeds prettiger, soepeler en effectiever te maken. Op een heel menselijk niveau.

Met andere woorden: voor jou.

In bovenstaande film laten we zien waar we als topklinisch ziekenhuis voor staan en wat u van ons mag verwachten.

Wat willen we de komende jaren bereiken?

De komende jaren blijven we ons steeds meer ontwikkelen tot een kennis- en expertisecentrum. Vanuit dit expertisecentrum zetten we ons in om de gezondheid van de inwoners van de regio te verbeteren. De gezondheid van onze patiënten kunnen we door digitale ontwikkelingen steeds meer op afstand in de gaten houden. Alleen om gebruik te maken van dure, medische apparatuur of om een ingewikkelde medische behandeling te ondergaan, komen patiënten naar ons ziekenhuis toe. Het ziekenhuis krijgt de rol van coach die samen met een netwerk van zorgpartners (zoals huisartsen, wijkteams en mantelzorgers) mensen helpt om gezond te blijven en te worden.

De rol van het ziekenhuis verandert dus. Lees hieronder alles over de ambities van Rijnstate voor de komende jaren.

Toonaangevend in acute en complexe zorg

De komende jaren willen we onze belangrijke positie in de acute en complexe zorg behouden en uitbreiden. We willen voor de hele regio 24 uur per dag en zeven dagen in de week de allerbeste acute opvang bieden in het ziekenhuis.

Lees meer

De juiste zorg op de juiste plek

We willen graag kwalitatief goede zorg aanbieden op de juiste plek. Op de plek waar de zorg het meest efficiënt is en het best aansluit op de behoeften van de patiënt. Dus dichtbij waar het kan en verder weg als dat nodig is.

Lees meer

Onze locaties zo optimaal mogelijk inrichten

Om ook in de toekomst onze ambities waar te kunnen maken en te kunnen blijven investeren en vernieuwen als topklinisch ziekenhuis, is een financieel gezonde organisatie erg belangrijk. Dat doen we onder andere door te blijven investeren in ons ziekenhuis, slimmer in te kopen, meer samen te werken met andere zorgaanbieders en onze locaties zo optimaal mogelijk in te richten.

Lees meer

Aantrekkelijke en moderne werk- en leeromgeving

Willen we al onze ambities waarmaken, dan is er een werkomgeving nodig waarin we ons met zijn allen verantwoordelijk voelen, willen en mogen leren, risico's durven nemen, afspraken nakomen, oprechte aandacht en respect voor elkaar hebben en elkaar vertrouwen. Dit vraagt om een open organisatiestructuur met ruimte voor alle medewerkers om zich te kunnen ontplooien.

Lees meer over werken bij Rijnstate

Patiëntervaringen

Lees de ervaringen van onze patiënten.
Te vroeg geboren baby: 'We krijgen steeds meer vertrouwen voor thuis'
Naomi en Roel Verwijst met zoontje Cas in de couveuse

Als je baby is geboren, wil je natuurlijk bij je kindje zijn. Maar wat als je baby te vroeg wordt geboren en zorg nodig heeft? In de gezinskamers van ons nieuwe Centrum voor Vrouw en Kind blijven ouders en kind samen, ook als de baby in de couveuse ligt of de moeder zorg nodig heeft. Dat heeft veel voordelen, merken ouders Naomi (35) en Roel (36) Verwijst: “We kunnen elk moment zien en horen hoe het met Cas gaat.”

Lees verder of Bekijk alle patiëntervaringen
Sluiten

Welke informatie wilt u downloaden?

De pagina die u nu bekijkt, is automatisch aangevinkt om te downloaden. Ziet u hieronder nog meer pagina’s staan? Dan kunt u zelf aanvinken welke pagina’s u wilt toevoegen.

De huidige pagina

Lettergrootte PDF
Deel PDF via: