Waar staan we voor?
Patiënte met arts en verpleegkundige in een behandelkamer

Rijnstate. Voorop in zorg voor jou.

Rijnstate loopt voorop. Wij werken voortdurend aan manieren om onszelf en onze dienstverlening merkbaar te verbeteren. En als we geloven dat iets inderdaad tot betere zorg kan leiden, dan gaan we er ook echt voor. We willen vernieuwingen realiseren die tastbaar zijn. We zetten in op wetenschappelijk onderzoek en innovaties die ertoe doen in de praktijk en het continu ontwikkelen van onze medewerkers. Om onze zorg op alle fronten steeds prettiger, soepeler en effectiever te maken. Op een heel menselijk niveau. Voor jou.

Liever kijken? Dit houden onze ambities in:

Patiëntervaringen

Lees de ervaringen van onze patiënten.
Te vroeg geboren baby: 'We krijgen steeds meer vertrouwen voor thuis'
Naomi en Roel Verwijst met zoontje Cas in de couveuse

Als je baby is geboren, wil je natuurlijk bij je kindje zijn. Maar wat als je baby te vroeg wordt geboren en zorg nodig heeft? In de gezinskamers van ons nieuwe Centrum voor Vrouw en Kind blijven ouders en kind samen, ook als de baby in de couveuse ligt of de moeder zorg nodig heeft. Dat heeft veel voordelen, merken ouders Naomi (35) en Roel (36) Verwijst: “We kunnen elk moment zien en horen hoe het met Cas gaat.”

Lees verder of Bekijk alle patiëntervaringen
Sluiten

Welke informatie wilt u downloaden?

De pagina die u nu bekijkt, is automatisch aangevinkt om te downloaden. Ziet u hieronder nog meer pagina’s staan? Dan kunt u zelf aanvinken welke pagina’s u wilt toevoegen.

De huidige pagina

Lettergrootte PDF
Deel PDF via: