Een vrouw met schoudertas loopt voor de wand met woorden

Rijnstate en Vitalys zetten met trots volgende stap in afspraken met zorgverzekeraars - Horizontaal Toezicht



Rijnstate en Vitalys, kliniek tegen overgewicht, zijn al enkele jaren overgegaan op Horizontaal Toezicht Zorg. Een vorm van samenwerking tussen de zorgverzekeraars en zorgaanbieders om zorg te dragen voor de juiste besteding van de zorguitgaven.

Vertrouwen

Rijnstate en Vitalys hebben in deze periode aangetoond dat de declaraties juist, tijdig en rechtmatig (o.b.v. Wet & Regelgeving) worden ingediend bij betrokken zorgverzekeraars. Horizontaal Toezicht gaat uit van wederzijds vertrouwen tussen Rijnstate en de Zorgverzekeraars. Dit fundament is afgelopen jaren gelegd.

Zorgverzekeraars Menzis en Zilveren Kruis hebben voorgesteld om samen met Rijnstate en Vitalys naar de hoogst haalbare Fase F te gaan in Horizontaal Toezicht. Dit wederzijds vertrouwen wordt vertaald naar een verregaande lastenverlichting. Een stap om trots op te zijn. Deze fase wordt regelmatig samen geëvalueerd.

Sluiten

Welke informatie wilt u downloaden?

De pagina die u nu bekijkt, is automatisch aangevinkt om te downloaden. Ziet u hieronder nog meer pagina’s staan? Dan kunt u zelf aanvinken welke pagina’s u wilt toevoegen.

De huidige pagina

Lettergrootte PDF
Deel PDF via: