twee dames joggen

Rijnstate doet mee aan de Gezond & Fit-maand ArnhemLekker in uw vel zitten, zowel in uw lijf als in uw hoofd. Dat wil iedereen wel. Het gaat vaak vanzelf als u regelmatig beweegt, gezond eet, niet rookt en genoeg rust. Maar hoe zet u die eerste stap? Februari is in Arnhem Gezond en Fit-maand; een jaarlijks terugkerende campagne met extra aandacht voor een gezonde leefstijl. Ook Rijnstate doet mee aan de Gezond en Fit-maand met diverse activiteiten.  

Tijdens deze maand geven we de Arnhemse inwoners een extra prikkel om een stap te zetten naar een gezonde(re) leefstijl. Het thema SAMEN staat centraal, met deze keer de nadruk op 'samen met familie'. Dit, omdat uw directe omgeving een grote rol speelt om uw gedrag te veranderen.

Voor deze Gezond en Fit-maand hebben alle partners uit het Arnhemse Preventie- en Sportakkoord de handen ineengeslagen om vanuit hun expertise mensen op weg te helpen naar een gezondere leefstijl: Gemeente Arnhem, Rijnstate, Pro Persona Connect, Iris Zorg Preventie, GGD Gelderland-Midden, SWOA en Sportbedrijf Arnhem. In deze maand kunt u meedoen met allerlei activiteiten, workshops en proeflessen. Vaak gratis of tegen een kleine vergoeding. Informatie over de activiteiten waarmee Rijnstate meedoet aan de Gezond en Fit-maand, vindt u op deze pagina.

Op www.gezondenfitinarnhem.nl staan alle initiatieven, activiteiten en acties van de partners, heel veel Arnhemse aanbieders en verenigingen: sporten en bewegen, voeding, minderen met alcohol/roken, mentale gezondheid en fit- en gezondheidscheck. Op deze website vindt u ook verhalen van Arnhemmers die actie hebben ondernomen om zich blijvend beter te voelen. We wensen u een gezonde maand toe!

Sluiten

Welke informatie wilt u downloaden?

De pagina die u nu bekijkt, is automatisch aangevinkt om te downloaden. Ziet u hieronder nog meer pagina’s staan? Dan kunt u zelf aanvinken welke pagina’s u wilt toevoegen.

De huidige pagina

Lettergrootte PDF
Deel PDF via: