Hoe is het nu met het Gezondheidsplein?Februari is Gezond en Fit-maand in Arnhem. Een mooie gelegenheid voor een update over het Gezondheidsplein dat in december 2022 feestelijk werd geopend. Op deze plek kunnen patiënten en bezoekers over hun gezondheid praten met artsen, verpleegkundigen en leefstijlcoaches van Sportbedrijf Arnhem.

Werken aan een betere gezondheid

Het doel van dit mooie samenwerkingsverband? Patiënten en bezoekers van Rijnstate helpen stappen te zetten naar een betere gezondheid. We vertellen u graag meer over de laatste ontwikkelingen.

Wist u dat...

  • Het aantal patiënten dat het Gezondheidsplein weet te vinden, snel toeneemt?
    In 2023 hebben we 600 patiënten bij het Gezondheidsplein begeleid in hun stappen naar een gezonder leven.
  • Het aantal coaches van het Gezondheidsplein inmiddels uitgebreid is naar 8. 
  • Er ook plannen zijn voor een Gezondheidsplein in Zevenaar?
  • Het Gezondheidsplein vanaf februari ook groepstrainingen stoppen met roken aanbiedt?
  • Iedereen die in februari een bezoek brengt aan het Gezondheidsplein een familielid mee mag nemen omdat het Gezond en Fit-maand is in Arnhem?
  • Het Gezondheidsplein het komende jaar mede wordt gefinancierd door Menzis? De zorgverzekeraar en gemeenten uit de regio Arnhem werken nauw samen aan het versterken van de gezondheid van inwoners.

Bent u patiënt van Rijnstate en wilt u ook aan de slag met uw gezondheid? Stuur dan een mail naar gezondheidsplein@rijnstate.nl. Het Gezondheidsplein is een samenwerking tussen Gemeente Arnhem, Sportbedrijf Arnhem en Rijnstate.

Sluiten

Welke informatie wilt u downloaden?

De pagina die u nu bekijkt, is automatisch aangevinkt om te downloaden. Ziet u hieronder nog meer pagina’s staan? Dan kunt u zelf aanvinken welke pagina’s u wilt toevoegen.

De huidige pagina

Lettergrootte PDF
Deel PDF via: