Brug in het Atrium van Arnhem

Uw zorgverzekering in 2024: stand van zaken contracten met zorgverzekeraarsWij zijn blij om te vermelden dat Rijnstate met alle zorgverzekeraars een contract heeft gesloten voor 2024.

In deze tabel geven we per zorgverzekeraar de stand van zaken weer:

Datum laatste wijziging: 22 december 2023

De kleurcodering geeft de status aan over de lopende onderhandelingen. Meer groen betekent dat we verder zijn in de onderhandelingen en dat de kans groter is dat we ook voor 2024 een contract hebben met deze zorgverzekeraar. Zijn alle vakjes groen? Dan hebben we een contract voor 2024 met die zorgverzekeraar. 

LET OP: Niet gecontracteerde budgetpolis

Caresq - Eucare/Aevitae
De Natura Select polis is niet gecontracteerd voor 2024. Voor deze patiënten wordt bij Rijnstate in principe alleen de spoedzorg volledig vergoed. Neem bij vragen contact op met uw zorgverzekeraar.

Vragen over zorgverzekeringen

Kijk goed of uw huidige polis nog geschikt is. U kunt uw huidige polis tot en met 31 december 2023 opzeggen. U kunt tot en met 31 januari 2024 nog overstappen naar een andere polis bij uw huidige of andere zorgverzekeraar.

Heeft u vragen over de hoogte van de vergoeding van uw behandeling, dan adviseren wij u voor uw afspraak in het ziekenhuis uw polisvoorwaarden te controleren of contact op te nemen met uw zorgverzekeraar.

Algemene informatie over zorgverzekeringen is te vinden op de website van de rijksoverheid.

Welke zorgverzekeraars zijn er?

Er zijn in Nederland verschillende zorgverzekeraars die bestuurder zijn voor één of meerdere labels, verzekeraars en volmachten. Bekijk alle zorgverzekeraars en labels die onder deze verzekeringen vallen.

Eigen risico verhogen of een aanvullende verzekering afsluiten voor 2024

Bent u onder behandeling bij Rijnstate en wilt u uw eigen risico voor 2024 verhogen of een aanvullende verzekering afsluiten? Dan zijn er een aantal dingen waar u rekening mee moet houden. Zo komt u niet voor onverwachte kosten te staan. 

Meer informatie over zorgkosten en vergoedingen

Sluiten

Welke informatie wilt u downloaden?

De pagina die u nu bekijkt, is automatisch aangevinkt om te downloaden. Ziet u hieronder nog meer pagina’s staan? Dan kunt u zelf aanvinken welke pagina’s u wilt toevoegen.

De huidige pagina

Lettergrootte PDF
Deel PDF via: