Een vrouw met schoudertas loopt voor de wand met woorden

Uitslagen en behandelverslagen direct zichtbaar in Mijn RijnstateSinds 1 mei 2023 kunt u uw uitslagen en behandelverslagen direct bekijken in Mijn Rijnstate. Eerder waren deze uitslagen pas na zeven dagen zichtbaar. Het gaat om uitslagen van bloedprikken, pathologie, microbiologie, radiologie en nucleaire onderzoeken.

U bepaalt zelf of u de uitslagen wilt bekijken

Niet iedereen vindt het fijn om uitslagen te bekijken voordat deze met de arts zijn besproken. Daarom krijgt u eerst een waarschuwing te zien als u de pagina met uitslagen opent. Wanneer u kiest voor ‘doorgaan’, worden de uitslagen getoond.

Bij de volgende afspraak legt uw zorgverlener uit wat de uitslag betekent en wat de volgende stappen zijn. Uw zorgverlener is de arts die het onderzoek aangevraagd heeft. Dat kan een arts uit het ziekenhuis zijn, maar ook uw huisarts. In beide gevallen zal uw zorgverlener contact met u opnemen en de uitslag bespreken.

Vragen?

Heeft u vragen over Mijn Rijnstate? Kijk dan eens bij de veelgestelde vragen. Hier vindt u uitgebreide informatie over het patiëntenportaal.

Sluiten

Welke informatie wilt u downloaden?

De pagina die u nu bekijkt, is automatisch aangevinkt om te downloaden. Ziet u hieronder nog meer pagina’s staan? Dan kunt u zelf aanvinken welke pagina’s u wilt toevoegen.

De huidige pagina

Lettergrootte PDF
Deel PDF via: