Een vrouw met schoudertas loopt voor de wand met woorden

Wim van Harten vertrekt als voorzitter Raad van Bestuur van RijnstateHij is sinds 2015 voorzitter Raad van Bestuur van Rijnstate en gaat na zijn vertrek, eind dit jaar, minder werken.

Wim van Harten kijkt terug op een intensieve en mooie periode bij Rijnstate. "De kwaliteit van ons ziekenhuis staat zowel binnen als buiten de regio goed op de kaart."

"Daarnaast spelen we op diverse thema’s een voortrekkersrol en hebben we stevig geïnvesteerd in regionale samenwerking. Het faciliteren van onze professionals is de kern van het werk waar wij voor staan."

Indrukwekkende ontwikkeling

Yvonne Koppelman, voorzitter Raad van Toezicht geeft aan: “Wij zijn Wim van Harten zeer erkentelijk voor zijn inzet voor Rijnstate. Tijdens zijn voorzitterschap heeft Rijnstate een indrukwekkende ontwikkeling doorgemaakt. Een ontwikkeling mede dankzij de inzet van iedereen in Rijnstate onder leiding van een ambitieus bestuur en een bevlogen en deskundige voorzitter”.

Begin december a.s. is het officiële afscheid. De gesprekken met een kandidaat-opvolger lopen.

Sluiten

Welke informatie wilt u downloaden?

De pagina die u nu bekijkt, is automatisch aangevinkt om te downloaden. Ziet u hieronder nog meer pagina’s staan? Dan kunt u zelf aanvinken welke pagina’s u wilt toevoegen.

De huidige pagina

Lettergrootte PDF
Deel PDF via: