Uw mening telt
Medewerkster met headset in klant contact centrum

Klantenpanel

De wereld van de zorg is continu in beweging! Denk aan technologische ontwikkelingen, veranderingen in wet- en regelgeving, de invloed van de coronacrisis op de zorg en veranderingen in het zorgstelsel. Wij willen er zoveel mogelijk voor zorgen dat we bij veranderingen de wens van de patiënt voorop stellen. Want onze patiënten zijn natuurlijk onze belangrijkste raadgevers. Daarom hebben we een online klantenpanel. 

Online klantenpanel

Al onze (potentiële) klanten zijn van harte welkom zich bij dit panel aan te sluiten. Wij vragen de panelleden regelmatig via e-mail naar hun mening over bijvoorbeeld nieuwe diensten van het ziekenhuis, de inrichting van onze faciliteiten en hun behoefte op het gebied van zorg. Ook de Cliëntenraad van Rijnstate is bij het klantenpanel betrokken. Wij zijn erg blij om op deze manier de mening van de patiënt te betrekken bij het verbeteren van de zorg. Het gaat bijna altijd om korte vragenlijsten die u vijf tot tien minuten van uw tijd kosten en waarin u uw mening kunt geven. Het klantenpanel is anoniem; dit houdt in dat we uw mailadres alleen gebruiken om u de vragenlijsten van het klantenpanel toe te kunnen sturen. 

Natuurlijk staat het u iedere keer opnieuw vrij om te beslissen of u aan een vragenlijst mee wilt werken. 

Meebouwen aan de zorg in mijn regio

Wilt u meebouwen aan de zorg in uw regio? Meld u dan aan voor het online klantenpanel van Rijnstate!

Aanmelden

Klantenpanel Rijnstate

Afmelden of e-mailadres wijzigen

Mocht u liever geen lid meer zijn van het online klantenpanel, dan kunt u zich weer afmelden door een mail te sturen naar communicatie@rijnstate.nl. Wij verwijderen dan definitief uw mailadres uit het klantenpanel. Wilt u een ander mailadres doorgeven? Laat dit ook weten via communicatie@rijnstate.nl.

Bekijk de resultaten van eerdere panels

Sluiten

Welke informatie wilt u downloaden?

De pagina die u nu bekijkt, is automatisch aangevinkt om te downloaden. Ziet u hieronder nog meer pagina’s staan? Dan kunt u zelf aanvinken welke pagina’s u wilt toevoegen.

De huidige pagina

Lettergrootte PDF
Deel PDF via: