Uw mening telt
Medewerkster met headset in klant contact centrum
Laatste informatie over het coronavirus

Klantenpanel

De wereld van de zorg is in beweging! Veranderingen in wet- en regelgeving, technische ontwikkelingen en veranderingen in het zorgstelsel in Nederland vragen een antwoord van de ziekenhuizen en zo ook van Rijnstate. Wij willen ervoor zorgen dat we bij deze veranderingen altijd de wens van de patiënt voorop stellen. Want onze patiënten zijn natuurlijk onze belangrijkste raadgevers. Daarom hebben we een online klantenpanel.

Online klantenpanel

Al onze (potentiële) klanten zijn van harte welkom zich bij dit panel aan te sluiten. Wij vragen de panelleden regelmatig via e-mail naar hun mening over bijvoorbeeld nieuwe diensten van het ziekenhuis, de inrichting van onze faciliteiten en hun behoefte op het gebied van zorg. Ook wordt het panel af en toe uitgenodigd voor een bijeenkomst in het ziekenhuis, waarbij we graag vertellen waar wij mee bezig zijn, maar nog liever horen wat de panelleden van ons verwachten.

Natuurlijk bent u iedere keer opnieuw vrij om te beslissen of u mee wilt werken.

Meebouwen aan de zorg in mijn regio

Wilt u meebouwen aan de zorg in uw regio? Meldt u dan aan voor het online klantenpanel van Rijnstate!

Aanmelden

Klantenpanel Rijnstate

Afmelden of e-mailadres wijzigen

Mocht u liever geen vragenlijsten meer van ons ontvangen, dan kunt u zich ook weer afmelden door een mail te sturen naar communicatie@rijnstate.nl. Wij verwijderen dan definitief uw gegevens uit het klantenpanel. Wilt u een ander mailadres doorgeven of uw gegevens wijzigingen? Laat dit ook weten via communicatie@rijnstate.nl.

Sluiten

Welke informatie wilt u downloaden?

De pagina die u nu bekijkt, is automatisch aangevinkt om te downloaden. Ziet u hieronder nog meer pagina’s staan? Dan kunt u zelf aanvinken welke pagina’s u wilt toevoegen.

De huidige pagina

Lettergrootte PDF
Deel PDF via: