Rijnstate Arnhem
Medewerkster met headset in klant contact centrum

Golfkar begeleidingsservice Rijnstate Arnhem

Heeft u moeite met lopen? Wij brengen u met onze golfkar graag van de hoofdingang van Rijnstate Arnhem naar uw afspraak in het ziekenhuis. Onze golfkar rijdt naar alle routes op de begane grond of tot aan de lift indien u naar een andere verdieping moet.

Hoe werkt het?

De opstapplaats van de golfkar is in de centrale hal van het ziekenhuis. Een vrijwilliger rijdt u naar uw afspraak. Na uw afspraak kunt u een medewerker bij de balie van de polikliniek vragen om de golfkar begeleidingsservice voor u te bellen. De vrijwilliger komt u dan weer ophalen met de golfkar en brengt u terug naar de centrale hal van het ziekenhuis.

Goed om te weten

De golfkar begeleidingsservice rijdt van maandag t/m vrijdag tussen 8.30 en 16.00 uur. U kunt hiermee naar de afdelingen met de volgende routenummers:

  • Route 1 t/m 18
  • Route 41 t/m 50
  • Route 57 en 58
  • Route 61 t/m 65

Voor alle afdelingen met overige routenummers wordt u naar de dichtstbijzijnde lift gebracht. U kunt deze service gratis gebruiken. 

Golfkar begeleidingsservice Rijnstate Arnhem
Sluiten

Welke informatie wilt u downloaden?

De pagina die u nu bekijkt, is automatisch aangevinkt om te downloaden. Ziet u hieronder nog meer pagina’s staan? Dan kunt u zelf aanvinken welke pagina’s u wilt toevoegen.

De huidige pagina

Lettergrootte PDF
Deel PDF via: