Borstkanker
Balie Oncologisch Centrum

Rijnstate Mammapoli

Belangrijke informatie voor vrouwen met vragen over borstimplantaten

'Mamma’ is het Latijnse woord voor borst en ‘care’ is Engels voor zorg. Mammacare is de gebruikelijke term voor de totale zorg voor borstafwijkingen.

Alle onderzoeken en behandelingen onder één dak

Als een van de eerste ziekenhuizen in Nederland heeft Rijnstate in 1998 een mamma(care)polikliniek opgericht. We lopen sindsdien voorop in het leveren van uitstekende borst- en borstkankerzorg. Beeldvorming, pathologisch anatomisch onderzoek, operaties, (directe) plastische reconstructies, chemotherapie, hormonale therapie, radiotherapie, nabehandeling en psychosociale zorg zijn allemaal onder één dak beschikbaar.

Een van de grootste mammapoli's in Nederland

Op dit moment zijn we één van de grootste mammapoli’s van Nederland. Door het grote aantal patiënten dat onze Mammapoli bezoekt, hebben wij veel ervaring met verschillende groepen borstkankerpatiënten. Bijvoorbeeld jonge vrouwen, mannen, oudere patiënten en patiënten met erfelijke (familiaire) borstkanker.

Ons succes is gebaseerd op de motivatie van ons team, de uitstekende samenwerking tussen de verschillende specialisten en de vaste patiëntenbesprekingen in ons team. Bekijk in bovenstaande video hoe de mammacare-polikliniek er uitziet en hoe de patiënten het ervaren.

Sluiten

Welke informatie wilt u downloaden?

De pagina die u nu bekijkt, is automatisch aangevinkt om te downloaden. Ziet u hieronder nog meer pagina’s staan? Dan kunt u zelf aanvinken welke pagina’s u wilt toevoegen.

De huidige pagina

Lettergrootte PDF
Deel PDF via: