Specialismen
Verpleegkundige zit naast een kind dat met een oorspiegel in de oren van een pop kijkt

Meer informatie

Hier vindt u folders, filmpjes en/of websites.

Nieuws

Rijnstate gaat aantal te vroeg geboren kinderen vervroegd beschermen tegen het RS-virus

Rijnstate gaat een aantal te vroeg geboren kinderen vervroegd beschermen tegen het RS-virus. Normaal gesproken wordt dit pas aangeboden vanaf september. Doordat het RS-virus op dit moment voor een piek aan besmettingen zorgt in Nederland, wordt dit moment naar voren gehaald.

Lees meer
Rijnstate heeft een Kinderadviesraad

Met trots stellen wij voor: dit is onze Kinderadviesraad! Gistermiddag zijn de kinderen officieel geïnaugureerd als lid van de Kinderadviesraad. Meteen werd al de vraag bij de kinderen neergelegd of zij mee willen denken bij de invulling van het speelterras dat bij de nieuwe afdeling en dagbehandeling Kinderen Jongeren wordt gerealiseerd.

Lees meer
Een vrouw met schoudertas loopt voor de wand met woorden
Rijnstate vraagt extra aandacht voor kindermishandeling

Jaarlijks is er bij 118.000 kinderen tussen de 0 en 17 jaar sprake van kindermishandeling. Rijnstate vraagt daarom tijdens de Week tegen Kindermishandeling van 18 tot en met 22 november extra aandacht voor het onderwerp kindermishandeling.

Lees meer
Sluiten

Welke informatie wilt u downloaden?

De pagina die u nu bekijkt, is automatisch aangevinkt om te downloaden. Ziet u hieronder nog meer pagina’s staan? Dan kunt u zelf aanvinken welke pagina’s u wilt toevoegen.

De huidige pagina

Lettergrootte PDF
Deel PDF via: