Specialismen
Verpleegkundige zit naast een kind dat met een oorspiegel in de oren van een pop kijkt

Kindergeneeskunde / Kindercentrum

Welkom op de pagina van ons Kindercentrum. Wist u dat we onlangs een compleet nieuwe afdeling gekregen hebben? Wordt uw kind binnenkort opgenomen in Rijnstate voor een dagbehandeling, of moet hij of zij langer in het ziekenhuis blijven? Bekijk dan hiernaast de video van ons Kindercentrum. Op de rest van deze pagina vindt u meer informatie over de polikliniek Kindergeneeskunde, de Afdeling Kinderen & Jongeren en de Dagbehandeling Kinderen & Jongeren. 

Aandoeningen, behandelingen & onderzoeken

Nieuws

Hieronder vindt u interessante nieuwsberichten.
Rijnstate Centrum voor Vrouw en Kind is nu helemaal klaar

Deze week is onze vernieuwde polikliniek Kindergeneeskunde in gebruik genomen. Met gloednieuwe behandelkamers en een wachtruimte die is opgedeeld in een speelgebied voor kleinere kinderen en een gebied speciaal voor jongeren.

Lees meer
Rijnstate gaat aantal te vroeg geboren kinderen vervroegd beschermen tegen het RS-virus

Rijnstate gaat een aantal te vroeg geboren kinderen vervroegd beschermen tegen het RS-virus. Normaal gesproken wordt dit pas aangeboden vanaf september. Doordat het RS-virus op dit moment voor een piek aan besmettingen zorgt in Nederland, wordt dit moment naar voren gehaald.

Lees meer
Rijnstate heeft een Kinderadviesraad

Met trots stellen wij voor: dit is onze Kinderadviesraad! Gistermiddag zijn de kinderen officieel geïnaugureerd als lid van de Kinderadviesraad. Meteen werd al de vraag bij de kinderen neergelegd of zij mee willen denken bij de invulling van het speelterras dat bij de nieuwe afdeling en dagbehandeling Kinderen Jongeren wordt gerealiseerd.

Lees meer
Sluiten

Welke informatie wilt u downloaden?

De pagina die u nu bekijkt, is automatisch aangevinkt om te downloaden. Ziet u hieronder nog meer pagina’s staan? Dan kunt u zelf aanvinken welke pagina’s u wilt toevoegen.

De huidige pagina

Lettergrootte PDF
Deel PDF via: