Rijnstate bouwt voor de beste zorg
Wachtruimte met patiënten zittend en arts en verpleegkundige lopend

Wat verandert er aan de entree en het (voor)terrein?

Rijnstate Arnhem steekt het buitenterrein en de hoofdingang in een nieuw jasje. In 2024 worden de nieuwe aanrijroute, Kiss&Ride en de hoofdingang opgeleverd. Comfort, veiligheid en toegankelijkheid staan centraal.

Door te vernieuwen, kunnen we ons ziekenhuis aanpassen op de zorgvraag van de toekomst. Ook grijpen we de verbouwing aan om verder te verduurzamen. Door het buitenterrein aan te passen, zorgen we ervoor dat Rijnstate nog meer opgaat in het prachtige landschap rondom het ziekenhuis.

Aanrijroutes en looppaden

Bovendien willen we de verschillende aanrijroutes en looppaden veiliger maken. Door de toegenomen drukte van auto’s en patiënten die naar ons ziekenhuis komen, lopen de verkeersstromen soms kriskras door elkaar heen. Dat vinden we niet wenselijk. Daarom pakken we ook de aanrijroutes en looppaden naar ons hoofdgebouw grondig aan. Daarvoor kijken we goed naar de verkeersstromen vanaf de openbare weg tot op het parkeerterrein en naar de aanlooproute tot aan de ingang. Daarmee zorgen we voor een nog betere en gastvrije ontvangst, en een vertrouwde en veilige omgeving voor zowel patiënten, hun naasten en medewerkers als bezoekers.

Fietsenstalling

Voor de hoofdingang, naast de nieuwe Kiss&Ride bouwen we een nieuwe fietsenstalling voor patiënten en bezoekers.

Deze video laat zien hoe de nieuwe uitgang eruit komt te zien.

Updates van de bouw

Onderstaande foto's geven een impressie van de voortgang. Bekijk de bouw van de nieuwe hoofdingang en de aanleg van het buitenterrein.

Sluiten

Welke informatie wilt u downloaden?

De pagina die u nu bekijkt, is automatisch aangevinkt om te downloaden. Ziet u hieronder nog meer pagina’s staan? Dan kunt u zelf aanvinken welke pagina’s u wilt toevoegen.

De huidige pagina

Lettergrootte PDF
Deel PDF via: