Brug in het Atrium van Arnhem

Rijnstate Velp en Poli Zuid verhuizen hun dienstverlening voor patiëntenAls op maandag 26 juni Rijnstate Elst in gebruik genomen wordt, betekent dat een verandering voor de dienstverlening vanuit de locaties Velp en Arnhem-Zuid. In onderstaande opsomming leest u wat de belangrijkste veranderingen voor u kunnen betekenen.

Op vrijdag 23 juni zijn de afdelingen van Rijnstate op de locaties Velp en Arnhem-Zuid gesloten om te kunnen verhuizen. Alleen enkele patiënten onder behandeling van Vitalys kunnen nog op hun afspraak komen in Velp. In Arnhem-Zuid kunnen patiënten die voor de polikliniek Mondziekten, Kaak- en Aangezichtschirurgie (MKA) komen, ook gewoon voor hun afspraak terecht. 

Van Velp naar Elst

Vanaf maandag 26 juni opent Rijnstate Elst de deuren om huisvesting te bieden aan bijna 30 specialismen. De vaste afdelingen uit Velp - Dermatologie, Oogheelkunde en het Pijncentrum – ontvangen vanaf dan nieuwe en bestaande patiënten in Rijnstate Elst. Ook Vitalys zal vanaf die dag ondergebracht zijn op deze vestiging, evenals de Poli-apotheek.

Van Velp naar Arnhem

Het Rijnstate Allergiecentrum verhuist vanuit Velp naar Rijnstate Arnhem. TravelClinicOost (TCO) verhuist naar zowel Rijnstate Elst als Rijnstate Arnhem.

Sluiting Velp

Met ingang vanaf maandag 26 juni is Rijnstate Velp gesloten voor patiënten. Ook de bloedafnamelocatie is vanaf maandag 26 juni gesloten. Er wordt door ZekerWeten/Dicoon gezocht naar een nieuwe vestiging in de buurt. Tot die tijd kunnen patiënten terecht op andere adressen in de regio. Kijk voor locaties in de buurt op de website van ZekerWeten.

Poli Zuid

Poli Zuid blijft open voor patiënten die voor een afspraak komen voor Mondziekten, Kaak- en Aangezichtschirurgie (MKA) of voor bloedafname en het inleveren van materialen.

De huidige huurders die naast de afdelingen van Rijnstate hun huisvesting hebben in Poli Zuid behouden hun onderkomen. U kunt op die locatie terecht voor Bloedafname (ZekerWeten), Beter Horen, Praktijk Rigtering, Consultatiebureau VGGM en Livit Orthopedie.

Meer informatie?

Voor meer informatie over de priklocaties kunt u contact opnemen met uw ZekerWeten relatiebeheerder via info@zekerweten.nl of telefoonnummer 088-005 5100.

Sluiten

Welke informatie wilt u downloaden?

De pagina die u nu bekijkt, is automatisch aangevinkt om te downloaden. Ziet u hieronder nog meer pagina’s staan? Dan kunt u zelf aanvinken welke pagina’s u wilt toevoegen.

De huidige pagina

Lettergrootte PDF
Deel PDF via: