Zorgverlener

Nieuws voor zorgverleners

Dokter houdt een Healthdoth in zijn vingers

Onderzoek met slimme pleister

In Rijnstate loopt een studie naar het gebruik van een slimme pleister op de Acute Opname Afdeling (AOA). In dit onderzoek willen we o.a. uitzoeken of het gebruik van een slimme pleister op de AOA ervoor kan zorgen dat artsen een betere beslissing kunnen nemen over of patiënten naar huis, of naar een andere afdeling in het ziekenhuis kunnen.

Lees meer

Aangepaste openingstijden prikposten ZekerWeten rondom feestdagen

Rondom de komende feestdagen heeft een aantal bloedafnamelocaties afwijkende openingstijden.

Lees meer
Voorgevel gebouw Rijnstate Arnhem

Rijnstate en CAA tekenen convenant voor optimale samenwerking

Rijnstate en de Coöperatieve Apothekersvereniging regio Arnhem (CAA) hebben een convenant gesloten om te komen tot een optimale afstemming en samenwerking tussen Apotheek Rijnstate (ziekenhuis- en poli-apothekers) en de apotheken in de regio Arnhem. De samenwerking moet leiden tot goede, veilige en efficiënte medicatiezorg voor alle patiënten in de regio.

Lees meer

Mensen in de palliatieve fase de regie laten houden met alle mogelijke kwaliteit van leven en sterven. De druk op de zorg en de zorgkosten verminderen. Met deze doelen voor ogen is op initiatief van het Netwerk palliatieve zorg regio Arnhem en De Liemers ruim twee jaar geleden een project gestart om een innovatief zorgconcept te ontwikkelen. Rijnstate heeft aan dit project meegewerkt.

Lees meer

Aangepaste openingstijden prikposten ZekerWeten in zomerperiode

Tijdens de zomerperiode, van maandag 26 juli t/m zondag 5 september 2021, heeft een aantal prikposten afwijkende openingstijden.

Lees meer

Nieuw pakket wondverbandmaterialen

In afgelopen periode heeft Rijnstate het assortiment wondverbandmaterialen onder de loep genomen. Het pakket dat we tot nu toe gebruikten, voldeed weliswaar prima, maar met dit vernieuwde pakket maken we een extra kwaliteitsslag. Het betekent dat een deel van het assortiment is vervangen door nieuwe materialen.

Lees meer
Sluiten

Welke informatie wilt u downloaden?

De pagina die u nu bekijkt, is automatisch aangevinkt om te downloaden. Ziet u hieronder nog meer pagina’s staan? Dan kunt u zelf aanvinken welke pagina’s u wilt toevoegen.

De huidige pagina

Lettergrootte PDF
Deel PDF via:

Komt u binnenkort naar Rijnstate?

Bekijk alle belangrijke informatie