Zorgverlener

Nieuws voor zorgverleners

Aangepaste openingstijden prikposten ZekerWeten in zomerperiode

Tijdens de zomerperiode, van maandag 26 juli t/m zondag 5 september 2021, heeft een aantal prikposten afwijkende openingstijden.

Lees meer

Nieuw pakket wondverbandmaterialen

In afgelopen periode heeft Rijnstate het assortiment wondverbandmaterialen onder de loep genomen. Het pakket dat we tot nu toe gebruikten, voldeed weliswaar prima, maar met dit vernieuwde pakket maken we een extra kwaliteitsslag. Het betekent dat een deel van het assortiment is vervangen door nieuwe materialen.

Lees meer

Hand- en polszorg bij Rijnstate Clinics

Vanaf 1 juli 2021 kunnen uw patiënten met klachten aan hand of pols terecht bij Hand- en polszorg binnen Rijnstate Clinics.

Lees meer

Passende zorg door inzet van palliatieve zorgcoach

Welke meerwaarde levert een palliatieve zorg-coach (PZ-coach) aan een patiënt? Wat doet de inzet van een PZ-coach met de zorgkosten? Welke resultaten boekt de pilot PZ-coach in de regio Arnhem en De Liemers? Er wordt in de regio, maar ook landelijk uitgekeken naar de rapportage die de pilot PZ-coach in de zomer 2021 gaat opleveren. Eerste voorzichtige resultaten uit de pilot zien er veelbelovend uit, want patiënten en nabestaanden ervaren goede kwaliteit van zorg, zorgverleners zijn tevreden en zorgconsumptie lijkt te verminderen.

Lees meer
Echo buik

Korte wachttijden voor behandeling veneuze aandoeningen

Patiënten met een veneuze aandoening, zoals spataderen, kunnen snel terecht voor onderzoek en behandeling in de Rijnstate Kliniek voor veneuze zorg in Velp. Na de verwijzing door u als huisarts, heeft de patiënt binnen twee weken de eerste afspraak. Ook de wachttijd voor de behandeling is kort. U kunt verwijzen via ZorgDomein. Ook voor onverzekerde zorg kan de patiënt bij ons terecht.

Lees meer
Patiënte met arts en verpleegkundige in behandelkamer

Proef gezamenlijk spreekuur radioloog en sportarts bij eerstelijns MSK-echo

In de komende maanden april en mei wordt binnen Rijnstate een beperkte proef (in totaal drie ochtenden op locatie Zevenaar) gedaan. Deze heeft  de vorm van een gezamenlijk spreekuur door een MSK-radioloog en een sportarts bij patiënten die verwezen worden voor een eerstelijns MSK-echo. 

Lees meer
Sluiten

Welke informatie wilt u downloaden?

De pagina die u nu bekijkt, is automatisch aangevinkt om te downloaden. Ziet u hieronder nog meer pagina’s staan? Dan kunt u zelf aanvinken welke pagina’s u wilt toevoegen.

De huidige pagina

Lettergrootte PDF
Deel PDF via: