Zorgverlener

Nieuws voor zorgverleners

Medewerkster met headset in klant contact centrum

Rijnstate en regio Arnhem gaan live met ZorgDomein Transfer

Op maandag 3 april gaat Rijnstate samen met de regio live met de ZorgDomein Transfermodule! We kunnen nu capaciteit inzien van de deelnemende zorginstellingen in de regio en plaatsingsverzoeken uitsturen.

Lees meer

Rijnstate Clinics en SMCP kijken terug op een succesvolle nascholingsavond Sportgeneeskunde

Wat een belangstelling was er dinsdagavond 31 januari. Een sportarts gaf uitleg over inspanningsdiagnostiek. Daarna volgden de deelnemers sessies onder begeleiding van een sportarts onder andere over peesproblematiek en verwijsindicaties. 

Lees meer
Twee specialisten in overleg en kijken naar computerscherm

Update Mpox (voorheen Monkeypox): wat is er gewijzigd?

Het Medisch Microbiologisch en Immunologisch laboratorium (MIL) heeft een update ontvangen over Mpox vanuit het RIVM. Naar aanleiding van deze update voert het MIL een tweetal wijzigingen door.

Lees meer
Patiënte met arts en verpleegkundige in een behandelkamer

Toekomstige Zorgplanning (TZP): een gedeelde verantwoordelijkheid voor zorgverleners

Een term die u wellicht bekender klinkt maar hetzelfde inhoudt is ACP: Advanced Care Planning. Uit literatuur blijkt dat zowel door artsen als patiënten barrières worden ervaren om toekomstige zorgplanning tijdig te bespreken bij chronische levensbedreigende ziektes zoals COPD, hartfalen, nierfalen en dementie. 

Lees meer
Een vrouw met schoudertas loopt voor de wand met woorden

Nieuw: de Virtual Fracture Care (VFC) app

UPDATE: Graag brengen wij u op de hoogte van het project “Virtual Fracture Care, direct ontslag” dat per 1 april van start gaat in Rijnstate Arnhem. 

Lees meer
Twee specialisten lopen op de brug in het Atrium Arnhem

Transmuraal incident melden: een compliment!

We ontvangen incidentmeldingen van (assistenten van) huisartsen, verloskundigen en apothekers. Een groot deel van de meldingen betreft datalekken maar er worden ook meldingen gedaan over medicatie-overdracht, verwijzingen, transfer, beleid etc. Onlangs ontvingen we een positieve incidentenmelding van een apotheker.

Lees meer
Sluiten

Welke informatie wilt u downloaden?

De pagina die u nu bekijkt, is automatisch aangevinkt om te downloaden. Ziet u hieronder nog meer pagina’s staan? Dan kunt u zelf aanvinken welke pagina’s u wilt toevoegen.

De huidige pagina

Lettergrootte PDF
Deel PDF via: