Zorgverlener

Nieuws voor zorgverleners

Spoedpolikliniek Pijn op de borst

Mede door de vergrijzing wordt de druk op de cardiologische spoedzorg steeds groter. Dit heeft tot gevolg dat de Eerste Hart Hulp (EHH) in de regio vaker (tijdelijk) niet beschikbaar is voor spoedpatiënten. Een trend die we steeds vaker zien. Om de Eerste Hart Hulp beter beschikbaar te houden voor patiënten die deze zorg echt nodig hebben, openen we voor de groep patiënten met een laag risico de Spoedpolikliniek Pijn op de borst in Rijnstate Elst. Hier kunnen we patiënten poliklinisch snel en laagdrempelig cardiologisch beoordelen.

Lees meer

Radiologie en Nucleaire Geneeskunde neemt nieuwe PET-CT scanner in gebruik

Vanaf vrijdag 4 augustus neemt de afdeling Radiologie en Nucleaire Geneeskunde de nieuwe Biograph Vision 600 PET-CT scanner van Siemens in gebruik.

Lees meer
Voorgevel gebouw Rijnstate Arnhem

Uitbreiding Centrum Ondersteunende en Palliatieve Zorg (COPZ)

Werd het Centrum Ondersteunende en Palliatieve Zorg (COPZ) voorheen al door huisartsen of medisch specialisten benaderd voor een (poli-)klinisch consult of telefonisch advies, nu kan het team ook oncologische patiënten met een palliatieve zorgbehoefte opnemen en kortdurende gespecialiseerde palliatieve zorg op een vaste plek in het ziekenhuis aanbieden.

Lees meer

Rijnstate is met nieuwe dienstkleding klaar voor de toekomst

Deze week is in Rijnstate de nieuwe dienstkleding gepresenteerd. Na ruim 10 jaar was het tijd voor nieuwe, representatieve dienstkleding. Het resultaat is een unieke kledinglijn die herkenbaar Rijnstate is. De komende weken reist er een pop-up etalage langs onze locaties Rijnstate Elst, Rijnstate Zevenaar en Rijnstate Arnhem. Zo kan iedereen de nieuwe dienstkleding bewonderen.

Lees meer
Brug in het Atrium van Arnhem

Rijnstate Velp en Poli Zuid verhuizen hun dienstverlening voor patiënten

Als op maandag 26 juni Rijnstate Elst in gebruik genomen wordt, betekent dat een verandering voor de dienstverlening vanuit de locaties Velp en Arnhem-Zuid. In onderstaande opsomming leest u wat de belangrijkste veranderingen voor u kunnen betekenen.

Lees meer

Rijnstate haalt nieuwe PET-CT scanner binnen

Afgelopen week heeft Rijnstate de bestaande PET-CT scanner van Philips vervangen door de nieuwe Siemens Biograph Vision. De nieuwe set kent een snellere scantijd, zodat onze afdeling Radiologie en Nucleaire Geneeskunde meer patiënten in kortere tijd kan onderzoeken en behandelen. 

Lees meer
Sluiten

Welke informatie wilt u downloaden?

De pagina die u nu bekijkt, is automatisch aangevinkt om te downloaden. Ziet u hieronder nog meer pagina’s staan? Dan kunt u zelf aanvinken welke pagina’s u wilt toevoegen.

De huidige pagina

Lettergrootte PDF
Deel PDF via: