Zorgverlener

Nieuws voor zorgverleners

Nieuws voor zorgverleners

Coulanceregeling geldigheid verwijzingen?

We ontvangen klachten van huisartsen over het afwijzen van verwijzingen die ouder zijn dan 12 maanden. We betreuren het dat het de huisartsen onnodig veel werk oplevert. 

Lees meer
hyperbare zuurstoftank met stoeltjes

Hyperbare zuurstoftherapie in Rijnstate

Hyperbare zuurstoftherapie is een bewezen en effectieve behandelmethode voor onder andere diabetische voetulcera, klachten die voortkomen uit late bestralingsschade (denk bijvoorbeeld aan pijn, fibrose na bestraling voor borstkanker of hematurie na bestraling voor prostaatkanker), chirurgie in bestraald gebied of bedreigde lappen. Sinds 2008 is Da Vinci Kliniek gevestigd in Rijnstate en hebben wij een nauwe samenwerking met de afdelingen Oncologie, Urologie en Plastische Chirurgie. 

Lees meer

Nu ook inspanningstesten mogelijk bij Sportgeneeskunde Rijnstate Clinics-SMCP

Vanaf 1 juni 2022 kunnen uw patiënten bij Sportgeneeskunde Rijnstate Clinics-SMCP ook terecht voor inspanningstesten op locatie Rijnstate Clinics in Arnhem. Een consult bij de sportarts gecombineerd met een inspanningstest geeft meer inzicht in de gezondheid en/of fitheid van uw patiënt. 

Lees meer
Een vrouw met schoudertas loopt voor de wand met woorden

Toename Monkeypoxvirus in het VK, Portugal, Spanje, Zweden, de VS, Canada en België

Gezien de snelle internationale ontwikkelingen en media-aandacht delen wij graag aanvullende informatie over het Monkeypoxvirus.

Lees meer

Rijnstate neemt nieuwe Ontvangstruimte OK in gebruik

Rijnstate heeft maandag 2 mei de nieuwe Ontvangstruimte OK (OOK) in gebruik genomen. Patiënten met een geplande opname in Arnhem, die zich op de dag van de ingreep melden, worden op de OOK opgenomen.

Lees meer

Nieuwe prikpost ZekerWeten in Winkelcentrum Kronenburg

In Winkelcentrum Kronenburg in Arnhem-Zuid opent op dinsdag 12 april een nieuwe prikpost van ZekerWeten.

Lees meer
Sluiten

Welke informatie wilt u downloaden?

De pagina die u nu bekijkt, is automatisch aangevinkt om te downloaden. Ziet u hieronder nog meer pagina’s staan? Dan kunt u zelf aanvinken welke pagina’s u wilt toevoegen.

De huidige pagina

Lettergrootte PDF
Deel PDF via: