1. Nieuws voor zorgverleners
Zorgverlener

Nieuws voor zorgverleners

Medewerkster met headset in klant contact centrum

Bijlagen meesturen vanaf 1 december mogelijk in ZorgDomein

Vanaf maandag 1 december 2019 kunt u bij verwijzingen in ZorgDomein bijlagen meesturen naar Rijnstate  U kunt onder in de verwijsbrief in ZorgDomein de bijlagen uploaden. Wij ontvangen deze dan samen  met de verwijsbrief. Het is ook mogelijk een toelichting op de bijlage te geven.

Lees meer
Brug in het Atrium van Arnhem

Gevolgen landelijke actiedag 20 november voor verwijzers

De vakbonden hebben medewerkers van ziekenhuizen opgeroepen om op woensdag 20 november 2019 actie te gaan voeren door zondagsdiensten te draaien. Tijdens een zondagsdienst worden alleen spoedgevallen behandeld. Een aantal afdelingen van Rijnstate doet mee aan deze actie.

Lees meer
Operatieassistenten OK kijken op scherm tijdens operatie met robot

Hans Schoo bij BNR zorgdebat op 1 november over werken met hart en ziel in de zorg

Kan de zorgverlener nog wel werken met hart en ziel? Dat is de vraag die vrijdag 1 november 2019 centraal stond in het BNR zorgdebat op de radio. Hans Schoo, lid van de Raad van Bestuur bij Rijnstate, schoof aan bij dit debat, dat ter gelegenheid van de Dag van de Zorg werd gehouden.

Lees meer

Rijnstate doet mee aan Health Innovation School Zuidoost-Nederland

In november 2019 start de regionale editie van de Health Innovation School (HIS) in Zuidoost-Nederland. Dit zijn onderwijssessies voor (zorg)professionals, in de periode van november 2019 tot en met maart 2020. Doel is om samenwerking op het gebied van innovatie in de zorg en welzijn te bevorderen.

Lees meer
Patiënte met arts en verpleegkundige in een behandelkamer

Betere medicatie beschikbaar voor patiënten met ernstig astma

In de afgelopen jaren is er veel veranderd in de behandeling van astma. We stellen u als zorgverlener hierbij op de hoogte van de recente ontwikkeling.

Lees meer
Brug in het Atrium van Arnhem

Barbara van der Velden manager Marketing & Communicatie bij Rijnstate

Per 1 september 2019 is Barbara van der Velden (47) benoemd tot manager Marketing & Communicatie bij Rijnstate. In deze rol is zij, samen met de Raad van Bestuur, verantwoordelijk voor het totale marketing- en in-/externe communicatiebeleid van Rijnstate.

Lees meer
Sluiten

Welke informatie wilt u downloaden?

De pagina die u nu bekijkt, is automatisch aangevinkt om te downloaden. Ziet u hieronder nog meer pagina’s staan? Dan kunt u zelf aanvinken welke pagina’s u wilt toevoegen.

De huidige pagina

Lettergrootte PDF
Deel PDF via: