1. Nieuws voor zorgverleners
Zorgverlener

Nieuws voor zorgverleners

Topzorg van de toekomt

Rijnstate onderzoekt huisvestingslocaties

De wereld om ons heen verandert. Nederland vergrijst en steeds meer mensen hebben meerdere gezondheidsklachten tegelijkertijd. De overheid wil de kosten van de zorg beheersen. Daarom wordt complexe zorg steeds meer geconcentreerd in gespecialiseerde ziekenhuizen en steeds meer niet complexe zorg wordt dicht bij huis verleend

Lees meer

Rijnstate en Vitesse vragen samen aandacht voor risico’s op buikaneurysma

Rijnstate en Vitesse organiseren samen twee activiteiten voor de inwoners van Arnhem en omgeving om de bewustwording voor risico’s op buikaneurysma te vergroten.

Lees meer

Huisartsenpost Velp verhuist op 21 januari naar Arnhem-Noord

Op 21 januari opent Huisartsenpost Arnhem-Noord haar deuren naast de Spoedeisende Hulp in Rijnstate. Huisartsenpost Velp is vanaf dat moment gesloten. Huisartsenposten Arnhem-Zuid en Zevenaar blijven ongewijzigd geopend.

Lees meer
Team palliatieve zorg

Rijnstate ontvangt erkenning voor hoogwaardige palliatieve zorg

De European Society for Medical Oncology (ESMO) heeft deze maand aan Rijnstate voor de tweede keer de accreditatie ‘ESMO Designated Center of Oncology and Palliative Care’ toegekend. Dit is een speciale erkenning voor kankercentra met geïntegreerde oncologische en palliatieve zorg van een hoog niveau.

Lees meer

Retourberichten voor alle huisartsen: overgang naar HiX

Vanaf maandag 17 december ontvangen alle huisartsen retourberichten via edifact. De poli-apotheek maakt vanaf vandaag gebruik van een nieuw systeem, genaamd HiX.

Lees meer
Artsen doen duplex onderzoek van hals patiënte

Zeven zorgfuncties van Rijnstate beoordeeld als topklinisch

De Samenwerkende Topklinische opleidingsZiekenhuizen (STZ) lanceren op 10 december 2018 het STZ Topklinisch Zorgregister. Dit is een online overzicht van zeer complexe topklinische zorgfuncties van STZ-ziekenhuizen. Ook van Rijnstate zijn zeven bijzondere functies als topklinisch beoordeeld en opgenomen in het register. 

Lees meer