Een vrouw met schoudertas loopt voor de wand met woorden

Rijnstate is met nieuwe dienstkleding klaar voor de toekomst



Deze week is in Rijnstate de nieuwe dienstkleding gepresenteerd. Na ruim 10 jaar was het tijd voor nieuwe, representatieve dienstkleding. Het resultaat is een unieke kledinglijn die herkenbaar Rijnstate is. De komende weken reist er een pop-up etalage langs onze locaties Rijnstate Elst, Rijnstate Zevenaar en Rijnstate Arnhem. Zo kan iedereen de nieuwe dienstkleding bewonderen.

Gefaseerde implementatie

De presentatie van de nieuwe dienstkleding betekent dat we onze medewerkers in de zorg, zorgondersteuning en Facilitair Bedrijf in een nieuw jasje gaan steken. We beginnen op maandag 26 juni in Rijnstate Elst, waar onze medewerkers voor het eerst werken in de nieuwe dienstkleding. Daarna volgt Rijnstate Zevenaar en hopen we volgend jaar ook alle collega’s in Rijnstate Arnhem in het nieuw te hebben. De uniformen die daarna nog overblijven, krijgen een tweede leven.

Uitstraling

Voor patiënten is het vooral de uitstraling die veranderd is: zo werken onze collega’s in de zorg in wit en collega’s van het Facilitair Bedrijf in volledig donkerblauw.

Met wie krijgt een patiënt te maken in het ziekenhuis?

Voor patiënten hebben we een speciale webpagina ingericht op onze website, waar we per uniform toelichten wat de zorgverlener voor de patiënt kan betekenen. Zo weten patiënten beter aan wie ze het beste hun vragen kunnen stellen.

Sluiten

Welke informatie wilt u downloaden?

De pagina die u nu bekijkt, is automatisch aangevinkt om te downloaden. Ziet u hieronder nog meer pagina’s staan? Dan kunt u zelf aanvinken welke pagina’s u wilt toevoegen.

De huidige pagina

Lettergrootte PDF
Deel PDF via: