Medewerkster met headset in klant contact centrum

Rijnstate en regio Arnhem gaan live met ZorgDomein TransferOp maandag 3 april gaat Rijnstate samen met de regio live met de ZorgDomein Transfermodule! We kunnen nu capaciteit inzien van de deelnemende zorginstellingen in de regio en plaatsingsverzoeken uitsturen.

De betrokken zorginstellingen en Rijnstate werken voortaan samen met de transferoplossing van ZorgDomein om voor patiënten vanuit het ziekenhuis zo snel mogelijk de juiste plek voor vervolgzorg te vinden. Dit voor zowel de intramurale zorginstellingen, maar ook voor de extramurale thuiszorginstellingen. Hierbij wordt samengewerkt met het Coördinatiepunt Verblijf regio Arnhem voor de tijdelijke opnames en voor de thuiszorg is een nauwe samenwerking opgezet met Samen in de Wijkzorg voor het verdelen van de thuiszorgvragen.

Transfermedewerkers kunnen via ZorgDomein aanmeldingen sturen in de regio. Door een efficiënte transmurale samenwerking is direct inzichtelijk waar de patiënt geplaatst kan worden en per wanneer.

Sluiten

Welke informatie wilt u downloaden?

De pagina die u nu bekijkt, is automatisch aangevinkt om te downloaden. Ziet u hieronder nog meer pagina’s staan? Dan kunt u zelf aanvinken welke pagina’s u wilt toevoegen.

De huidige pagina

Lettergrootte PDF
Deel PDF via: