Bali Vasculair Centrum

Diep Veneuze Trombose zorg op Vasculair Centrum



Het Rijnstate Vasculair Centrum wil de zorg bij verdenking Diep Veneuze Trombose (DVT) optimaal verzorgen voor huisartsen en patiënten door middel van multidisciplinaire gecombineerde afspraken.

Een compleet behandeltraject, van diagnostiek tot behandeling, wordt op werkdagen verzorgd vanuit het Vasculair Centrum. Bij deze multidisciplinaire gecombineerde afspraak kan de patiënt terecht voor vaatdiagnostiek tot en met het inzetten van een behandeling door de vasculair internist.

Verwijzingen

Verwezen vóór 14.30 uur: gehele traject in het Vasculair Centrum
Verwijzing van patiënten vóór 14.30 uur naar het Vasculair Centrum, zorgt ervoor dat er voldoende tijd is voor het doorlopen van het complete diagnostiek- en behandeltraject op dezelfde dag.

Niet-spoed verwijzing DVT na 14.30 uur
Patiënten die na 14.30 uur verwezen worden (voor niet-spoed DVT) kunnen de volgende werkdag terecht voor het complete diagnostiek- en behandeltraject in het Vasculair Centrum.

Spoedverwijzing DVT na 14.30 uur: deel van het behandeltraject op SEH
Patiënten die na 14.30 uur aangemeld worden, doorlopen vanwege de werktijden van afdeling Vaatdiagnostiek niet het complete behandeltraject in het Vasculair Centrum. Voor het mogelijk resterende deel van het behandeltraject zullen zij na 17.00u verwezen worden naar de SEH, waar zij mogelijk te maken krijgen met (lange) wachttijden.

Vragen?

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met het Vasculair Centrum via telefoonnummer 088-005 8539.

Sluiten

Welke informatie wilt u downloaden?

De pagina die u nu bekijkt, is automatisch aangevinkt om te downloaden. Ziet u hieronder nog meer pagina’s staan? Dan kunt u zelf aanvinken welke pagina’s u wilt toevoegen.

De huidige pagina

Lettergrootte PDF
Deel PDF via: