Losse pagina's
Verpleegkundige zit naast een kind dat met een oorspiegel in de oren van een pop kijkt
Laatste informatie over het coronavirus

Rijnstate Collegetour, 'koplopers in de zorg'

Rijnstate Collegetour, koplopers in de zorg. Dat is de naam van een serie webinars waarin de hoogleraren van Rijnstate vertellen over vakgebied. Stuk voor stuk bouwen zij met hun baanbrekend en vernieuwende onderzoek aan de toekomst van onze zorg!

We zijn er trots op om als topklinisch algemeen ziekenhuis zo veel hoogleraren in huis te hebben. Het bevestigt het innovatieve en wetenschappelijke karakter van ons ziekenhuis. De hoogleraren praten behalve over hun werk ook over wat hen persoonlijk drijft. De webinars zijn voor iedereen toegankelijk en gratis online te volgen. 

Hoogleraar Wim Oyen te gast in de tweede collegetour

Nucleaire geneeskunde. Wat houdt dit vakgebied in en wat kan het bijvoorbeeld betekenen voor de diagnostiek en behandeling van prostaatkanker? In de tweede aflevering van de Rijnstate Collegetour vertelt Wim Oyen, hoogleraar nucleaire geneeskunde hierover. Hij geeft hierover een openbaar college. Dit stond gepland op donderdag 25 november van 19.30 tot 20.15 uur. Helaas kon dit onverhoopt niet op deze datum plaatsvinden. De nieuwe datum voor de Collegetour met Wim Oyen maken wij binnenkort bekend. Wim Oyen werkte eerder in het Royal Marsden ziekenhuis in Londen en ook is hij als hoogleraar verbonden aan de Humanitas Universiteit in Milaan en de Radboud Universiteit in Nijmegen. Meer weten over deze internationaal gerenommeerde hoogleraar? Bekijk dit nieuwsbericht of lees Wim Oyen: ‘Ik doe wetenschappelijk onderzoek én zie elke dag patiënten’.

Aanmelden voor Collegetour (datum nog niet bekend) 

 

Terugkijken vorige afleveringen

Sluiten

Welke informatie wilt u downloaden?

De pagina die u nu bekijkt, is automatisch aangevinkt om te downloaden. Ziet u hieronder nog meer pagina’s staan? Dan kunt u zelf aanvinken welke pagina’s u wilt toevoegen.

De huidige pagina

Lettergrootte PDF
Deel PDF via: