Simulatiecentrum
Een vrouw met schoudertas loopt voor de wand met woorden

Trainingen

Het Rijnstate Simulatiecentrum verzorgt verschillende medische simulatiecursussen, zowel voor teams als voor individuen.

Intuberen simulatiepop

Teamtraining

Deze training richt zich met name op complete medische teams van de OK, recovery, ICU, SEH, Verloskunde en verpleegkundigen. Voor minimaal drie personen. Een training duurt een dagdeel (ochtend of middag).

Individuele training

Op verzoek is het ook mogelijk om een individuele training te verzorgen. Dit kan een training op het gebied van CRM zijn, maar ook een ander specifiek doel hebben, zoals een training van een anesthesioloog eventueel samen met een anesthesiemedewerker over het moeilijke luchtweg-algoritme. Een training duurt een dagdeel (ochtend of middag).

Locatie

Momenteel wordt er gewerkt aan een Simulatiecentrum binnen het vernieuwde Leerhuis. Tot die tijd vinden trainingen plaats op de werklocaties of afdelingen zelf (zoals OKC, Holding, Verkoever, afdeling IC/MC). In overleg met u kunnen wij een training verzorgen op uw eigen locatie, bijvoorbeeld de operatiekamer of recovery. Dit kunnen zowel teamtrainingen als individuele trainingen zijn.

Accreditatie

De simulatiecursus is geaccrediteerd voor drie uur (per dagdeel) door de NVA, BRV, LVO en NVAM. Bij medisch specialisten worden de accreditatiepunten automatisch bijgeschreven aan uw GAIA-registratie.

Sluiten

Welke informatie wilt u downloaden?

De pagina die u nu bekijkt, is automatisch aangevinkt om te downloaden. Ziet u hieronder nog meer pagina’s staan? Dan kunt u zelf aanvinken welke pagina’s u wilt toevoegen.

De huidige pagina

Lettergrootte PDF
Deel PDF via: