1. Rijnstatekaart
Ik ga naar de polikliniek
Moeder en kind staan bij ontvangstbalie Arnhem

Rijnstatekaart

Bij elk bezoek aan het ziekenhuis heeft u uw Rijnstatekaart nodig. Op deze Rijnstatekaart staan uw persoonlijke gegevens, de adressen van de locaties van Rijnstate en de telefoonnummers van de poliklinieken. Met uw Rijnstatekaart meldt u zich bij de balie of de aanmeldzuil van een polikliniek.

Ik heb nog geen Rijnstatekaart

De Rijnstatekaart is de vervanging van het ponsplaatje. Heeft u nog geen Rijnstatekaart? Dan kunt u deze ophalen bij de Registratiebalie die op al onze locaties aanwezig is of u kunt de kaart zelf aanmaken bij de registratiezuilen op onze locaties Arnhem, Arnhem-Zuid, Zevenaar en Velp. Hiervoor heeft u een geldig legitimatiebewijs nodig.

Voorbeeld Rijnstatekaart

De Rijnstatekaart is de nieuwe naam voor de Afsprakenkaart. Heeft u geen ponsplaatje meer, maar al wel een Afsprakenkaart waar uw gegevens op staan, dan kunt u deze gewoon blijven gebruiken.

Rijnstatekaart op uw smartphone

U kunt uw Rijnstatekaart ook opslaan op uw smartphone. Dat is wel zo makkelijk, want dan hoeft u de kaart niet altijd mee te nemen naar het ziekenhuis! Bekijk de uitleg voor het opslaan van de Rijnstatekaart op uw smartphone.