Ik ga naar de polikliniek
Moeder en kind staan bij ontvangstbalie Arnhem

Rijnstatekaart

Bij elk bezoek aan het ziekenhuis heeft u uw Rijnstatekaart nodig. Op deze Rijnstatekaart staan uw persoonlijke gegevens, de adressen van de locaties van Rijnstate en de telefoonnummers van de poliklinieken. Met uw Rijnstatekaart meldt u zich bij de balie of de aanmeldzuil van een polikliniek.

Let op: bent u verhuisd, gewisseld van huisarts, tandarts of zorgverzekeraar? Geef dit dan aan ons door. Dit kan via Mijn Rijnstate of bij de Registratiebalie. Zo zorgt u ervoor dat post van Rijnstate naar het juiste woonadres wordt gestuurd en dat uw medische gegevens direct bij de juiste zorgverlener terecht komen. 

Ik heb nog geen Rijnstatekaart

De Rijnstatekaart is de vervanging van het ponsplaatje. Heeft u nog geen Rijnstatekaart? Dan kunt u deze ophalen bij de Registratiebalie die op al onze locaties aanwezig is of u kunt de kaart zelf aanmaken bij de registratiezuilen op onze locaties Arnhem, Arnhem-Zuid, Zevenaar en Velp. Hiervoor heeft u een geldig legitimatiebewijs nodig.

Voorbeeld Rijnstatekaart

De Rijnstatekaart is de nieuwe naam voor de Afsprakenkaart. Heeft u geen ponsplaatje meer, maar al wel een Afsprakenkaart waar uw gegevens op staan, dan kunt u deze gewoon blijven gebruiken.

Rijnstatekaart op uw smartphone

U kunt uw Rijnstatekaart ook opslaan op uw smartphone. Dat is wel zo makkelijk, want dan hoeft u de kaart niet altijd mee te nemen naar het ziekenhuis! Bekijk de uitleg voor het opslaan van de Rijnstatekaart op uw smartphone.

Sluiten

Welke informatie wilt u downloaden?

De pagina die u nu bekijkt, is automatisch aangevinkt om te downloaden. Ziet u hieronder nog meer pagina’s staan? Dan kunt u zelf aanvinken welke pagina’s u wilt toevoegen.

De huidige pagina

Lettergrootte PDF
Deel PDF via: