Ik ga naar de polikliniek
Moeder en kind staan bij ontvangstbalie Arnhem

Rijnstatekaart

Bij elk bezoek aan het ziekenhuis heeft u uw Rijnstatekaart nodig. Op deze Rijnstatekaart staan uw persoonlijke gegevens, de adressen van de locaties van Rijnstate en de telefoonnummers van de poliklinieken. Met uw Rijnstatekaart meldt u zich bij de balie of de aanmeldzuil van een polikliniek. 

Kloppen de gegevens op uw Rijnstatekaart? 

Bent u verhuisd, gewisseld van huisarts, tandarts of zorgverzekeraar? Geef dit dan aan ons door. Dit kan via Mijn Rijnstate of bij de receptie. Zo zorgt u ervoor dat post van Rijnstate naar het juiste woonadres wordt gestuurd en dat uw medische gegevens direct bij de juiste zorgverlener terecht komen. 

Heeft u nog geen Rijnstatekaart?

De Rijnstatekaart kunt u ophalen bij de receptie op elke locatie van Rijnstate of u kunt de kaart zelf aanmaken bij de registratiezuilen op onze locaties Arnhem, Arnhem-Zuid en Zevenaar. Hiervoor heeft u een geldig legitimatiebewijs nodig. 

Rijnstatekaart op uw smartphone 

U kunt uw Rijnstatekaart ook opslaan op uw smartphone via de app Stocard. Dat is wel zo makkelijk: zo heeft u met uw smartphone ook altijd uw Rijnstatekaart bij u! Lees hier hoe u de Rijnstatekaart op uw smartphone kunt opslaan. 

Sluiten

Welke informatie wilt u downloaden?

De pagina die u nu bekijkt, is automatisch aangevinkt om te downloaden. Ziet u hieronder nog meer pagina’s staan? Dan kunt u zelf aanvinken welke pagina’s u wilt toevoegen.

De huidige pagina

Lettergrootte PDF
Deel PDF via: