Ik wil een afspraak maken of wijzigen

Coronavirus

De actuele coronamaatregelen in ons ziekenhuis 

Wij vragen u om zich te houden aan een aantal regels:

  • Komt u in ons ziekenhuis op bezoek bij een naaste? Dan vragen we u een mondneusmasker te dragen als u verkoudheidsklachten of luchtwegklachten heeft. Mondneusmaskers vindt u bij de ingang van het ziekenhuis.
  • Verspreid over de locaties vindt u voldoende desinfectiepompjes om desgewenst uw handen te ontsmetten.
  • Op de Spoedeisende Hulp vragen we u maximaal 1 begeleider mee te nemen.
  • Houd u aan de bezoektijden en bezoekregels.

Medewerkers van Rijnstate die werken met patiënten met een sterk verminderde weerstand, zoals op de dagverpleging Oncologie, dragen een mondneusmasker. Bij andere patiënten kan een behandelend arts besluiten dat het dragen van een mondneusmasker binnen de 1,5 meter nodig is.

Veelgestelde vragen

In onze veelgestelde vragen leest u meer over de maatregelen die we in ons ziekenhuis hebben genomen.

Veelgestelde vragen over corona

 

Nieuws

Hieronder vindt u interessante nieuwsberichten.
Rijnstate past beleid mondneusmaskers aan (update 29 december)

Sinds vrijdag 3 december vragen we iedereen die ons ziekenhuis bezoekt een chirurgisch mondneusmasker te dragen. Deze maatregel geldt voor iedere bezoeker vanaf 10 jaar. Rijnstate volgt hierin het dringende advies van het RIVM. U krijgt het chirurgisch mondneusmasker bij binnenkomst van één van onze medewerkers. Het dragen van een eigen mondneusmasker is dus niet langer toegestaan. Deze aanscherping is nodig om onze patiënten, bezoekers en medewerkers te blijven beschermen tegen het coronavirus. Wij hopen op uw begrip.

Lees meer
Coronavirus
Rijnstate past bezoekregels aan

De omikronvariant van het coronavirus verspreidt zich razendsnel. Daarom passen we vanaf woensdag 22 december onze bezoekregels aan. Op de meeste afdelingen is er dan maar 1 bezoeker per patiënt per dag welkom tussen 18.00 en 20.00 uur. 

Lees meer
Het aantal coronapatiënten in de ziekenhuizen loopt op, hoe zit dat bij Rijnstate?

Zoals u in de media heeft kunnen vernemen, neemt de druk op de zorg in de ziekenhuizen toe. Zo ook in Rijnstate. Wat dit betekent voor onze reguliere zorg en voor u als patiënt, leggen wij uit in dit bericht.

Lees meer
Sluiten

Welke informatie wilt u downloaden?

De pagina die u nu bekijkt, is automatisch aangevinkt om te downloaden. Ziet u hieronder nog meer pagina’s staan? Dan kunt u zelf aanvinken welke pagina’s u wilt toevoegen.

De huidige pagina

Lettergrootte PDF
Deel PDF via: