Ik wil een afspraak maken of wijzigen
Laatste informatie over het coronavirus

Coronavirus

Veelgestelde vragen

In onze veelgestelde vragen leest u meer over de maatregelen die we in ons ziekenhuis hebben genomen.

Bekijk veelgestelde vragen over coronavirus

Daarnaast vindt u op deze website ook enkele veelgestelde vragen over de coronavaccinatie.

Bekijk veelgestelde vragen over de coronavaccinatie

Informatie op de site van het RIVM

Voor de laatste stand van zaken rondom het coronavirus (COVID-19) verwijzen wij u graag naar de website van het RIVM. Op deze site staat heldere uitleg over het virus en duidelijke antwoorden op veelgestelde vragen: www.rivm.nl/coronavirus.

De Rijksoverheid heeft het landelijke informatienummer 0800-1351 geopend waar mensen naartoe kunnen bellen met vragen over het coronavirus. Heeft u vragen over uw eigen gezondheid, neemt u dan contact op met uw huisarts.

Eenvoudige uitleg over corona

Voor mensen die moeite hebben met taal zijn er speciale websites over het coronavirus. Op deze websites worden de maatregelen en adviezen uitgelegd in makkelijke taal, met plaatjes of in een video. Kijk hiervoor op www.pharos.nl/coronavirus en corona.steffie.nl.

Na corona

Het Longfonds heeft een speciale website voor mensen met longklachten na corona. Kijk hiervoor op www.coronalongplein.nl

Nieuws

Hieronder vindt u interessante nieuwsberichten.
Het aantal coronapatiënten in de ziekenhuizen loopt op, hoe zit dat bij Rijnstate?

Zoals u in de media heeft kunnen vernemen, neemt de druk op de zorg in de ziekenhuizen toe. Zo ook in Rijnstate. Wat dit betekent voor onze reguliere zorg en voor u als patiënt, leggen wij uit in dit bericht.

Lees meer
Rijnstate past bezoektijden aan

Vanaf zaterdag 13 november verkorten we onze bezoektijden. Op de meeste afdelingen zijn er dan 2 bezoekers per dag bij een patiënt welkom van 18.00 tot 20.00 uur. We begrijpen dat deze maatregel heel vervelend voor u kan zijn, maar deze aanscherping is nodig om onze patiënten, medewerkers en bezoekers te blijven beschermen tegen het coronavirus.

Lees meer
Coronamaatregelen blijven ook na 25 september van kracht

Vanaf zaterdag 25 september is anderhalve meter afstand houden in Nederland niet meer verplicht. In Rijnstate verandert er op dat moment niets. Om onze kwetsbare patiënten te blijven beschermen en te zorgen dat iedereen zich veilig kan voelen in ons ziekenhuis, blijven de basismaatregelen na 25 september hetzelfde.

Lees meer
Sluiten

Welke informatie wilt u downloaden?

De pagina die u nu bekijkt, is automatisch aangevinkt om te downloaden. Ziet u hieronder nog meer pagina’s staan? Dan kunt u zelf aanvinken welke pagina’s u wilt toevoegen.

De huidige pagina

Lettergrootte PDF
Deel PDF via: