Ik wil een afspraak maken of wijzigen
Laatste informatie over het coronavirus

Coronavirus

Veelgestelde vragen

In onze veelgestelde vragen leest u meer over de maatregelen die we in ons ziekenhuis hebben genomen.

Bekijk de veelgestelde vragen

Informatie op de site van het RIVM

Voor de laatste stand van zaken rondom het coronavirus (COVID-19) verwijzen wij u graag naar de website van het RIVM. Op deze site staat heldere uitleg over het nieuwe virus en duidelijke antwoorden op veelgestelde vragen: www.rivm.nl/coronavirus.

De Rijksoverheid heeft het landelijke informatienummer 0800-1351 geopend waar mensen naartoe kunnen bellen met vragen over het coronavirus. Heeft u vragen over uw eigen gezondheid, neemt u dan contact op met uw huisarts.

Eenvoudige uitleg over corona

Voor mensen die moeite hebben met taal zijn er speciale websites over het coronavirus. Op deze websites worden de maatregelen en adviezen uitgelegd in makkelijke taal, met plaatjes of in een video. Kijk hiervoor op www.pharos.nl/coronavirus en corona.steffie.nl.

Na corona

Het Longfonds heeft een speciale website voor mensen met longklachten na corona. Kijk hiervoor op www.coronalongplein.nl

Nieuws

Hieronder vindt u interessante nieuwsberichten.
Vooraanzicht met entree van de locatie Zevenaar
Operatiekamers Zevenaar tijdelijk dicht

Om de zorg voor coronapatiënten in Rijnstate Arnhem te waarborgen, zijn wij genoodzaakt om de operatiekamers in Rijnstate Zevenaar tijdelijk te sluiten. Door de operaties in Rijnstate Zevenaar met twee weken uit te stellen, komt er personeel van de verpleegafdelingen vrij dat kan bijspringen in Rijnstate Arnhem.

Lees meer
Extra testen bevestigen dat Rijnstate veilig is voor bezoek van patiënten en bezoekers

Patiënten, bezoekers en medewerkers kunnen Rijnstate veilig bezoeken. Uit onderzoek naar een interne besmetting op de verpleegafdeling Longgeneeskunde blijkt dat één medewerker is besmet met het coronavirus. Deze medewerker zit in quarantaine thuis. Op de betreffende verpleegafdeling worden niet-coronapatiënten verzorgd.

Lees meer
Op bezoek bij iemand die in ons ziekenhuis ligt?

Wilt u op bezoek bij iemand die in ons ziekenhuis ligt? Om 1.5m afstand te kunnen houden en drukte in het ziekenhuis te beperken, is er maximaal één bezoeker per patiënt per dag mogelijk. Deze bezoeker is welkom van 18.00 tot 20.00 uur. Zo proberen we patiënten, bezoekers en medewerkers te beschermen tegen het coronavirus.

Lees meer
Sluiten

Welke informatie wilt u downloaden?

De pagina die u nu bekijkt, is automatisch aangevinkt om te downloaden. Ziet u hieronder nog meer pagina’s staan? Dan kunt u zelf aanvinken welke pagina’s u wilt toevoegen.

De huidige pagina

Lettergrootte PDF
Deel PDF via: