Inès von Rosenstiel ontvangt koninklijke onderscheidingVandaag heeft Inès von Rosenstiel, medisch specialist in Rijnstate, een koninklijke onderscheiding gekregen uit handen van burgemeester Ahmed Marcouch. Zij is benoemd tot Officier in de Orde van Oranje-Nassau.

Wij feliciteren hierbij Inès von Rosenstiel van harte met deze bijzondere onderscheiding!

Burgemeester Ahmed Marcouch: "Het is voor mij een grote eer om deze bijzondere onderscheiding uit te mogen reiken aan Inès von Rosenstiel. Ik bewonder haar omdat zij mensen helpt die getekend worden door pijn. Met de drijfveer van een roeping en inzet van al haar kennis. Zij stuurt deze mensen niet van functionele therapie naar complementaire therapie en hopelijk ook weer terug, maar ziet de mens als optelsom en zet dus alle methoden in die bewezen hebben te helpen. Patiënten zijn voor haar mensen die de regie kunnen nemen voor een gezonde levenswijze. Ik hoop dat zij voor iedereen een voorbeeld is, binnen en buiten de medische wereld."

Lees hier het volledige bericht van de Gemeente Arnhem

Inès von Rosenstiel (links), Ahmed Marcouch en Miguette Jadoul

Behandeling van kanker

Voor de behandeling van bijna alle vormen van kanker kunt u bij Rijnstate terecht. Goed georganiseerde patiëntenzorg en aantoonbaar hoge kwaliteit zijn belangrijke kenmerken van onze zorg voor mensen met kanker.

Sluiten

Welke informatie wilt u downloaden?

De pagina die u nu bekijkt, is automatisch aangevinkt om te downloaden. Ziet u hieronder nog meer pagina’s staan? Dan kunt u zelf aanvinken welke pagina’s u wilt toevoegen.

De huidige pagina

Lettergrootte PDF
Deel PDF via: