Een vrouw met schoudertas loopt voor de wand met woorden

Versoepelingen coronamaatregelenNa ruim twee jaar kunnen we een aantal coronamaatregelen in ons ziekenhuis versoepelen. Vanaf dinsdag 26 april 2022 is het niet langer nodig om 1,5 meter afstand te houden en hoeft u geen mondneusmasker meer te dragen. Uiteraard zijn mondneusmaskers wel toegestaan voor wie zich daar prettig bij voelt; patiënten en bezoekers kunnen deze pakken bij binnenkomst in ons ziekenhuis.

Om onze patiënten te beschermen, laten we niet alle maatregelen los. Zo blijven de huidige bezoektijden voorlopig van kracht. Enkele afdelingen hebben afwijkende bezoekregels.. Dit geldt bijvoorbeeld voor de Intensive Care, Medium Care en de afdeling Geboortezorg. Deze vindt u op www.rijnstate.nl/bezoekregels

Ook vragen we patiënten en bezoekers om een zelftest te doen bij corona-gerelateerde klachten. Bij een positieve uitslag, blijft u thuis. Is de uitslag negatief? Dan kunt u naar het ziekenhuis komen, maar draagt u wél een mondneusmasker.

Check voor uw komst onze website voor de meest actuele maatregelen: www.rijnstate.nl/coronavirus.

Sluiten

Welke informatie wilt u downloaden?

De pagina die u nu bekijkt, is automatisch aangevinkt om te downloaden. Ziet u hieronder nog meer pagina’s staan? Dan kunt u zelf aanvinken welke pagina’s u wilt toevoegen.

De huidige pagina

Lettergrootte PDF
Deel PDF via: